wonderen creërenHet wordt genieten deze week, tenminste als jij je zorgen kunt loslaten en genieten van ‘wat is’. 
Je bent je zorgen niet en als je systeem, je gedrag en je gewoontes blijven bestaan uit wat je gecreëerd hebt nu, maar niet werkelijk bent, zal je altijd moeten blijven strijden.

Het wordt misschien eens tijd om het anders te gaan doen. Afgelopen jaren heb je zoveel inzichten gekregen in hoe het wel en niet moet.
Je weet hoe je kunt leven maar je gevoel zegt nog wat anders. 
De komende week is heel leerzaam omdat je lessen zijn afgestemd op 100% verantwoordelijkheid en 100% puur zijn. Ook wordt je geduld op de proef gesteld, soms werkt forceren averechts. Wacht geduldig dan heb jij de tijd om je innerlijk je positieve omkeringen te onderzoeken, zodat hierna de situatie moeiteloos oplost.

Ik pakte mezelf gisteren op een negatieve uiting terwijl het niet eens mijn zaak was. Anderen waarschuwen, ongevraagd advies geven of je in andermans zaken bemoeien maakt niet gelukkig. Het is ook niet iets van jou, hooguit nog een frustratie die je alleen vanbinnen op kunt lossen.
Strijd je tegen jezelf dan wordt je moe en/of ziek of krijg je last van allergie omdat je tegen je eigen natuur ingaat of nog erger, dan vecht je steeds tegen je eigen gedachten wat ongelukkig maakt. 

Weet je hoe wonderen werken? Een wonder is een positieve omwenteling in jouw leven, een omkering van angst naar liefde. Het enige wat je hoeft te doen is jouw overtuiging te onderzoeken of die voortkomt uit liefde.
Als liefde eenmaal bij jou mag stromen dan wordt alles mooier en trekt je precies aan wat jij werkelijk wilde ervaren. Net als dat je nu hebt aangetrokken wat je hebt uitgezonden via jouw gedachten….. 

Maak van je gedachten cadeautjes, zo geef jij jezelf elke dag ‘wonderen’ cadeau. 
Je kunt wonderen zelf creëren. 

Het leuke is dat jij jezelf en ook anderen kunt verrassen met stralende geschenken vanuit het hart.
Elke dag kun je jouw innerlijke wereld een beetje mooier, krachtiger en puurder maken.
Een wonder voltrekt zich eerst in jou en dan straalt het door jou heen naar buiten!
Ik heb al eens een video gemaakt die ga ik voor je opzoeken waarin ik spreek over; sta eens in een wonder. 
Ga in jouw wonder staan en verwonder en bewonder jezelf!


Liefs Annemarie

ps. je mag het energetisch journaal delen maar wel in zijn geheel, wel zo netjes toch?