wonder 1Op dit moment zijn we massaal ‘detective’ en onderzoeken we of de ander, wel echt en puur genoeg is. De energie richt zich meer naar buiten, dan naar binnen. 

Degene die maar even negatief praat of een verkeerd woord zegt, wordt direct veroordeelt in het hoofd en mag op afstand blijven. We waken massaal voor onszelf, dat we niet worden meegesleurd. Veel mensen hebben helemaal geen zin meer om wat voor een ander te doen. Druk, druk, druk en met van alles bezig en er is weinig tot geen zin om tijd voor anderen te maken. De tijd vliegt!

Eigenlijk zijn we collectief overprikkeld. Laat je de situaties en anderen jouw gevoel en emoties beheren, of neem jij verantwoording voor jou gevoel en begeleidt jij zelf de situaties? 

 

Als je voelt met je hart, dan weet je dat echtheid geen kwestie is van je hersens kraken en detective spelen maar dat het een kwestie is liefhebben zonder oordeel.

Bij elke pure keuze die je maakt, weet je hart wat ECHT aanvoelt. Dan wordt ze warm, stroomt over en ga je twinkelen van plezier.

Hartverscheurend voelt zwaar en dat betekent dat je hoofd aan het werk is en dan merk je dat je meer dualiteit in je laat stromen, dan nodig is. 

Je raakt hierdoor uitgeput en je voelt je moe, de passie kan niet stromen omdat je eigenlijk je energie terugtrekt in plaats van verbindt. Dan kun je een eenzaam gevoel ervaren. 

 

De komende dagen leer je door inzichten dat je als je in je lichaam bent met je hart voelt, je het gelukkigst bent. Geluk is ALTIJD in het NU! 

Weg met dubbele agenda’s, weg met oordelen en anderen aan de tand voelen wat goed en niet goed is. Weg onderliggende lagen en verborgen aspecten. 

Open je hart en je ervaart de een-voud van ZIJN! Dat was, was en wat is, is!

Bevrijdt jezelf van al je tekortkomingen en leef in de vrijheid van overvloed!

Er is zoveel meer voor jou weggelegd dan dat jij jezelf gunt! 

 

Deze week staat in teken van meer inzichten, plezier maken, geruststelling en (HER)VERBINDEN.

Open je armen, je hart en adem alle mooie energieën gretig in!

Vier je overvloed, vermenigvuldig de liefde en weet dat je de kracht hebt om ALLES om te buigen hoe jij je voelt. Ontdek de kracht van jouw engelenvleugels!

Als een rups, zijn we momenteel collectief onze verandering aan het voorbereiden….. 

De onmetelijke kracht van liefde wordt grootser zichtbaar! 

Dit is het wonder van liefde, eindeloos en geduldig! 

Sta open en let op wat de tekens wat het universum jou biedt! Zij geeft jou de vervulling van jouw eigen ‘wijze’ koers van Puurheid en echtheid! 

Liefs Annemarie