Ontdek jouw kracht van zelfliefde.


Een 5 weekse intensieve coaching waarin je stap voor stap wordt meegenomen om in je natuurlijke staat van zijn te komen.

1:1 traject voor rust in je hoofd, liefde in je hart en innerlijke balans in je leven.

Je bent sterker geworden, bewust bezig met heling en bezinning. Toch blijft er onrust opkomen en dobber je wat in de rondte. De mensen lijken afstandelijker en jij wilt juist aansluiting maar wie kan je nog vertrouwen? Wie sluit aan bij jouw hart? En hoe kun je relaties onderhouden zonder dat jij elk woord hoeft af te wegen en hoe ga je om met verwachtingen? Je hoofd blijft zich ermee bemoeien. Totdat je het anders gaat doen en je hart laat spreken.
De training is voor engelen, hooggevoelige mensen, en iedereen die zich anders voelt dan de massa. Ook voor hardwerkende mensen doe weinig tijd hebben om te ontspannen. En voor coaches, therapeuten en andere inspirators om jezelf weer te resetten.

Deze training helpt je om het oude los te laten en een kalm, licht leven te omarmen. Perfect voor gelijkgestemden die voelen dat ze iets te geven hebben aan de wereld, of voor degenen die richting zoeken.
Deze training is hoogwaardig dus coaches, therapeuten, managers of leidinggevenden kunnen ook door mij uitstekend begeleid worden naar een vernieuwd level.

Wat kun je verwachten?
– Drie (of meer wanneer nodig) online videocalls waarin je gecoacht wordt naar hoe jij in het leven wilt staan. Een nieuw begin, herstellen en opnieuw creaties maken, op basis van de aantrekkingskracht van innerlijke rust.
-Onbeperkt whatsapp contact.
We schrijven naar elkaar maar spreken ook in. Elke ochtend starten we de dag samen. En eindigen de dag met hoe de dag is verlopen. Daarbij kijken we naar wat je voelt, hoe je het doet en wat je nodig hebt.

Wat is het resultaat/ uitwerking van de Mastertraining?

Na deelname aan de online mastertraining kunnen deelnemers een transformatie verwachten op verschillende vlakken van hun leven.

Hier zijn de belangrijkste resultaten die je kunt verwachten:

 • Bewustwording van je eigenwaarde.
  Deelnemers zullen een dieper inzicht krijgen in hun kernwaarden en hoe deze hun dagelijkse beslissingen en levenspad beïnvloeden. Deze bewustwording zorgt voor een steviger fundament in alles wat je doet.
 • Meer zelfvertrouwen.
  De training helpt je om je zelfvertrouwen te vergroten door je te ondersteunen bij het ontdekken en waarderen van je unieke kwaliteiten en vaardigheden. Dit resulteert in een sterkere persoonlijke aanwezigheid en een positiever zelfbeeld.
 • Minder twijfel aan of je het wel goed doet.
  Deelnemers zullen leren hoe ze hun innerlijke criticus kunnen kalmeren en meer vertrouwen kunnen hebben in hun beslissingen en acties. Hierdoor zul je minder vaak twijfelen aan jezelf en meer zekerheid ervaren in je keuzes.
 • Betere afstemming op de bron.
  Door diepere meditaties en oefeningen leer je je beter af te stemmen op de universele bron van energie. Dit leidt tot een gevoel van verbondenheid en een diepere spirituele rust.
 • Meer lichtkracht, blijheid en heldere focus.
  De training zal je helpen om je innerlijke lichtkracht te versterken, wat resulteert in meer blijheid en een heldere focus in je dagelijks leven. Dit helpt je om je doelen effectiever te bereiken en met meer vreugde door het leven te gaan.
 • Niet omver geblazen worden door onverwachtse emoties.
  Je leert technieken om beter om te gaan met je emoties, zodat je niet meer omvergeblazen wordt door negatieve gevoelens. Dit zorgt voor een stabielere emotionele balans en meer veerkracht.
 • Niet meer vasthouden aan oude overtuigingen.
  Deelnemers zullen leren om beperkende overtuigingen los te laten en open te staan voor nieuwe, positieve perspectieven. Dit bevrijdt je van oude patronen en geeft je de ruimte om te groeien.
 • Meer lichtheid en meer innerlijke rust.
  Door de oefeningen en inzichten uit de training zul je meer lichtheid en innerlijke rust ervaren. Dit helpt je om met een kalmere geest door het leven te gaan en stress te verminderen.
 • Ontmoeten van gelijkgestemden.
  Door deel te nemen aan onze mastertraining zal je niet alleen jezelf beter leren kennen, maar ook je leven transformeren naar een staat van meer rust, vreugde en zelfvertrouwen en gelijkgestemden aantrekken.

Hier begint jouw reis naar een kalmer, lichter leven.

Dit is een intensieve, transformerende training met dagelijks persoonlijk contact via WhatsApp en indien nodig een extra persoonlijke videocall. We werken aan alle aspecten van je leven: je situatie, innerlijke processen, eet- en beweegpatroon, familie, werk, financiën en je zesde zintuig. Dit alles om je in lijn te brengen met het universum voor een totale energetische reset.

**Inclusief:**
Drie weken mentale nazorg. Als je een vraag hebt over hoe je iets kan aanpakken of anders doen kun je die stellen.

Interesse?
Stuur een spraakbericht of een persoonlijk bericht (met een recente foto) waarin je je motivatie deelt.
Het resultaat mag belangrijker zijn dan de bijdrage. Doe dat via PB (Instagram of Facebook) of email.
Stuur een recente foto mee.
info@annemariesips.nl

*De roep van je ziel traject kost je een bijdrage. Dus reageer alleen als je er ook voor kan en wil betalen.
Je bijdrage krijg je via de email of je PB (Instagram of Facebook).
Neem contact met mij op en we beginnen met je reis naar een kalmer, lichter leven.

Note: wat belangrijk is, is dat je mij ook de volledige ruimte geeft door niet aan mijn energie te gaan trekken.
Ik ben op mijn best voor jou als ik ook in de heerlijke liefdesfrequentie blijf.

Behandel mij met liefde en voed mij ook met liefdevolle vibraties.
Denk aan het wij- effect in plaats van ik-wil-alles.
Zorg ervoor dat je mij niet manipuleert vanuit tekort en als je het per ongeluk wel doet, dat je het in liefde herstelt. Probeer de verwachting die je hebt los te laten en je krijgt het allerbeste van mij.

We starten in de maand juli. Jij bepaalt de dag en datum. Dan is het een goede tijd om te bezinnen, op te laden en nieuwe inzichten op te doen. Ook tijdens je vakantieperiode kun je ook groeien en ‘transformeren’.
Ik beloof je ook dat het vooral heel fijn, verbindend en leuk wordt. ❤️

Ik verheug me om dit samen met jou te gaan doen.

Zorg dat

andermans gedrag

je geen innerlijke

onrust bezorgt.

Wees zo zacht dat niets je meer kan breken. Door te voelen dat je meer dan goed genoeg bent. Je hoeft alleen maar een manier te vinden om mee te bewegen.