De een houdt van mij, de ander vindt mij een naar mens. (onbegrijpelijk, maar het is zo hihi)
De een vindt mij een vriendelijke, fantastische spiritueel business mentor en de ander is afgunstig en jaloers. (ik ben goed in mijn vak)
De een noemt mij narcistisch en de ander vindt mij vrijgevig en inlevend.
Dan ben ik volgens sommigen arrogant en weer een ander noemt het ‘in je kracht staan’.
Mijn man zet mij op een voetstuk en de ander vindt dit onbegrijpelijk.
Veel vinden mijn boeken fantastisch en sommige breken het totaal af.

Niets is wat het lijkt. Zodra je hoogbewust leeft houd je je niet meer bezig met andermans oordelen en meningen.

Vijf jaar geleden besloot ik niets meer van een persoon te vinden. Dat ging op en aan maar afgelopen maanden lukt het mij om ‘het licht van oorsprong’ in ieder te zien.

In de loop der jaren heb ik wel ingezien dat je de ander alleen maar narcistisch, onprettig, vervelend of onuitstaanbaar vindt als je zelf nog in emotionele pijn vastzit. Anders valt het je meer niet op.

In mijn boek: De moderne monnik geef ik een pleidooi dat narcisme niet bestaat. Dat het een woord zou kunnen zijn voor ‘emotioneel gedupeerden’ omdat je (bij de ander) niet de regie over je eigen emoties had.
Zolang jij een ander aanwijst als slecht en daarover anderen wil ‘informeren/waarschuwen’ wat jouw waarheid/oordeel over die ander is, kun je niet in je hoogste frequentie van liefde zijn.
Als je denkgeest/brein je verward maakt, ga dan niet anderen zwart maken omdat jij er last van hebt.

Kijk naar je eigen essentie, hoe mooi en prachtig je bent. Zolang je systeem nog oordelen uitspreekt en een verhaal in je hoofd vertelt wat niet de waarheid is, blijf je verstrikt in je eigen leugens. Je vervloekt jezelf steeds met die onprettige energie als je aan die persoon denkt. (in jouw hoofd)

Iedereen heeft dezelfde oorsprong.
Niemand uitgezonderd.
Wil je innerlijke rust? Stop dan eens met die nare verhalen in je hoofd aandacht te geven. 99 procent is een bij elkaar verzonnen verhaal over die ander(en).
Je mooie licht dooft ervan!

Wees meer stil, verwonder en geef je glimlach inclusief je aanmoediging oprecht aan anderen. Zonder er iets onprettigs van te vinden. Ik kom het nu bijna niet meer tegen dat men iets lelijks zegt. Via social media en geschreven woord via mail wel maar het raakt mij amper. Soms wel, maar dan kies ik daar bewust voor om het aan te nemen.

Mij maakt het nu niets meer uit wat ze van mij persoonlijk vinden. Maar kritiek en gemene woorden hebben mij in het verleden echt geraakt.
Gewoon vriendelijk en oprecht zijn, met een beetje humor erbij leeft gewoon veel fijner.

Misschien moeten we allemaal de nieuwe handleiding van het universum maar eens gaan bestuderen. Daar knapt een mens van op.♥️
Hier is de link: https://www.annemariesips.nl/de-moderne-monnik/

Volg je pad, doordrenk het met liefde omdat liefde je leven maar ook andermans leven mooier en fijner maakt.

Je bent buitengewoon bijzonder als de woorden die je uitspreekt mooier zijn dan de stilte.

Liefs
Annemarie
Ps. Ik weet dat dit bericht een beetje confronterend kan zijn en niet voor iedereen leuk is om te lezen.