Wat zou er gebeuren als je liefde aan jezelf zou geven en jezelf blij zou maken?
Ik en jij zijn liefde dus dat!
Waarom dan voor conflicten en gedoetjes kiezen?
Het is een kwestie van doorzetten om steeds je mindset te her-programmeren naar de natuurlijke staat. Het is niet makkelijk, je moet door je eigen gemaakte onechte systemen en weerstand heen.
Nu ben ik expert geworden in zelf-liefde en deel nog meer kennis over Liefde, doelen bereiken, de wet van intentie dan ooit, zonder verwachtingen!

In vrede leven is een keuze!

Vrede begint als je niet meer bezig bent met hoe anderen over je denken. Ik heb er jaren over gedaan om mijn leven terug te claimen.
Ik had het uit handen gegeven door steeds anderen te pleasen. Liefde geven en geven maar steeds de deksel op je neus krijgen doordat je hoopt iets terug te verwachten.

Als je eenmaal weet dat je 100% verantwoordelijk bent voor jouw denken en handelingen, dan hoef je anderen niet verantwoordelijk te houden voor wat je voelt.
Weet dat je vaak een beeld van anderen maakt op basis van jouw perceptie die op angst en tekorten is gebasseerd?
We wijzen al gauw naar de ander omdat ze slecht is of niet voldoet om in jouw leven te mogen.
Als je steeds anderen afwijst om dat jouw (online) beelden over de negatief zijn, zegt dat niets over die ander maar over jouw verbinding met liefde.

Leer de ander, dus jezelf dan kennen.
Loop niet weg, maar sta toe!!

Zet jezelf in het midden van je leven en geef jezelf het cadeau van lieve en zachte gedachten.
Over jezelf maar ook in gedachten over anderen omdat jij het waard bent! Negatieve gedachten over jezelf en anderen zijn giftig en je wordt er ziek van.
Als je van jezelf houdt dan doe je dat jezelf niet meer aan.

Vrede start met vredige gedachten van binnen. Het is een keuze, het hoeft niet maar het mag wel. Als je vanbinnen de ware liefde kunt voelen dan kun je de intentie onvoorwaardelijk delen.
Er is niets mooier dan samen in vrede te zijn, al is het maar voor even dat je ziel kan dansen met het leven!
Liefs Annemarie
Ps: delen mag, spread the love