Ik ga niet elke maand testen zodat ze weer lockdowns kunnen afkondigen. Ik ga online shoppen en doe online boodschappen want ik draag géén NIET-werkend mondkapje.

En ik geloof ook in dat ze een politiek script uitrollen. Bewijs op bewijs.Zo… staat dit al genoteerd bij het leger? Ben ik nu een staatsgevaarlijk persoon?Dan is dat maar zo. Ik zeg altijd wat ik ervan vind.

En spreek mij uit. Ik spreek mij ook uit voor anderen die dat niet durven maar wel zo voelen. Ik bepaal zelf wat ik draag op mijn lijf en wat ik inneem of laat inspuiten of niet. Mijn lichaam is van mij. 🧡❤️ Daar draag ik zorg over. Niet de overheid.

Voor de rest mogen ze regels maken wat ze willen maar ik draag wat ik wil dragen en dat is zeker geen NIET-werkend mondkapje. Het ontnemen van vreugde en vrijheid kan ook te ver gaan.

Wat zou liefde doen? NEE zeggen tegen mondkapjesplicht en NEE niet dragen omdat ze niet werken en je adem benemen. Je ademt je eigen gifstoffen in. In de broekzak, in de tas en dan weer op en dan weer af.

Met je handen eraan. Er is niks viezer dan steeds hergebruiken. Bah…. Mijn hart vraagt om liefde. Mijn ziel vraagt om kalmte.

Mijn hand vraagt naar verbinding.Alleen samen kunnen we de liefde versterken.
Laten we dat doen.
❤️LiefsAnnemarie❣️Delen en liken mag als je het ook zo voelt.