geschenk voor de wereldAls anderen je ‘wegstampen’ uit hun leven. Terwijl jij er een deel van uit wil maken, dan ga je schipperen, pleasen, jezelf kwellen omdat je vind dat je hun liefde nodig hebt. Keer op keer kwetsen ze jou en blijven dit doen, tot je niet meer op kunt staan. Vaak staan ze heel dichtbij en blijven je keihard raken. 
Jouw leven is niet AFHANKELIJK van HUN liefde, lieve mensen. Jij bent ook een mooi leven waard. Dat begint om jezelf WAARDEVOL te gaan voelen. Zolang je waarde loost voel je pijn en verdriet. Je kan niet worden gekwetst, als je in je volledige kracht staat. 

Blijf loyaal aan jezelf en deel liefde vanuit jouw hart. 
Vermenigvuldig mooie momenten en vul jouw dag met mooie herinneringen.
Geef de ‘stampers’ geen kans om jou te raken doordat je hun geen angstvoeding meer geeft.
Vertrouw op het universum en blijf ‘twinkelen’ want goede mensen zijn in deze wereld nodig om het verschil te maken! Jij bent een geschenk voor de wereld! Net als alle andere ‘Twinkelaars’!

liefs Annemarie