Zielsbelofte

Stel je eens voor dat je op aarde terechtkomt. Je voelt je anders dan anderen. Het harde leven begrijp je niet. Je ploetert, je valt en staat weer krachtiger op.

Je kan er met je hoofd niet bij wat je hier komt doen en waarom je in deze puinhoop bent beland? Ben je hier met een reden? Per toeval ontmoet je jouw zielsliefde en dan herinner je jouw Zielsbelofte.

In dit boek neemt de auteur je mee naar de oorsprong van jouw bestaan. Je ontmoet de Ayin die jou alle antwoorden geeft over bewustzijn en hoe de ziel reist door verschillende tijdslijnen. Je hebt een ontmoeting met God omdat je er klaar voor bent. Je krijgt op diepgaande levensvragen antwoorden die vanuit lichtkracht komen. Na dit boek te hebben gelezen, kun je consistenter in bewustere frequentie vertoeven.

Het was de afspraak dat jij mocht herinneren dat je zielstaak is volbracht. Je leest het goed. Je taak is volbracht en je mag nu een nieuw avontuur aangaan. Richt je leven in naar je eigen zin.

‘Er moeten mensen zijn die de zon aansteken’ schreef Toon Hermans. Laat dat nu de waarheid van liefde zijn.

 

De Moderne Monnik

De moderne monnik is de nieuwe handleiding van het universum. Het laat jou zien hoe je buiten de massa kunt leven. In rust, vol liefde en in overvloed.
Verlang je naar een leven in liefde zonder conflicten, gezeur en gedoe?

Leer te begrijpen hoe het leven écht werkt. In dit boek ontdek je waarom je ondanks al het positieve denken toch niet gelukkig bent geworden. Begrijp waarom je jezelf niet rijk kunt affirmeren. Leer de innerlijke chaos te verslaan waardoor je niet meer hoeft te ploeteren om te overleven als je je zielsmissie herinnert.

Ontdek de kracht van eenvoud en harmonie en leer (weer) vertrouwen op je ingevingen.
Dit boek zal je bevrijden van haast, strijd, chaos en van emotionele wonden.

 

De Roman: ZielsKracht

Zielskracht is een spirituele roman over liefde, zingeving en leiderschap.

Leef je verlangen en luister naar je hart! 

Zakenman Rick heeft een grote (foute) klant binnengehaald die hem meevraagt op zakenreis. Daar aangekomen nemen de zaken onverwachtse wendingen. Hij komt erachter dat zijn vrouw Sara e-mail ontvangt via een datingsite en komt hierdoor met zijn gevoel in de knoop. Gelukkig komt hij de wijze Anton tegen, ex-workaholic en ex-gedetineerde die hem leert kennismaken met de wet van aantrekkingskracht.

 

 

 

Het Werkboek: ZielsPlan

Zielsplan is een praktische en energetische handleiding om vanuit je hart connectie te maken met jouw zielsmissie.

Je kunt op Zielskracht alles bereiken wat jij maar wilt.
Het enige wat nog in de weg staat, zijn jouw gedachten en het vinden van de juiste afstemming.

  

E-BOOKS 

E-book: Magoli 

In dit boek Magoli laat Annemarie Sips zien hoe je je leven rijkelijk kunt vullen en meester kunt worden in je eigen leven.
Wil je bij opmerking de naam erbij zetten voor wie het is dan schrijf ik er een persoonlijke boodschap in!  Het recept is gebaseerd op het toepassen van de zogenaamde Magoli-methode. Zij bevat alle ingrediënten die er nodig zijn om je eigen leven optimaal te verrijken op alle levensgebieden. Al jaren is het Annemarie gelukt om duizenden mensen te inspireren met haar inzichten en levenswijsheden.
Dit boek is onderdeel van haar missie en levenswerk en de tijd is nu aangebroken om de wijsheden die zij bevat universeel neer te zetten in de wereld.
Durf je het aan?

1

E-book: Zielskracht

Dit betreft het Ebook van de eerste roman van Annemarie Sips, Zielskracht

Wanneer je de betaling doet via Ideal of Paypal krijg je direct een downloadlink toegestuurd.
Bij vooraf overmaken kan de link pas vrijgegeven worden als de betaling is ontvangen.
Je kunt het bestand downloaden door te klikken bij producten op Ebook op je factuur.

 

E-book: VindMij

Emma heeft een diep verlangen naar innerlijke rust. Rumo heeft echter haar leven in handen. Zijn woedeaanvallen en ijzige ogen maken haar angstig.
Hoe kan Emma zich bevrijden uit dit leven zonder Martine, van wie zie het meest houdt, kwijt te raken?

Na haar moeders dood vindt ze een oud script waarin ze vijf zielscodes ontrafelt, die de Matrixpoort naar
innerlijke vrijheid openen

Nu tot 30 mei helemaal GRATIS
(E-book is in epub formaat)

 

 

Wij kunnen niet garanderen dat je bestelling binnen 24 uur bezorgd wordt. Wanneer je 1 van de boeken snel wil hebben kun je ze beter bij BOL bestellen zij leveren in bijna alle gevallen binnen 24 uur. Echter voor ons is het niet mogelijk om dan een gesigneerd exemplaar op te sturen en zal dan altijd ongesigneerd en zonder persoonlijke boodschap zijn. Wil je toch je boek gesigneerd hebben bestel hem dan in onze webwinkel.

Recensies