Het energetisch journaal van 15 juni- Het samenvloeien van energieënSamenvloeien, verbinden en puur jezelf tegenkomen zijn deze week de sleutelwoorden. Er gaan dingen kapot en je kunt symbolisch met ‘breken’ te maken krijgen. Symbolisch staat het voor vernieuwing.

Je zoekt vaak in de ander naar wat je bij jezelf nog niet hebt gevonden, vaak niet eens bewust. 
Herinner je eenmaal wie je bent, en dan kom je de mensen tegen die jou volledig accepteren en waarbij je het gevoel hebt dat alles klopt. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Een aantal zullen al leven zonder ‘gedoetjes’ en staan VOL in het leven. Intens genietend van de pure momenten die zich aandienen.

Deze week gaat het gebeuren: de energieën gaan samen vloeien.
Hierdoor ontstaan AHA-momenten, inzichten en je zal in de diepte je harte-wonden helen. Er zijn zielen beschadigd tot op het bot. 
Door met elkaar te praten en elkaar op te zoeken kom je in een helend proces terecht.

Je krijgt tekens van het universum en je ziet ze deze keer ook. Je gaat ‘herkenning’ in nieuwe ontmoetingen ervaren en je voelt dat je wordt opgetild! 
Er komen deze week echt van die geluksmomenten die hart doen jubelen. Ook komen er onverwachte situaties op je pad, die je raken in positieve zin. 

Zolang je zoekt naar herkenning en acceptatie, is er beweging in energieën en ben je op weg naar eenheid. 
Het merendeel ervaart moeilijke situaties, machteloosheid en veel (innerlijke) strijd en conflicten. Schuldgevoelens lossen langzaam op naar anderen toe! 
Alles wat ingenesteld lag, komt naar de oppervlakte. Het kan enorm veel emoties met zich meebrengen en je kunt moe gestreden raken. Toch is er die ENE keus die je leven direct verandert! Het kiezen voor pure liefde!

Wat jij nodig hebt is dat ene lichtpuntje waarbij je voelt dat je niet alleen bent. Dat je voelt dat jij nodig bent en dat er ook voor jou wordt gezorgd. 
Hier voor jou een groet uit het universum met de woorden;’ je doet het geweldig’! 
Open je hartje zodat liefde jouw angsten kunnen helen. 
Vertrouw, hou vol en geef liefde een kans. 
Liefs Annemarie