Er komt een ‘energiestorm’ aan en het woelt aan alle kanten. Het verleden duikt op en komt uit alle poriën in je lichaam. Het zal niet fijn voelen en de emotie kan zelfs heel confronterend zijn. Je bent gegroeid, hebt inzichten gehad en nu wil je eigenlijk het verleden wat achter je ligt weer gaan oplossen. Er raken mensen de koers kwijt, relaties en vriendschappen stoppen, er sterven meer mensen, omdat ‘de overgang’ centraal staat op dit moment. Niet iedereen kan mee met de overgang naar het nieuwe level op aarde. Je kan heftige dromen hebben, mystieke ervaringen opdoen en ook in de nacht kun je turbulente momenten ervaren. 

heldAnderzijds, vinden mensen elkaar en vieren zij het leven samen! De energie is zo hoog dat je zo nu en dan de energie voelt samensmelten en een enorm geluksgevoel ervaart. Het zijn kleine momenten omdat we deze energiegolf niet lang vast kunnen houden.
Er komt ruimte, je raakt kwijt wat niet meer goed voor je is door de energetische storm. 
De collectieve blauwdruk zal langzaam veranderen!

Jij en vele anderen hebben besloten dat ze alle zeilen bij gaan zetten.

Vergelijken met anderen levert je niets op, want iedereen is uniek! Besef je dat je een pionier bent? Een pionier die zijn/haar eigen koers vaart komt vanzelf mede pioniers tegen die SAMEN hun koers bepalen vanuit een diep gevoel. 
Deze week ontmoet jij jezelf en dat geeft jou AHA momenten. Je krijgt inzicht in wat je werkelijk wilt en wat er werkelijk toe doet! Je hart opent zich en je durft steeds meer in te zien dat je zelf 100% verantwoordelijk bent voor jouw keuzes! Tegen de stroom inzwemmen is niet meer te doen, dat wordt te zwaar! 
Een moedige held geeft niet op en bereikt zijn doel! Kijk eens terug, naar wat je hebt bereikt, strijden hoeft niet meer! Je mag in de wervelstorm alles achterlaten en ruimte maken om het universum totaal toe te laten!
 
Er komen echt veel kansen op je pad en die kansen zijn ‘amazing’. Je zal merken dat je eindelijk een stap IN je droom kunt zetten! Alles wat je hebt gedaan, was niet voor niets.
Verzet je niet meer tegen jouw gevoel, laat de controle  maar los en GENIET van elke stap die je maakt!
Lukt het even niet, dan is het ook goed. Alle emoties mogen er zijn en als je deze emoties toelaat, zal je merken dat jouw koers in ‘het nieuwe voelen’ zich openbaard. 
Geef jezelf de tijd en de ruimte om in dit nieuwe level te snuffelen en voelen! 
Het is goed zoals het is…..
Jij bent goed zoals je nu bent, net als de ander, een moedige held!

Liefs Annemarie