Energetisch journaal van 25 december: nieuwe inzichten geven een nieuwe koers.

De heftige collectieve emotiestroom heeft nog niet zijn hoogtepunt bereikt, maar veel mensen zijn al gedachten-moe. Het vele denken heeft zijn tol geeist en langzaam geeft men de strijd op!
Gelukkig maar want dat is ook de enige oplossing naar innerlijke rust.

De komende dagen krijg je steeds meer inzichten in dat jij de enkeling bent in een stroom van enkelingen.
Je wordt alleen geboren, (al word je meestal direct na je geboorte gekoestert) en je sterft ook alleen, (al houdt er iemand vaak je hand vast).

Hoe vaak voelt echt samen? Echt het gevoel van samensmelting hebben is bijzonder en magisch. Het is een samenspel van egoloos liefhebben. Dat betekent ten volle overgave liefhebben. Dat gaan we in 2016 leren, herinneren en ondervinden: liefhebben zonder voorwaarden en verwachtingen.

Energetisch journaal van 25 december
Je kunt je net zo eenzaam voelen met meerdere mensen in een ruimte dan dat je alleen bent in de ruimte. Eenzaam voelen is een keuze die je neemt als je jezelf buitenspel zet. Zet jezelf binnen het binnen het levensspel, liefst in het midden!

Je kunt op dit moment verdriet en pijn ervaren al wil jij je daar niet op richten, je voelt het.
Je hoog gevoeligheid kan totaal niet begrepen worden of wat je zegt of doet het komt verkeerd over. Het lijkt wel of alles wat je doet door onzekerheid wat onhandig over kan komen. Wees zacht voor jezelf en sluit liefde niet buiten!

Lieverd, echt dit is een fase, een fase waarin je weer even koers opnieuw mag bepalen.
Het is jouw levenspad en al weet je het even niet meer, weet dat je ziel alle vertrouwen heeft en je hart is jouw kompas.
Laat het moeten even vrij en kijk naar wat jou energie geeft.

Er is een doorbraak komende, ook energetisch zitten we in een hoge aanhoudende shift. Zie het als een rijpingsproces van jouw dromen die groots uit gaan komen. Geef jezelf de ruimte, de liefde en de passie om met het magische universum te verzoenen.

Dans in het ritme van de liefde door je innerlijke leiding aan te sturen door de mooiste en fijnste gedachten!
Liefs Annemarie
Ps: delen mag, spread the love