uittredingen door Annemarie SipsVan kinds af aan vloog ik snachts in mijn dromen en beleefde heel wat avonturen. 
Later kwam ik erachter dat het UITTREDINGEN waren. 
Voor mij is het iets natuurlijks, nog steeds. Uittredingen: als je lichaam rust en jij bewust uit je lichaam stapt. 

Het uittreden heeft nadelen, als je verkeerd ‘landt’ zit je met hoofdpijn en een vaag gevoel’ van ik ben er niet bij’ heel de dag. Het persoonlijkste nadeel van dit alles is dat ik niet altijd (meestal niet) naast Arno kan slapen. Als hij mij aanstoot dan kan het fluidekoord breken wat onmiddellijk inhoudt dat de dood volgt. Dit koord houdt lichaam en geest samen. 
Dus ja ik kan overledenen echt zien, ermee praten alsof ik met jou praat, maar ik wil NIET in die spirituele sector vertoeven en die stempel dragen, om persoonlijke redenen. 
Ja, ik zie direct die zeggen dat ze universeel werker, medium etc zijn en niet deze frequentie hebben. Toch zal ik er nooit iemand op aanspreken, ieder heeft zijn/haar reis te gaan. 

De voordelen van dat je uittredingen hebt is dat je weet dat je niet dood gaat en weet dat de ziel ‘vrij’ is van emoties en pijn die bij het lichaam horen. De dood is een verandering van energie en bewustzijn. Energie kan nooit dood gaan, wel veranderen. 

Er zullen nu wel mensen gaan roepen dat gebeurt mij ook na mijn bekentenis over uittreden, maar kijk puur of het werkelijk zo is. 
Het is voor het vak in de spirituele secor natuurlijk wel handig om je direct te roepen dat je het ‘herkent’.

Oke daar komt mijn geheim wat ik al jaren meedraag en nu pas gedeeld kan worden; 
Ik en nog vele anderen (niemand verder uit nederland) , word ‘ingezet’ bij acute kleine of grote rampen (wereldwijd) om de overgegane die in paniek zijn tot rust te manen. Soms is de paniek zo groot dat ze in een tussenfase terecht komen en kunnen omdat ik een lichaam heb, mij wel zien en horen. 
Door het uittreden en in het universele hulpteam te mogen ‘werken’ zie ik ook ANDERS, in waarheid. 

Ik kan daarom ook niet meedoen met speculaties en degene die (be)oordeelt en veroodeelt doet mee om de collectieve strijd in stand te houden. 
Misschien worden mijn woorden ook  veroordeelt, maar nu kan ik het hebben al vind ik het toch een-met-de-billen-bloot-gaan-blog. Mijn geest is nu rustig en vredig dus ik kan het hebben.  
Het is heerlijk om liefde te zijn zoals wij dat allen van nature zijn.  
Liefs Annemarie