Anne in saint marieIk ga jullie verklappen dat ik niet helemaal alles heb verteld en gedeeld.

Uit schaamte omdat zoveel mensen het slecht hebben, durfde ik niet te vertellen dat we keihard werken maar het ook financieel meer dan goed hebben. Dat is niet altijd zo geweest. Ik heb na een scheiding, 15 jaar geleden aan de grond gezeten. Als ik mijn broer niet had gehad was het vast niet zo afgelopen. Hij bracht eten, kocht een autootje, tankte dat af en mijn kindjes kregen alles van hem wat ze nodig hadden. Ik weet hoe ernstig en machteloos dit.

Mijn broer dacht zelfs aan kledinggeld en soms kon ik de stad in. Ik blijf hem hiervoor eeuwig dankbaar.

Ik wilde iets, aan mijn toen belabberde leven doen, maar wat? Ik zat in de bijstand en dat is vreselijk, want je bent afhankelijk en je houdt niets over. Ook emotioneel was ik een wrak en had vele ‘gedoetjes’. Ik heb dingen gedaan waar ik niet trots op ben. Hierdoor heb ik wel geleerd een beetje van mezelf te gaan houden. Ik wees mezelf te vaak af!

Ik besloot te gaan lezen over hoe miljonairs in het leven stonden en het zou volgens de boeken aan je ‘blauwdruk’ liggen. Ik ben gaan werken aan mijn mindset in combinatie met spiritualiteit.

Ik had het na een paar maanden door hoor. Ik werd meester in het ‘spelen’ met energie.

Het geld genereerde ik moeiteloos en toen ik Arno Damen tegenkwam kochten we ons eerste huis, er kwam een tweede huis bij en een derde. Ik kwam in aanraking met ‘aandelen’ en dat spelletje ging mij goed af. Er zijn er maar weinig die dit weten, dat ik in aandelen deed.

Ik schreef Magoli mijn derde boek. De weg die ik heb afgelegd die innerlijke en materiële rijkdom herenigt en waarin LIEFDE de hoofdnoot speelt.

Magoli staat voor The Master game of life!

Ook ons bedrijf liep meer dan goed en ik besloot een webwinkel te openen. Ik wist niets over hoe dat moest, maar had zin in een nieuwe uitdaging.

Nu 5 jaar later loopt ze steeds beter en beter en volgende week komt er een nieuwe werkneemster bij.

We zijn dan met 4.

Echter, niet alles is komen aanwaaien en we hebben net als ieder ander tegenslagen gehad tijdens de crisis periode en soms nog. Alleen dan lossen we het goed op!

Ik had ze ook voor geen goud willen missen. Ik hoop dat ik nog meer ‘ beproevingen’ mag krijgen, zodat ik puur blijf doen wat vanuit het hart komt.

Ik denk dat ik mij nu wel expert mag noemen in succes in ‘Life and Work’

Maar nu……

We hebben grote besluiten genomen. De aandelen zijn afgelopen jaar verkocht en alle huizen gaan dit jaar de verkoop in. Ja, ook dit mooie, roze droomhuis in het vredige Noordhoek.

Dan ben ik financieel vrij op mijn 46ste levensjaar!!!!!! (Ben nu nog 45). In 15 jaar tijd ben ik van een mindset van ‘vervuiling naar vervulling’ gegaan!!!!

In mijn hart leeft liefde.

Nu ik oma ben is mijn ambitie verandert.

De webwinkel blijft en Life and Work gaat enigszins veranderen.

Ik ga ‘één op één Master-sessies’ geven als expert voor degene die ECHT succes willen in ‘Life and Work’ en er komt een methode samen met mijn zoon die iedereen die ECHT wil kan volgen. Wie doorzet, dat is meestal maar 5%, kan ook financieel vrij kan zijn binnen 15 jaar.

Robin is aardig op weg met op zijn 22ste, een eigen huis en droomleven.

Ik schaam mij nu niet meer, al heeft dat jaren geduurd. Spiritueel leven en als hobby geld genereren daar vinden mensen vaak wat van.

Omdat ik nu weet dat wat ik ECHT heb bereikt in 15 jaar heb ik mezelf een expert gemaakt in de levenskunst en hiermee gaan we mensen inspireren om hun droomleven te realiseren…. The winner takes it all!!!

En waar we gaan wonen als alles verkocht is? We denken in een kleiner, knus huisje waarin we nog lang en gelukkig leven vanuit het roze gedachtengoed, en zonder financiële zorgen en vreselijke ‘gedoetjes’.

Doen wat we fijn vinden zonder dat we ervoor ‘moeten’ werken.

Binnenkort komen de eerste master-sessies Life and Work online.

Ik hoop dat ik wat kan bijdragen om je mindset op overvloed te krijgen zodat jij ook kunt leven zoals jij dat wil en de mensheid kan ‘dienen’.

Liefs Annemarie