BLIJF IN JE HART!

 

heartJe roept niet alles op jezelf af. Er zijn ook rare dingen in het leven die gebeuren, die je mag aanvaarden, zoals dat mensen iets verzinnen om je om wat voor reden dan ook te raken of rare voorstellen doen, jou onrechtvaardig behandelen. 

Sommige mensen snauwen je wel eens af, of doen als ze bij een ander zijn, zich nu eenmaal anders voor. Hoe je daar je humeur en emoties vanaf laat hangen, dat is aan jou. 

 

Word jij beïnvloed door andermans gedrag?

We zijn allen een afspiegeling van elkaar en de maatschappij. De een focust zich op een hogere/andere frequentie dan de ander. 

In de lage/andere energieën gebeurt van alles wat je eigenlijk niet wilt voelen en je niet op wilt richten.

Het is niet anders dan dat er nu eenmaal verschillende frequenties bestaan. Met wegduwen van andere frequenties/ energieën bereik je alleen maar frustratie en onmacht. 

 

Accepteer en AANVAARD de energie van WAAR (staat ook in mijn boek).

Als je niet in die lage/andere energie wilt vertoeven, blijf dan in je hart en denk niet wat zullen anderen van die onwaarheden vinden maar wat VOEL ik hierbij. 

Zolang het je nog iets doet, ben je nog balans aan het zoeken….

 

Je kunt pas in je hart leven, als het er niet meer toe doet wat anderen (van jou) vinden, roepen en over jou zeggen. 

Dan voel jij niet de behoefte meer om je te verdedigen en om je hierdoor gefrustreerd te raken. 

 

“Als anderen je veroordelen, negatief over je willen denken, of een ander verhaal over jou hebben, dan kun jij dat verhaal in hun hoofd toch niet veranderen”. 

Werk aan jouw levensverhaal en maak jouw ‘lovestory’ filled with dreams, love and happiness!

Liefs Annemarie