Er vindt nu transformatie plaats op hogere niveaus. De (aankomende)zonsverduistering geeft je een Energetisch journaal van 27 April: Hervinden van je evenwicht.enorme wilskracht om iets echt te bereiken. Velen zullen het roer bijstellen en volle kracht vooruit gaan. Stel je doelen (opnieuw) en zet de zeilen bij want je bereik wordt sterker en je einddoel komt moeiteloos in zicht. Deze week staat in het teken van het herstellen van je evenwicht.

 

De aankomende week zal niet altijd gaan zoals je wilt of wat in gedachten had. De emoties lijken collectief te zijn opgestapeld. Als je geen last hebt van je eigen emoties hebt, kunnen anderen je er wel mee ’opzadelen’. 

Het kan zijn dat anderen tegen jou gaan uiten wat ze voelen, emoties spuien, kritiek delen, angst en verdriet dumpen om van de energie af te zijn.

Wat je op jezelf afroept speelt ook nog in jou.

Kijk uit wat je zegt want deze week staat ook voor het verdraaien van woorden en doorvertellen. Je kunt ook kiezen om mooie verhalen te delen, inspireer en vermenigvuldig!

 

Iedereen vind wel wat van elkaar en er heerst veel onbegrip en afwijzing in het gevoel.

Dat is natuurlijk niet echt zo want jij bent liefde en liefde kan nooit worden afgewezen, tenzij je dat wilt denken en geloven. Jouw visie, jouw beleving creëert de werkelijkheid.

Als jij een roze auto ziet, ziet de ander het in andere 50 tinten roze. Het gebeurt allemaal IN jou.

De afwijzing, de emoties die je voelt en zelfs de liefde die sprankelt. Alles wat je ervaart is niet meer dan een illusie van hersenspinsels.

 

Als je dingen doet, die je eigenlijk niet wilt, wordt je gewaarschuwd. Ik heb er een handje van om anderen het naar hun zin te maken. 

Vorige week heb ik een klein auto ongelukje gehad en mijn nek waarschijnlijk verdraaid, dat mij toch beperkt. Ik ben steeds duizelig en kan niet ver lopen zonder te gaan zitten. Zo word je toch op jezelf terug geworpen om eerst eens te kijken naar wat er binnenin speelt. 

 

Als jij je openstelt voor de universele signalen en jouw pad niet negeert of afwijst, zie en ervaar je wonderen.

Versterk eens het goede en het mooie in jezelf door in je kracht te blijven staan. 

Sta eens toe om te gaan genieten. Maak je hoofd eens leeg van allerlei oordelen ook die naar jezelf toe. Je moet niets, je mag zijn wie je bent. 

Rem je levenskrachten niet af door negatief te denken of voor anderen te denken. Niets kan jou mee tegenhouden als vanuit je hart handelt. Niet treuzelen, twijfelen of weglopen. Ga in jouw leven staan en pak ‘jouw gedachten’ obstakels liefdevol aan.

 

Geef jezelf en elkaar ‘liefde’ cadeau. Inspirerende woorden en positieve gedachten doen stralen. 

Als je eenmaal in het innerlijke paradijs bent aangekomen, kan niemand dit meer van je afnemen. 

Het is jouw nieuwe levensstijl, jouw innerlijke sfeer en je beleeft elke dag weer de hemelse Magie.

Liefs Annemarie