Dromen verlangens en genietenHet is collectief een grote chaos omdat er een grootse vernieuwing gaande is. Het kan teveel voelen, te druk en de dag kan veel te snel gaan voor wat je allemaal wilde doen. Je lijkt te wankelen en anderzijds voel je een sterke innerlijke kracht dat het goed gaat komen. 
Het universum is volledig omgetoverd in ‘goudvloed’ wat betekent dat de energie bijna het ‘energetische’ kantelpunt heeft bereikt! 
Van 24 december 2012 tot nu heb je deze heftige energie goed kunnen voelen. 

De enige die harmonie hierin kan brengen, ben jij. Door van binnen je rust, ruimte en sfeer in HOGE energie te verruimen. 

Er zijn mensen opgebrand, in paniek en zelfs zo angstig dat het elke dag stormt. Men ziet door de bomen het bos niet meer, er lijkt geen uitweg meer te zijn. Maar… 
een kleine vernieuwing vanuit positieve energie, verheldert direct 
je levenspad. 

Leven zonder ‘gedoetjes’ vergt discipline en moed om te kiezen voor vredige gedachten en voor pure liefde. Het is mogelijk, maar dan zal je de situatie van NU moeten aanvaarden. Het is maar goed dat men elkaars gedachten niet kan lezen. De woorden die je schrijft of zegt tippen niet aan de hoeveelheid gedachten. En laat dat nu net jouw scheppende kracht zijn. Zijn jouw gedachten in harmonie en vredig?

De ascentieklachten van de maand september, als je hoofd en hart niet in harmonie leven: rare steken, vol buikgevoel, depressie, zelfs burn-out gevoel en een gevoel van eenzaamheid en onbegrip. Als je niet kunt kiezen kun je last hebben van kiespijn, oorpijn en schouders. Bij werkdruk kun je rug en nekklachten ervaren. En last van maag en darmen als je niet goed voor jezelf zorgt. 

September is de maand van grote keuzes maken. Je hakt knopen door en je innerlijke drang om je vrij te voelen is erg groot! 
Je verlangen naar harmonie en liefde maakt dat je stappen zet en begint met de veger door situaties, je vriendenkring en vanbinnen heen te halen. 
Je hebt behoefte aan ruimte. Je zal ook je huis gaan ontspullen en intensief gaan opruimen. 

Het universum creëert hierdoor kansen en je hartje maakt hierdoor sprongen. Momenten alleen geven rust en bezinning. Momenten samen geven een boost aan energie. 
Laat het verleden, aanvaard de mensen die je op afstand houden, je afstoten en jou niet in hun leven willen. En focus je op een leven wat je altijd al wilde. 

De eerste stap is; val anderen niet meer aan in je gedachten. Haal vijanden uit je hoofd en zie jezelf als held die draken verslaat! Heb de moed om vanuit binnen uit je kracht te her-ontdekken. Ergens tussen niets en iets ontdek je de magie die liefde doet ontvonken. Je ontwaakt…. en alles is anders!

Liefs Annemarie