Gratis zomercursus : In drie weken 5 kilo lichter (in hoofd en lichaam)

cleansing-dietStart: 25 augustus.
Je krijgt drie e-mails over voeding, Mind Set en heerlijke recepten zonder meuk!

Dat wil ik! >>>

GRATIS voedingsprogramma

Ik wil jou leren( lees herinneren) hoe je stap voor stap in een GEZOND leven kunt stappen. Een lijf moet passen bij jouw liefdevolle mind set. Daar heb je zo hard aan gewerkt de laatste maanden. Ik geef je tools hoe je blijvend een start maakt voor een nieuwe lifestyle.

Je krijgt van mij een startfase wat je in drie weken opbouwt je krijgt drie e-mails met voeding en mind set adviezen. je krijgt voorbeelden van een gezond ontbijt, lunch, diner en de tussendoortjes.
Je krijgt bewegingstips die je vol kunt houden ( ja, die horen erbij)
Je krijgt tips wat voor hoog-gevoeligen de beste voedingssupplementen zijn.
Je krijgt peptalk over discipline en emotie eten en wat je dan kunt doen.

DAT WIL IK! >>>

EXTRA

Wat ik er ook bij doe zijn leuke, vooral zoete recepten die binnen 10 minuten te maken zijn, op gezonde basis en andere leuke weetjes zoals een eigen ‘gezonde’ masker maken voor je gezicht.

Het allerbelangrijkste is de combinatie mindset en voedsel. Je bent wat je eet! Je hoeft je niet aan te melden als je mijn nieuwsbrief ontvangt dan krijg je dit van mij, zomaar!
Ontvang je mijn nieuwsbrief nog niet meld je dan aan. ( je kunt gewoon afmelden als je verder geen nieuwsbrief wilt ontvangen)
Het programma kost je niets, ik geef het GRATIS weg zonder verwachtingen.
Wat ik wel leuk vind is een mail met jouw bevindingen over het programma.

Note: Ik heb geen afvalproducten om te verkopen, doe ook niet aan MLM en er zit ook niets achter qua verkoop.
Ik word gewoon blij als ik het kan delen.

Young smiling woman with fruits and vegetables.
Over liefde, succes en een fijn leven.

De zomerperiode is aangebroken. Voor mij persoonlijk is dat de tijd waarin ga kijken wat ik nog wil doen en of dat goed voelt. Doe jij dat ook? Jezelf de vraag stellen of je nog geluk uit jouw route haalt?
Het is net Pokémon GO he, je vangt onderweg geluk!
Mijn missie naar meer liefde in de wereld wil ik ( en vele anderen uitdragen).
Daarbij hoort een gezond lijf voor MEER energie! Hoe meer gelukkige mensen er rondlopen hoe mooier we de wereld maken, toch?

Over Annemarie

Afgelopen jaren heb ik heel wat jasjes uit mogen doen en de weg van liefde, succes en pure intenties bewandeld. Zoals de meesten weten hoef ik niet persé te werken om rond te komen en mijn rekeningen te betalen. We leven fijn zonder (geld) zorgen. Ik werk als life- en business Coach en schrijf boeken omdat ik het leuk vind om te inspireren. Ik ben bij elkaar 25 kilo afgevallen in twee fases omdat mijn lijf verschillende klachten vertoonde. ( te snelle schildklier, hartritme stoornissen, hoge bloeddruk, astma, darmklachten, migraine, enz.) Ik ben nu 2,5 jaar klachten vrij en medicijn vrij .
Vanaf eind April eet ik geen suiker meer en heb ik alle slechte voeding afgezworen. Resultaat 8 kilo minder en een nog fijner lijf en mind. Wat de meesten niet weten is dat ik mijn diploma voedingsleer, homeopathisch therapeut, acupunctuur en orthomoleculair therapeut heb behaald meer dan 15 jaar geleden. Voeding, gezondheid en heling in alle vormen en maten fascineert mij.
Ik ben geen diëtiste maar weet wel heeeeel veel van voeding en ik ben expert in het coachen van de mind set.

Nu weet ik het zeker: IK DOE MEE