ups & downs
7500 lichtjaren ‘verderop’ zal een universele geboorte van een SuperNova plaats gaan vinden.

Bij een universele geboorte krijgt men collectief de neiging om te vernieuwen, te transformeren door de energetische samentrekkingen.
De kosmische ‘pulsars’ zullen collectief emoties doen opschudden en laten ontwaken! 
Soms lijkt het of de grond onder je voeten vandaan valt. Niets lijkt onder controle.
Voor sommige is het momenteel niet te houden en hebben echt last van ‘verwoestende’ energie terwijl anderen zich weer waden in een vlinderachtig, fladderend gevoel! Kortom: ups en downs wisselen elkaar af. 

Je kunt de aankomende weken klachten ervaren zoals hoofdpijn, aanhoudende migraine, instabiel gevoel, verwarring en allergische reacties. Dromen over seks, kinderen krijgen, geboortes en doodgaan zal veelvuldig voorkomen. 

Het gaat deze week anders dan je verwacht had en de tijd lijkt megasnel te gaan.
Er is nog iets ‘raars’ gaande. Door stralingsdruk ontstaan er niet alleen in de kosmos maar ook hier “zwarte gaten” en hierdoor verdwijnen dingen spontaan. 
Ze zijn moeilijk of niet meer terug te vinden.

Als mens kun jij je deze week energieloos en zelfs moedeloos voelen, tegelijkertijd verbonden en toch alleen. 
De twee stromingen van liefde en angst stromen ineen. Dit resulteert in dat je gelukkig en ongelukkig tegelijk kunt voelen. 
Door open en kwetsbaar te zijn zal jij je hart en ziel verbinden in de komende weken. Hierdoor trek je oud karma recht, en zal jij moeiteloos pure keuzes gaan maken.

Blijf in je hart en omarm alles wat er op jouw pad komt. We zijn ontstaan uit sterrenstof en keren weder in sterrenstof. Niemand ontkomt aan dit proces. 
Voel de magische tijd en ga op liefdesavontuur IN je eigen hartje! Hier zal verstilling plaatsvinden, waardoor samensmelting van hart en ziel als ‘wedergeboorte’ zal ontstaan.

Liefs Annemarie 

Ps: een SuperNova is een megaster die ontstaat in nauwe dubbelsterren die samensmelten door chemische reacties.