ballonnen-hartjes-rood-317-600x600Nog steeds zitten we in een energie-shift waar liefdesenergie moeilijk voelbaar is maar als liefde eenmaal doorbreekt, dan sprankelt het in en om je heen. Het is moeilijker op dit moment om gelijkgestemden te vinden dus je zal het deze week met je ’bestaande’ vriendschappen moeten doen. Dat is niet erg want zo kun je ook meer diepgang zoeken in elkaar. 

De eenzame gevoelens spelen ook wat meer op. Ook het onderste uit de modderpoel wordt goed doorgewroet.
Anderzijds gebeuren er inspirerende momenten op je pad. Het kan dus zijn dat je heel blij raakt van wat je leest, deelt of ervaart en een half uur later en de andere stroom terecht komt en aantal uren later weer blij bent. Je wisselt wat af op een dag.
Dit alles heeft te maken met afstemming.

Wanneer je met elkaar op dezelfde frequentie zit verhoog je elkaars energie en wanneer  de frequentie verschilt hapert de doorstroming.

Misschien wordt het tijd om jouw leven als een geschenk te zien en dat ook jij dat geschenk voor anderen bent.
Ik zeg altijd: jij bent een geschenk voor de wereld! Als je andermans leven mooier maakt, wordt ook jouw leven mooier.
Alles heeft een wisselwerking. 

De nieuwe ‘roze’ tijd geeft aan dat jij je ideeën eens goed gaat invoelen en dat je ook daadwerkelijk  plannen mag gaan maken om het uit te gaan voeren.

Praat met elkaar over je ideeën en je zult zien dat er velen overeenkomen.

Geniet om met elkaar dromen waar te maken zodat je elkaars cadeautje mag zijn.

Op dit moment zitten heel veel mensen in een uitzichtloze situatie en wees hun lichtje op hun pad. Laat zien dat als je gaat stralen wat er gebeurt met je levenspad. Blijven hangen in oude energieën daar heeft niemand wat aan. Alle wegen die je neemt kunnen ook in liefde worden bewandeld.

De ascentie klachten op dit moment zijn gewrichtspijnen, grieperig gevoel hebben, uitgeput en geen zin hebben in de strijd des levens. 

Het fijne aan het leven is dat je keuzes kunt maken, elke dag weer of zelfs elk moment. 
Leef van uit je hart en maak dat brandend, vurig verlangen in jou WAAR! Geniet van elke stap die je doet al lijkt het leven niet mee te zitten, ook dan heb je een keuze. 
Liefde is bezig met een grote reorganisatie, er is overvloed aan liefde op voorraad en de verdeling komt in balans… Laten we de liefde vermeerderen door in te zien dat wij als persoon een enorme KRACHT hebben om liefde te verspreiden.

 

In elke situatie, op elk pad en zelfs in jou is altijd liefde in overvloed aanwezig. Vertrouw!