Het energetisch journaal van 26 mei 2014: Oude visies vernieuwen!Het is klaar met vechten en strijden. Het is klaar met overleven en lijden vanuit het verleden. De energie is geheeld en je bent vrij om te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is je zelfbedachte handboeien afgooien, je oude visies overboord te gooien en de VERNIEUWING instappen. Ben je er klaar voor?

 

Het wordt een bijzondere week waarin LUISTEREN een rol speelt. 

Luister je echt of zijn je gedachten al een nieuwe zin aan het vormen? 

Het luisteren naar wat er echt is, zorgt voor heldere momenten.

 

Deze week raken alle oude visies in de war met elkaar. Je hoort jezelf dingen zeggen die niet meer kloppen met je gevoel. Het ‘ontwarren’ speelt deze week een grote rol. 

Er komen heel wat AHA momenten en PURE verbindingen. Je kunt je steeds meer overgeven aan het moment. Liefde stroomt meer en meer… Tenzij je oude visies staande wilt houden in je nieuwe leven.

Leef vrij en vrijheid komt je tegemoet.

 

Als je jezelf vast blijft ketenen dat je geen kant op kunt, dan ervaar je dat ook zo. Je ascentieklachten kunnen je ververvelen met huiduitslag, jeuk, pijn in je onderrug, grieperig gevoel, maag en/of darmklachten. Je trekt oude emoties steeds mee naar het nu waardoor er steeds vervelende situaties ontstaan. 

 

Let op de tekenen van het universum. Van de week liep ik naar de kapper en zag niet een wit veertje maar honderden witte veertjes. Je hoofd denkt daar is vast een gevecht geweest tussen dieren, en je hart zegt: wat een overvloed aan witte tekens. Het is maar net wat je wilt zien. Jij bepaalt de betekenis en de ervaring die je wilt beleven.

 

Laat je verrassen en verleiden door de liefde. 

Laat je meenemen door de passie van verbinding. 

Kijk door de ogen van de schoonheid en beleef de schitterende momenten hemels. 

Je jubelt van plezier als je STRAALT en optimaal kunt LIEFHEBBEN.

Er is niets dan alleen jouw visie wat jou tegenhoudt om optimaal te genieten. Het kriebelt van binnen om te vernieuwen, laat de vlinders fladderen en geef je over. 

Liefs Annemarie