Soms zou je het anders willen. Soms begrijp je er niks van. En raakt je verward door de abnormale maatregelen, de crisis of je hoofd loopt over.

Toch geloof ik dat LIEFDE altijd de beste keuze is. Het geeft je hart helderheid en kalmte, ook als het even niet fijn voelt of als je het even niet meer weet.

Geloof alsjeblieft in de liefdeskracht. Al lijkt alles om te vallen en ligt alles omje heen in scherven, hou moed.
Raap jezelf bijeen en laat je niet zomaar uit het veld slaan.

Wat anderen ook vinden, welke wet ze ook in elkaar flansen en welke regels er ook opgevolgd moeten worden, kijk naar wat er WEL mogelijk is. Vertrouw op het universum! We gaan er met z’n allen het beste van maken. In liefde en helaas in minder vrijheid.

Er komt een tijd dat iedereen hetzelfde ziet en besluit om niet meer mee te doen aan strijd en macht. Voorbij de angst, ligt liefde in vrede, dobberend te wachten om opnieuw te beginnen, in Het nieuwe geluk. Laat je niet ontmoedigen en voed je in liefde en licht. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar de komende tijd.

Er zal nog heel veel onvrede en onrust volgen door nieuwe maatregelen, denk aan de avondklok. Maar blijf kalm en in liefde, zover mogelijk. Ik hou van je en er houden heel veel mensen van je.
We doen het samen. Voor jou een liefdevolle aanraking van hart tot hart en van ziel tot ziel. Samen voor vrede!

LiefsAnnemarie Ps: Delen en liken mag ❤️En een reactie plaatsen is geweldig.