liefde is fijnEr gebeurt VEEL deze week, echt veel! Al wil je rust houden, dan nog gaan je gedachten een loopje met jou nemen. Het lijkt wel of niemand jou echt wil begrijpen en hierdoor kun jij je alleen voelen.
Je wordt teruggeworpen op jouw innerlijke kracht!

Aankomende weken kunnen vriendschappen en liefdesrelaties op scherp staan.
De kunst is om je niet te laten meeslepen in een negatief verhaal. Tegelijkertijd komen er nieuwe mensen je leven binnen, kun je ongelovelijk verliefd raken en gebeuren er onverwachtse mooie familie-verbintenissen. Er wordt hier karma ingelost! 

De komende week maakt je hoofd een ander verhaal dan jouw hart en de keus is aan jou! 
In deze nieuwe level leren we collectief, om het hart en hoofd samen in harmonie te laten werken. Dat kan alleen als je ervaart HOE je voelt en WAT je denkt. Hou van anderen, leer meer onzelfzuchtig te zijn en draai er niet om heen wat je voelt. Wees eerlijk, puur en positief en blijf stralen! 

Er komen ook vele geluksmomenten hoor, daar waar je oplaad en van geniet! 
Je gaat bewuster opmerken dat je ook tegen jezelf praat. De denker en de voeler in jou zijn altijd met elkaar in gesprek. Jezelf tegenwerken is vermoeiend. 
Fysieke klachten die erbij horen als je jezelf tegenwerkt zijn betraande ogen, rode huid, aanhoudende pijntjes en hoofdpijn aan 1 kant. Een onrustige geest maakt twijfelende keuzes en er kan een wel/niet spelletje in je hoofd ontstaan. 

Leer luisteren wat je hart ‘voelt’. Heb lief in alle facetten. Liefde is fijn, wijs haar niet af, maar stel je hart open en doe wat goed voelt! 
Leer liefde te zijn in chaos, geef verlangen de kans om in vervulling gaan en voel je stralend en geliefd in ALLE situaties.

Liefs Annemarie
Ps. Omdat zoveel mensen het journaal delen! Onder alle delers verloot ik een gratis telefonische Feel Good reading t.w.v 49,50