Zo lijkt de boog gespannen te staan, en zo ontspant de boog zich weer. Dat is nu bezig in het universum, dus ook in jou! Je hebt het idee dat je ruimte en tijd tekort komt en anderzijds heb je ineens zeeën vol tijd. Het zijn allemaal moment opnames.

En… omdat dit collectief speelt, zie je dat ook bij anderen terug.  Deze week zegt de ander (of jij) vaker een afspraak af. Hou er rekening mee, dat alles anders verloopt deze week, dan verwacht.
Blog van 7 oktober 2013: Leef!Het kan zijn dan je het ineens niet meer zitten en het andere moment is ineens ‘de oplossing’ nabij. Zo raak jij wat kwijt en zo ligt het wat later, gewoon voor  je neus. Het kan zijn dat je iemand tegenkomt en je bent volkomen enthousiast, maar wat later, is de energie totaal anders.

 

Jouw masker leg je af, anderen leggen ook hun masker af. Het wordt een intensieve week, daar waar je overrompelt wordt, door jezelf en andermans energie.

Het komt omdat wat je uitzend, steeds beter gevoelt wordt, dus ook wordt opgemerkt, door anderen. De meeste mensen zijn op dit moment kwetsbaar en voelen zich ‘bloot’.
Er valt weinig meer te verbergen. Nu komt het erop aan dat je gaat leven zoals dat voor jou goed voelt. Niemand kan meer wat voor anderen bepalen hoe ze in het leven staan. Ieder mag dit nu zelf gaan doen.
Ik ben blij dat ik een soort van handleiding in mijn nieuwe boek mag laten zien, deels biografisch, deels universum werk. Het wordt namelijk niet gemakkelijk…. Er gaan geen deuren meer open of dicht, maar de deuren worden transparant. Dat betekent dat alles zichtbaar wordt, wat zichtbaar mag worden.

De komende dagen, leef je bewuster dan ooit, als je in de vertraging zit. Blijf je boog gespannen, dan neemt je hoofd het over en mislukt alles waar je bijstaat. Mensen voelen jouw hart niet, dus HUP terug in je hart en ga doen waar je goed in bent! Doe wat fijn voelt en neem niet te grote sprongen want je springt zo iemand anders z’n vijver in, die jouw weer voor zijn/haar boog spant. 

Als het jou lukt om in balans te blijven, zijn er heel wat energie vampieren die hels kunnen uithalen, om jou je energie te ontnemen. 
Op dit moment is collectief de jaloeziefactor erg hoog en ook het ‘nep’ aardig doen, en het eigenlijk niet menen ook. Je krijgt het direct terug hoor lieve mensen, als je iets niet meent of je zend jalouzie- energie uit, dan doe jij jezelf echt tekort.

Hiermee zend je  naar het universum uit; dat je iets wilt van een ander, dat wat je zelf tekort hebt. 
Het is ook de tijd om met de veger door je vrienden en kennissen te gaan, als men alleen maar klaagt bij jou, dan verlies je uiteindelijk je balans. Klaag ook niet teveel bij anderen, men verliest hun balans. 
Geef je grens aan of begin over wat leuks! Zorg dat je mensen tegenkomt waarbij de energie hoog is, dan voel je de energie vermenigvuldigen!

LEEF! Liefst met heel veel liefde, warmte en laat jouw straal van licht fonkelen. Jij bent het waard! Liefs Annemarie