De roman Zielskracht

Zielskracht is de eerste roman van Annemarie Sips en is verschenen op 22 november 2015.
Het is een uniek boek dat een vrouwelijke en een mannelijke kant van hetzelfde verhaal laat zien.

Vrouwelijke kant:

Wat doe je als door een cruciale fout, angst, verdriet en andere gevoelens worden uitgenodigd? Een fout wordt een pijnlijke wond in het geheugen en is niet meer te helen! Door een impulsief handelen verandert je leven en die grote, mooie droom valt in duigen.
Is alles voorbij, of is er nog één uitweg? Blijft er hoop om het verleden te genezen?

De getrouwde Sara schrijft zich in op een datingsite. Het brengt haar in een rollercoaster van emoties maar ze blijft haar gevoel volgen omdat de ontmoeting met Alexander geen toeval is!
op_zielskrachtHet vertrouwen van haar man wordt op de proef gesteld. Is hun liefde groot genoeg om dit avontuur tot een goed einde te brengen? Hoe gaan ze om met de littekens op hun ziel?
Hoe werkt de ware liefde?

Zielskracht is een levensverhaal vol inspiratie. De inzichten die je opdoet tijdens het lezen zijn toepasbaar in jouw eigen leven.

In dit boek worden hoop, vertrouwen en liefde als een levenselixer gemengd waarmee moed ontstaat om verder te gaan. Wat gebeurt als ‘waardeloze’ gedachten worden ingeruild voor ‘waardevolle’ gedachten?
Zielskracht is de route van vervulling.

 

Mannelijke kant:

En voor het geval de mannen denken dat het een vrouwenboek is? Dit is het verhaal van Rick de man van Sara in de roman Zielskracht.

Zakenman Rick heeft een grote klant binnengehaald. Zijn klant vraagt hem mee op zakenreis. Daar aangekomen nemen de zaken onverwachtse wendingen. Dan komt hij er ook nog achter dat zijn vrouw Sara e-mail ontvangt van mannen via een datingsite. Hij komt met zijn gevoel in de knoop en maakt hierdoor een cruciale fout. Gelukkig komt hij de wijze Anton tegen, ex-workaholic en ex- gedetineerde die hem leert kennismaken met de wet van aantrekkingskracht.