i love youHoe vaak WRING jij je in bochten? Het wordt tijd om de bochten eens goed onder de loep te nemen en JOUW weg te bewandelen en de leiding te nemen!

Je hebt andermans LIEFDE NIET nodig want jij bent LIEFDE! Je doet je zelf tekort als je liefde bij een ander wil gaan halen en je bent gelijk een prooi voor (onbewuste) vampieren.

Zou het niet veel fijner zijn dat je geen bevestiging nodig hebt? Hoe fijn is het als je niet op je woorden hoeft te passen maar dat je WEET dat je vanuit liefde reageert.
Liefde is overal en door je steeds aan te passen aan andermans wensen en energie, geef jij de innerlijke leiding uit handen en wordt je ‘energetisch gemanipuleerd’.
Niet denken dat dit alleen jou overkomt want dit kan niet gebeuren als je het zelf ook doet, de binnenkant en de buitenkant zijn gelijk.

Je begint met een ander de VOLLEDIGE ruimte en vrijheid te geven zodat je alle pluggen uit de ander haalt en de anderen hun pluggen bij jou weghalen.
In feite zit je ‘vast’ aan elkaar en blijf je LAST hebben van elkaars energie. Je zegt wel ‘loslaten’ maar het is ONMOGELIJK dat je kunt loslaten.
Loslaten van pijn betekent niet meer dan jezelf en ander even lucht gunnen in de ‘lastige ruimte of situatie’. Het wordt niet opgelost.
Sterker nog, je komt dit proces altijd weer tegen omdat het niet is opgelost IN JOU! Door de pluggen om te zetten in LIEFDE zonder (bij) bedoelingen, dan krijg je precies waar je naar verlangde….
Verliefd Zijn op het leven en alles wat in en jou stroomt is ROZE!
Liefs Annemarie