De meeste mensen zitten in een spiraal van groei en bewustwording. 

roze dansJe kunt openstaan voor je verandering of je afsluiten en dan bots je tegen weerstand aan. Bewustwording is namelijk een natuurlijk staat van Zijn. Je kunt open en nieuwsgierig zijn naar wat er nog voor mogelijkheden zijn voor jou. De beweging die moeiteloos en onbezorgd gaan, is het fijnste. De weerstand die je onderweg meekrijgt is niet meer dan een beleving om te ontdekken wat er voor mogelijkheden er voor jou zijn.

Keur niet af wat je niet kent maar ga op avontuur en onderzoek.
Collectief gezien krijgt iedereen deze week te maken met een of meerdere onverwachtse wendingen. Bij de een maakt het hart een sprongetje, bij de ander huilt het hart van verdriet. Oud karma zit nog in de weg en het beste is ‘meedeinen’ op de golven van gevoel. 
Je kunt wel ‘WETEN’ hoe het allemaal gaat en hoe het moet, maar VOELEN en DOORLEVEN is een ander verhaal.

We kunnen niet anders meer dan puur voelen en ondergaan wat nodig is voor transformatie.
Je komt er deze week ook achter wat ECHT en PUUR voelt. Het verleden duikt op zodat jij oude situaties die nog stoffig op de plank liggen kunt wijzigen, en zelfs kunt schrappen uit je systeem. 
Er zijn ‘acteurs’ om jou heen, die doen alsof ze je aardig vinden, praten met aardige en fijne woorden maar vanbinnen denken ze anders. Oprechtheid is deze week een alert puntje. 
Kijk eens bij jezelf of je oprecht aardig bent of dat je dit doet om leuk gevonden te worden.

De emotionele gevoeligheid is op dit moment hoog dus elk mens is in staat om te ontploffen van binnen, als er een conflict vanbinnen hoog oploopt. 

Hyperventilatie, angstaanvallen en depressie liggen ook op de loer. Ook de onderrug kan stijf en zelfs pijnlijk zijn en huidirritaties zijn een gevolg van emoties inhouden, die eruit willen.
Je kunt ook even een time-out nemen en de buiten wereld even te verlaten om je binnenwereld te (her)ontdekken. Verbinden, ontmoeten en delen kan ook met jou zelf. 
In feite heb je alleen anderen nodig om jezelf te ontmoeten (in de ander) totdat je inziet dat jij ook erg leuk bent in alle facetten. Er is genoeg te ontdekken in jou!

Heeft het leven, jouw leven nog zin? Je vecht en strijdt je door het leven en je wentelt je door de problemen en uitdagingen heen. Bij sommige voelt het heel, heel zwaar en zijn moegestreden! Bij anderen, voelt het nu licht en sereen. Het kan zelfs beiden ervaren worden.

Als het hoofd moe is gestreden, kan het hart gaan spreken en ‘gehoord’ worden. 
Het antwoord is op dit moment in je hart aanwezig, zij voelt en weet tegelijk!

Sta open om jouw liefde te voelen want het NU juist de tijd om je in je EIGEN kracht te gaan staan. En de leiding te nemen op een pure en vooral positieve manier! 
Gebruik je spirituele afkomst, je talenten en zie de kansen op jouw pad! 
Vertrouw op wat JIJ voelt en inspireer jezelf en anderen om de energie hoger te krijgen. 
Jouw wijsheid, liefde en innerlijke kracht kent zoveel schoonheid. Door het openstellen aan het Universum, komt de zingeving boven drijven en gaan we collectief de frequentie van VOELEN verhogen. 
Als ‘geschenk’ is er de energie van kristallen. Ze zijn momenteel groots en weldadig, en herinneren ons aan de basis, het oergevoel en zijn talismannen op je pad.

Als je kiest voor positieve gedachte over alles, ook je financiële toestand, zal het effect hebben en zichtbaar worden. 
Zing, dans en leef als een stralend persoon met een onuitputtelijke bron van liefde. Deel je ‘hartenwensen’ zodat we elkaars dromen waarmaken, dan zal geluk en liefde overvloedig stromen.
Liefs Annemarie