keuzeKeuzes die je maakt vanuit je hart zijn altijd goed. Er bestaan geen foute keuzes, wel ANDERE keuzes. Blijf trouw aan wat je voelt. Twijfels kunnen je je behoorlijk doen wankelen en is het nodig om jezelf steeds uit balans te halen? Je roept situaties op je af door gedachten die je uitstraalt. 

Het universum geeft jou onvoorwaardelijk wat je vraagt. Het universum kan geen onderscheid maken tussen dat wat je uitzend maar eigelijk niet wil en daar waar je onzeker over bent maar graag wilt! 
Met elk negatief oordeel over jezelf daarmee doe jij jezelf tekort. 
Met elk negatief oordeel naar de ander toe, doe je de ander tekort.
Positieve woorden delen en positieve uitstraling geven zoveel meer voldoening en je bereikt er zoveel meer mee! 
Geef jezelf en anderen, unieke momenten cadeau! Denk roze en voel liefde sprankelen… Jij maakt zelf de keuze: ervaar ik de momenten in mijn leven vanuit liefde of angst. De beleving voelt anders. Sprankel, glunder en verwonder!
Liefs Annemarie