Webinar: De kracht van overvloed

Maak van 2023 een goed begin. Het universum roept je.

Laat je wensen en je verlangens uitkomen.

Daar sta je dan, voor het jaar 2023.

Wat heb je afgelopen jaar met jouw tijd gedaan? Heb je het fijn gehad? Wat ging er goed? Wat heb je doorgemaakt? Welke inzichten neem je mee?

Elk jaar zeg je tegen jezelf: dit wordt mijn jaar, maar dan gebeurt er iets en je vergeet dat het jouw beste jaar ooit zou worden. Misschien is het handig om het universum een beetje mee te helpen? Als jij duidelijk bent in wat je wilt en wat je uitzend, dan ben je al halverwege. Er is bijna niets onmogelijk. Durf je het aan om er dit jaar echt een beste jaar ooit van te maken?

Er zijn twee manieren om te leven. In tekorten of in overvloed. En die keuze kun je maken op alle levensitems die er zijn. Grappig is dat he? Je hebt energetisch de regie, alleen je brein zit er te vaak tussen. Je brein denkt in overleven, dus in tekorten. Je hart is altijd in overvloed. En nu is het van belang om hier een goede balans in te vinden. Tijdens deze onlinetraining ga je ervaren hoe je op een eenvoudige wijze je droomdoelen kan behalen.

Voor wie?

 • Voor iedereen die voelt dat het goed is om zichzelf ook wat aandacht en ruimte te geven. Voor wie steeds een droomdoel heeft, maar waar het einddoel nog niet van in zicht is.
 • Als je nog intenser wil ervaren hoe creatiekracht werkt.
 • Voor wie met harde levenslessen kampt en onzeker is of het haalbaar is.
 • Voor wie het zelfvertrouwen (en misschien zelfbeeld) laag is en het niet goed aandurft om lichter te gaan leven.
 • Als je hoog bewust bent en te veel emoties hebt.
 • Voor wie hoog gevoelig is en het moeilijk vindt om zichzelf prioriteit te maken.
 • Voor wie met gezondheidsproblemen kampt of het leven heel moeilijk vindt, en er toch iets van wil maken.
 • Voor wie een hartenwens heeft, ook zakelijk en de wens tot een droomdoel wil maken.
 • Deze leiderschapstraining is voor iedereen die geïnspireerd wilt raken op wat voor manier dan ook. Je haalt er heel veel inzichten uit.

Wat vind jij nu echt belangrijk? Gaat daar de meeste tijd ook heen? Zeer waarschijnlijk niet. Je meeste tijd gaat naar (emotionele) randzaken die er eigenlijk minder toe doen. Wil jij meer tijd voor jezelf? Of wil je berusting in je leven? Meld je ook maar aan want hier draait het om in het leven, dat er tijd genoeg is om jezelf ook aandacht te geven. Je kwam op aarde met een missie. Je bent voorbestemd. Jouw voorbestemming roept je.

Wat gaan we doen?

 • Via twee Webinars neem ik je stap voor stap mee hoe je een vastomlijnd doel neerzet waar je ziel van gaat zingen. Ik leid je via je ingevingen naar het innerlijk beeld wat in je leeft en breng dat beeld tot werkelijkheid. Je zal het universum ook een beetje moeten helpen. Met wachten op wat naar je toekomt, bereik je geen succes.
 • Eerst gaan we kijken welke blokkades en trauma energie er vastgeroest is in je systeem. In welke tijdslijn ben je aan het leven? We kijken ook naar de familielijn van het verleden. Stel dat we daar iets moeten fiksen, dan doen we dat. Maar deze keer is opgeven en uitstellen geen optie hoor.
 • Via de kracht van bezielde vibraties ga je van je wensen en verlangens een vastomlijnd doel maken. Je verspilt geen onnodige energie meer aan randzaken en gedoetjes die je alleen maar kopzorgen opleveren. Je focust je met een zekere blik op wat voor jou het meest belangrijk is. Dat levert overvloed op.
 • Dan leer ik jou om vanuit de kracht van een besluit jouw regie te nemen.
 • Met de kracht van het gewoon doen ben je voorbereid om een tevreden leven te gaan leiden. Deze onlinetraining draait alleen om jou. Jouw gevoel mag je volgen en je hart is je kompas. Wat anderen ervan gaan vinden is totaal onbelangrijk. We fiksen de emotionele gedoetjes die zwaar op je systeem liggen ook. Jij hebt bestaansrecht en je bent het waard om een prachtig leven te gaan leiden. Laat je verrassen door vibraties van overvloed.

 

Wat is het resultaat?

 • Je gaat met meer zelfvertrouwen in je doel staan en je gaat het ook behalen. Je stopt met jezelf naar beneden halen en je zet jezelf bovenaan, als topprioriteit.
 • Kan ik dat beloven? Natuurlijk niet, maar er zijn altijd mensen die ineens het inzicht ervaren waar ze naar zochten. Zij nemen een sprong in overvloed. Daar ben jij er vast een van!
 • En behaal je nu niet je droomdoel dan heb je toch een stap gezet richting je vervulling. Welke vervulling het dan ook is. Nogmaals, niks is onmogelijk en via creatiegeluk je vastomlijnd doel behalen geeft je hart een vette glimlach. Het is altijd fijn om met je verlangens bezig te zijn. En het universum zal je altijd bijstaan, als je maar duidelijk bent, en daar zit vaak de schoen te wringen. Je hebt een beeld van wat je wilt bereiken vanuit overvloed maar je hele systeem is op tekort afgestemd. En dat is de blokkade om het maar weer uit te stellen of de denken dat het niet voor jou is weggelegd. Natuurlijk is het wel voor je weggelegd. Samen gaan wij je magische frequenties laten inwerken op jouw droomdoel.
 • Je zal gaan inzien dat wonderen WEL bestaan. En je maakt ze zelf. Met gelijkgestemden. Uit mijn trainingen haal je vriendschappen voor het leven. Dat is altijd een leuke bijkomstigheid.
 • Het bestaat uit twee avonden: 21 december om 19.00 uur en 10 januari om 19.00 uur.
 • Je krijgt een Zoomlink en daarbij kun je actief (live) meedoen. Je kunt ook je vragen stellen.

Jouw bijdrage is €155,00. Er zijn maximaal 35 plaatsen. Zo houd ik het exclusief en kan ik je goed helpen om in overvloed te stappen zodat jij je verlangens gaat manifesteren.

Wil je iemand een ‘lifechanging’ cadeau geven, dan kun je voor €20,00 een extra ticket kopen en dan krijgt die persoon een hele leuke email van ons met uitnodiging om deel te nemen.
Er zijn 10 plaatsen voor een extra deelname. (Let op, dat kan alleen als je zelf bent aangemeld.)

BONUS: je krijgt van mij maar liefst DRIE ingesproken meditaties die je helpen om je leven fijner te maken. Ze geven je rust, ruimte en inzicht.

Aanmelden doe je via deze link.

Als je de betaling hebt gedaan ben je gewoon bij.

Je krijgt binnen 5 dagen van mij ook nog een extra bevestiging per email.

Liefs Annemarie