Het lichaam is moe en soms lijkt het of de energie zo uit je lijf verdwijnt. Het lijkt wel of we collectief in een rouwfase zitten om plaats te maken voor het nieuwe. 

Wat is er aan de hand?
Je hebt plannen, dromen waar te maken en je verlangens te vervullen, dit gevoel kun je niet gebruiken. Je voelt weerstand, ook bij sommige mensen om je heen.
Het is jouw INNERLIJKE DRUK die tegensputtert. 

Energetisch journaal voor oktober- met diepe intentie manifesterenDe kosmische energie is LICHTER geworden en nu ben je weer je afstemming kwijt. Je wankelt omdat je de juiste frequentie van je ziel weer moet vinden.
Door de fijnere frequentie is de manifestatiekracht versneld.

Wat je intens denkt in meer dan 8 seconden krijg je onvoorwaardelijk op je pad, zowel de mooie als angstgedachten manifesteren.

Door te vertragen en met meer rust en vertrouwen richt jij je precies op wat je wilt. Het oude: druk, druk, druk werkt niet meer.

Oktober is de maand van versneld manifesteren. We gaan leren (herinneren) hoe we vanuit het hart manifesteren.
De druk van stress, snelheid en veel gaat je niet meer de juiste energie geven en werkt vermoeiend. Het hart wil aan het woord en jou de weg wijzen tussen al die gedachtens door.
Diepgang en intentie zullen je kwetsbaarheid vergroten. We gaan massaal met de billen bloot.
Alles wat verstopt was, komt omhoog borrelen. Oktober wordt intens, zwaar en liefdevol tegelijk.

Je raakt je spullen kwijt omdat je hoofd overal en nergens is. Je wilt opruimen en ontspullen en veel doen, maar je vind de tijd niet.
Je ruikt intenser en je doorziet sneller de intentie van anderen.
Je levelt niet meer met sommige vrienden.
Familiebanden kunnen onverwachts sterker worden en je hebt goede gesprekken met diepgang.
Je lichaam snel vermoeid omdat ze zich leert aanpassen aan de lichtere frequenties. Je hartslag zal iets vertragen en je gaat de momenten van rust en harmonie voelen.
Je enthousiasme, je lach zal je energie weer oppeppen.
Je ziel zingt steeds luider als je hart met het leven danst!
Liefs Annemarie
Delen mag.