Er komt een ‘turbulente’ week aan waarin de energieën versneld rondgaan net als een orkaan.toelaten

Het lijkt wel alles of niets. Als je er eenmaal in bent gezogen kun je maar amper meer zien dat wat er werkelijk gebeurt. Er zijn veel ‘energetische orkanen’ op dit moment.

Er wordt ‘karma’ rechtgetrokken dus alles wat er heeft gespeeld gaat weer terug in ‘originele staat’. Het universum is toe aan een volgend level en dat is het liefdevolle samenspel van energieën.

Laatst schreef ik dat het nodig is jouw vijver zuiver te houden en dat wordt moeilijk als er kikkers, vissen in zwemmen die ook worden besmet met invloeden van buitenaf. Dan schrik je wanneer er  ineens stenen in jouw vijver worden gegooid en er komt ‘rotzooi’ in jouw vijver vanaf de waterkant.

Op dit moment krijg je met leuke verrassingen te maken. Iemand wordt zwanger, een ander gaat trouwen weer een ander heeft nieuw werk enzovoort.
Het kan ook even schrikken zijn omdat het ook een ‘negatieve’ verassing kan zijn. Ergens kan er nog met terugwerkende kracht een samengebalde energie zijn die nog moest worden ‘geoogst’.
Elke handeling die tegen de natuur in gaat wordt direct omgezet in karma en dat merk je in deze nieuwe tijd. Het gaat om de positieve of negatieve intentie wanneer jij je zaden zaait. En ik heb het idee dat er vele zijn die met veel angsten en negatieve gedachten lopen. Deze zaden worden OOK geoogst. Het kan zijn dat het even ‘duizelt’ omdat je de snelheid van de energieën voelt en je kunt er hoofdpijn van krijgen en ook jouw lichaam kan overprikkelt raken van spanningen.

Aanvaard je situatie hoe die nu is en weet dat je nu de oogst draagt die ooit is ontstaan. Weet dat je NU ook verandering hierin kan brengen door er niet tegenaan te schoppen en  durft te kiezen voor liefde.

Ik zie op Facebook allerlei vetes die worden uitvochten. Lieve mensen kom uit dat wespennest en ga je vrienden zoeken UIT je computer. Stop om elkaar te veroordelen en zwart te maken achter je schermpje. Ga in het leven staan en geniet van elkaar! Zoek de aandacht niet in de mensen achter het schermpje maar zoek aandacht in jou zelf, daar bruist liefde! Door anderen af te wijzen, wijs je een deel in jou zelf ook af.

Financieel gezien zul je schrikken wat er met jouw geld gebeurt en het lijkt wel of je tekorten blijft houden. Geld is energie en geld kun je toch aantrekken door EERLIJK je geld voor diensten/werk te verdienen. Ga kijken of jij op eerlijke wijze je geld verdient en weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor op en eerlijke manier geld aan te trekken.
De crisis die in je hoofd speelt wordt geprojecteerd op je financiële middelen. Wanneer jouw crisis in jouw hoofd stopt zal je zowel innerlijk als materieel in overvoed kunnen leven. Voorkom teleurstellingen door jezelf niet meer teleur te stellen! Jij bent een prachtig leven waard!

Stop met wijzen naar de maatschappij, de regering, religies en anderen om jou heen. Wijs naar jezelf want daar begint JOUW levensspel. Kijk door de ogen van je hart en maak de wereld een klein beetje mooier door jouw energie te laten stralen!

Liefs Annemarie