Het energetisch journaal van 7 juli- Overprikkeling  BezinningDe magische krachten van het universum zijn aan het werk en er mag heel wat gezuiverd worden.
We raken namelijk massaal ‘vermoeid’ en ‘besmet’ door overdaad aan negatief geladen energie. 

Er liggen ‘energetisch’ gezien kapers op de loer die, als ze zien dat het niet goed gaat, liefde aanbieden (lees aandacht geven en mooie woorden aanbieden) om in je ziel te kruipen.
Dit kan ‘verwarring’ opbrengen omdat je uit je kracht wordt gehaald. Je denkt vriendschap te ervaren, maar is het wel de ware vriendschap zonder voorwaarden?
Jouw pure levenskracht is namelijk goud waard en kan je worden afgenomen of zelfs sluw worden afgepakt, ook virtueel.
We doen het vaak onbewust, energie afpakken als we tekort komen. 
Aandacht willen is de grootste energieslurper.

Aankomende week heb je te maken met jaloezie, misverstanden omdat je elkaar niet begrijpt, prikkelbaarheid, zelfs heftige taferelen in huiselijke sfeer en onverklaarbare situaties. Je hebt gekozen voor LAGE energie

Anderzijds, als jouw naasten in balans zijn trek je elkaar HOOG op en vloeit liefde overdadig. Verliefde gevoelens ‘raken’ en ‘inspireren’. Het voelbare samenzijn geeft vleugels. 
Je hebt gekozen voor HOGE energie.

Over vleugels gesproken, de vleugels van mijn Swarovski Tinkelbelletje ‘vlogen’ eraf. Ze is ook mooi zonder haar vleugels. 
AANVAARDING van WAT IS is deze week de sleutel naar je hart. Kijk naar de signalen als er wat gebeurt. Het breken of dat er iets kapot gaat, staat centraal deze week. 

De energie ‘lijkt’ te dippen maar stabiliseert zich juist, hierdoor zoek je een nieuw ankerpunt. 
Wat wil je, wat ga je doen en wat voelt goed voor jou? 
Je kan behoefte hebben aan rust, minder aan je hoofd en pure bezinning.
Het kan goed voelen om gas terug te nemen en je te ‘baden en te dompelen’ in wat de dag brengt.

De komende dagen staan we een voor een ‘Universal Life Changing’. 
Het universum nodigt je uit om te gaan doen wat goed voelt. Je motor wilskracht valt uit en het universele Hart neemt de leiding over. Ik zal deze week ‘helpen’ met universele tips omdat de energie HEFTIG kan raken.

Ahh ja we worden intens geraakt door liefde. De roze pijlen zullen je doen sidderen en veranderen jouw leven, als je pure liefde werkelijk toelaat om je hart volledig te veroveren.  
Er komt massale chaos en er ontstaat overvloed aan vernieuwing naast elkaar. 
Geniet van dit avontuur en lach om de situaties die je uit je doen halen. 
Dans met passie, flirt met hartjes en verleid de liefde! 
Maak er een TOFFE week van! 
Liefs Annemarie