Stralend ondernemen.Ik kom uit een familie waarin ondernemen met de paplepel is ingegoten. Dan ga je een onverwachtse kant op en kom je in een sector terecht 25 jaar geleden waarin nog geen regels zijn, en waarin je in een vage (spirituele) sector begeeft. 

Wie is je doelgroep? Waarom komen ze naar jou? Daar was geen antwoord op. Van alle kanten van het land kwamen ze op consult. In rijen wachten ze op een healing of de juiste woorden. Toch wilde ik nuchter en vanuit het ondernemerschap te werk gaan op een professionele wijze. 

 

Heb ik nagedacht over een ondernemingsplan, welnee het enige wat ik deed is mijn expertise uitvoeren, zonder dat ik ergens aan ondernemen dacht. Totdat het teveel werd… Ik ben namelijk het product zelf.

Je groeit door en je missie worden doelen. Doelen bereiken geven je een BOOST, er kwamen 4 boeken en het allerbeste boek komt er nog aan 

 

Als het moeite kost om je zichtbaar te maken, gooi dan al die zakelijke regeltjes eens overboord! Onderneem MENSELIJK! En volg je hart, dan geniet je van de momenten, heb je de tijd van je leven en je STRAALT van geluk! 

Laat dit laatste nu de formule zijn waarin je echt zichtbaar wordt. 

 

Ga een ander niet nadoen, zo kom je in de schaduw terecht. 

Klop op deuren, heb moed om anderen op jouw expertises te wijzen. 

Laat je puurheid de mensen aantrekken en blijf STRALEN.

Ondernemen zit niet in een apepakkie en omzet pakken maar in stralend jezelf zijn en omzet genereren door je natuurlijke uitstraling en doen wat goed voelt. Inspireer jezelf en anderen met een stralend gevoel! Wedden dat je opdrachten binnenhaalt. 

Liefs Annemarie

 

Wil je meer omzet genereren op online gebied? Wij geven een masterclass op 26 juni 2014

Www.lifeandwork.nl