WE ZITTEN ER MIDDENIN. Je voelt dat het niet klopt.
Ach lieve ziel, het voelt allemaal ook zo raar en emotioneel zwaar.
Na het invoeren van de mondkapjes mag je weer wennen aan het opgesloten zijn in je huis. Op straat lopen na 21.00 uur zonder geldige reden is opeens strafbaar geworden.
Al hoef je niet op straat te zijn. Het idee alleen al kan toch naar aanvoelen.

Je weet dat er iets niet klopt. Er zijn twee epidemieën door elkaar. Zeer ernstig blijkt. Is dat echt zo?
Even relativeren: er liggen ruim 600 mensen op de IC van de 17,5 miljoen mensen in dit land. 80 procent is boven de 80 jaar. Heel erg als je ziek wordt, ook andere andere levensbedreigende ziektes zijn erg. Sterven doen we allemaal. Hoe ouder we worden, hoe meer kans. Blijkbaar kunnen er niet meer mensen in een paar maanden voor de IC worden opgeleid.
En dus sluiten ze het hele land. Het sluiten van het land en het opsluiten in je eigen huis lijkt mij zeer ernstig en scha(n)delijk.

De nevenschade is onnoemelijk. De mentale ravage is niet te overzien.
Na de horeca en evenementenbranche raakt ook de detailhandel wankel en zelfs failliet. Dus financieel gezien worden de supermarkten en de elite rijker van deze coronatijd en de hardwerkende mens armer. Hoe gaat het met jou? Trek je deze tijd wel?

Het klopt echt niet. De meeste mensen zijn bang. Erover schrijven maakt dat we elkaar verstaan. Erover praten zorgt voor verbinden. Elkaar troosten, als het even niet meer lukt, laat liefde stromen.
Een lieve aai over je bol. Hou vol!

Zou dit echt in gang gezet zijn door mensen die via Build Back Better een nieuwe wereldorde willen scheppen? Ik noem het maar een grapje van God. En de mens kan nooit op die troon gaan zitten. Je kan de mensheid nog zo in een hokje stoppen en de beweging verminderen. De liefde zal nooit uitdoven. Spreek je liefde maar veel uit. En vraag erom als je even tekort aan liefde hebt. Laat je omarmen en troosten.

Je bent ziel. En vanuit ziel leer je nu dat liefde het antwoord is. Alleen met vrede in ons hart kunnen we de liefde verbindende woorden geven.
Demonstreren met geweld erbij zal niet werken om het politiek script te veranderen. De MSM zal het geweld van de vredelievende personen vergroten. Woorden en beelden worden verdraaid.
Je stem laten horen dat je het er niet eens mee bent verenigd, maar ook daarmee komen we niet uit deze situatie.
Er is vrijheid beloofd met de injecties maar dat gaat ook niet gebeuren. Dat is al ingedekt. Degenen die zich niet laten injecteren krijgen de schuld, let maar op. Zij zijn dan de boosdoeners. Altijd maar schuldigen zoeken.

Als ik in mijn glazen bol kijk, word ik niet blij van wat er wereldwijd wordt uitgerold. Ik durf het niet eens openbaar op te schrijven. Bang om te worden afgemaakt. Je moet voorzichtig met je eigen mening omgaan.
Ik blijf liever dan in mijn eigen bubbel van vrede dan (soms hard) te worden aangevallen.
Ik zeg het wel tegen mijn naasten en de mensen die ik vertrouw.

Kun je iets doen?
Op dit moment kun je wel iets doen.
Je eigen energie hoog houden door liefde te voelen. Zoveel mogelijk liefde zorgt voor het voeden van hoge frequenties. Ik noem dat ‘wobbelen’. Het bestuiven en ineenstrengelen van hoge frequenties geeft collectieve lichtkracht.

De stilte van de avondklok heeft wel degelijk nut. De stilte geeft berusting en helpt je systeem te ontladen. Dat is precies het antwoord. Door ontladen kun je steeds beter helder zien wat realistisch is. Je prikt door het spel heen.

Geweld en strijden is niet de oplossing. Dat zorgt voor verdeeldheid. Als je met een groep op een veld wil staan, doe het dan echt vanuit liefde. Ga niet uitlokken met spandoeken en schreeuwen. Stilte geeft meer effect. In stilte ligt kracht. Zet je strijd om in de energie van vrede. Wees met elkaar het voorbeeld.

Stilte en vrede is de oplossing.
Dat verbindt en zorgt voor EENHEID.
Zonder woorden, in liefde zijn geeft een goddelijke omhelzing.

Het tij zal gaan keren. Of het een grote les of een grapje van God is moet gaan blijken. Ik weet wel, als we liefde in gaan zetten zal dat een groots impact hebben voor de nieuwe realiteit. En je kunt alvast klein starten met groots effect. In je eigen hart! Laat je hart zoveel mogelijk dansen.
Ontdoe het van stress door je te focussen op vreugde. Vaak zijn het de kleine dingen die groots aanvoelen.

Voed je ziel met zoveel mogelijk vrede en verbind je dagelijks met de natuur.
Doe wat goed voelt en durf dankbaar te zijn. Laat oordelen en valse aantijgingen achterwege.
Kies wat vaker om complimenten uitdelen in plaats je oordelen uit te spreken. Kies eens om er niks van te vinden. Het helpt je om in je kracht te blijven.

Een wonderdoener zal altijd wonderen verrichten, groot of klein.
Laten we dat doen, wonderen verrichten in de chaos. Verlicht het leed door in liefde te zijn.

Liefs
Annemarie

❤️ Delen en liken mag.