Energetisch journaal van 18 novemberHet wordt een positieve week met heel veel leuke inzichten en (onverwachtse) ontmoetingen. Het lijkt wel de energie ‘verzacht’ en dat betekent ook dat we wat milder over onszelf en anderen zijn geworden. De emotionele achtbaan is wat rustiger geworden voor velen. Deze week ervaar je momenten met echte hoogtepunten! Oude, vast geroeste denkpatronen zijn massaal veranderen in nieuwe positieve energieën die deuren voor jou openen! 

Het nieuwe ‘voelen’ is nog onwennig en zo nu en dan wankel je even maar toch voelt het beter dan de oude patronen. Het is wel zo dat er veel mensen ook ziek worden de komende weken, omdat alles van binnenuit naar buiten komt. Jeuk op de huid, nekpijn en verkouden zijn, zijn lichamelijke zuiveringsprocessen. 

Jouw slaappatroon verandert en het kan zijn dat je meer of eerder wakker bent dan je zou willen. Meestal komt het omdat je hoofd teveel overuren draait en de nacht nodig hebt om indrukken te verwerken. 

 

Je vaste gewoontes worden langzaam doorbroken omdat je buiten de comfortzone wilt gaan snuffelen. We gaan net als puppies snuffelen aan nieuwe gebieden die eerst niet eens te bereiken waren, namelijk je diepe gevoel. Het verleden is geweest, nu zijn we toe om het ‘geleerde’ samen met je aangeboren wijsheid te gaan toepassen in het dagelijkse leven. 
We verwonderen en verbazen anderen met onze nieuwe positieve instelling.
Het leven wordt echt steeds leuker!!!

Veel mensen gaan inzien dat als je samen op een roze wolk zit het veel fijner voelt dan op de grond met zware lasten.

Je gaat merken dat er mentoren op jouw pad verschijnen en die jouw steeds erop wijzen dat je mag genieten van deze nieuwe levensfase die je binnenkort in gaat! 2014 komt eraan en door de veranderingen in het Universum zal ook de aarde haar trilling weer gaan verhogen.


Hierdoor ga je doen waar je op aarde bent gekomen. Je kunt de chaos van verandering aan als je IN JE HART blijft voelen en  varen!
Blijf bij de energie van WAAR (zie boek) dat is jouw aandeel in dit grote geheel!
Het is tijd voor onze missie en met jouw aandeel maken WIJ een steeds grotere straal van liefde en warmte. Het verleden heb je nodig gehad om NU onvoorwaardelijk Zijn te kunnen leren.
Wees niet langer teleurgesteld in anderen, stop met jezelf kwellen dat mensen jou niet in hun leven willen of niet van je willen houden. Zij zijn je leraren geweest en nu mag jij het grote avontuur IN JE KRACHT aangaan!
Het IS nu Tijd om je doelen te gaan stellen en het universum te laten weten,welke taak jij wilt gaan uitvoeren? Open de universele deur met liefde.
Liefs Annemarie