Energetisch journaal van 25-11 Ingevingen en Verzoeningen Misschien is jouw dag al met een ingeving begonnen vandaag?  

Je krijgt van uit jouw diepe zijn, de aandrang om aan de situaties van het verleden een andere draai te geven! Zo kun jij iemand ineens willen bellen of berichten of het kan bij jou gebeuren dat er iemand contact opneemt waar je helemaal niet meer aan denkt! 

Energieën willen in balans komen en dan doet het er niet meer toe wie gelijk heeft of hoe jij of de ander het in het verleden heeft ervaren!
De ingevingen zijn heel sterk deze week! Sterke ingevingen die je niet opvolgt, zie je terug in tekens en steeds opnieuw zal je  tekens zien die jou herinneren aan de sterke ingeving. Het diepe zuiveringsproces  zit in je kwetsbaarste laag. Heb de moed om jouw ingevingen op te volgen en wees niet  bang voor morgen. Durf kwetsbaar en liefdevol te zijn!

Je zal ook zien dat verzoeningen centraal staat deze week. De verzoeningen kan met een ander zijn, iets wordt uitgesproken of je komt zomaar een persoon tegen waarbij nog een proces vanuit het verleden af te sluiten is.
Kortom, er waait een flinke hooswind door je onderste laagje van je kwetsbaarheid en het kan zijn dat je even staat te wankelen en dat de basis even zoek is.
Het kan een onrustige maar ook een enorme krachtweek worden. Je leert steeds meer de regie over je eigen leven te nemen en te communiceren vanuit kracht in plaats van angst.
Tegelijkertijd zie je dat we elkaar meer willen helpen en openstaan voor elkaar levens verhalen. Jeuk op de huid of een onrustig gevoel in je maag kan voorkomen om dat de energieën van de bovenste lagen komen bovendrijven. Heelheid en berusting is het gevolg hiervan wat zo nu en dan al even de  oppervlakte raakt. Je kunt deze week enorm schrikken van een situatie of van wat een persoon zegt!
‘Het druk zijn in je hoofd en finaal van slag zijn’ kun je ervaren als je niet in je hart leeft maar als je hoofd de overhand neemt, dan kom je in een emotionele rollercoaster terecht.

Leer aan dat als je met anderen communiceert, je niet met de vingerwijst en ga niet in op wie goed of fout zit. Stop ook met schipperen tussen  personen en maak ook eens de keuze om het ze zelf uit te laten zoeken.
Het wordt een bijzondere week, bekijk het maar zo:  als het water even troebel wordt omdat het flink wordt opgeschud, weet dan dat als je water even laat rusten, het weer helder wordt! Neem je tijd om je jouw inzichten te onderzoeken en  de verzoening met jezelf ( en anderen)  te laten gebeuren zonder dat je diepe emoties tegenhoudt!
De mens wordt opgeschud zodat we massaal wakker kunnen worden en in de diepe lagen durven oplossen! Lach samen om het verleden en geniet van het Nu, zodat de toekomst kan schitteren van Geluk!

Liefs Annemarie