Diamond Mastertraject voor trainers en coaches
Business-editie of voor personen die hun zielsplan willen leven in alle vrijheid, zonder gedoetjes.

 

 

         
Bij het jaarprogramma krijg je EXTRA:

 

💎10 tot 12 keer intensieve Skype coaching.

💎Certificaat Zielsplan Trainer.

💎Inclusief twee Mastermind live middagen 1 op 1.

💎We gaan persoonlijk aan jouw doel werken zowel zakelijk als aan bewustwording.

💎We gaan je bullshit, ouwe zooi en alle gedoetjes opruimen.

💎Je vernieuwt je Zielsplan en stapt in je gemoedsrust.

💎We maken een vastomlijnd doel met traject.

💎Je leert hoe je dit traject/opleiding kunt leiden aan cursisten.

💎Je krijgt opdrachten en persoonlijk advies in zichtbaarheid en vergroten van je naamsbekendheid.

💎We sparren en zoeken jouw grootsheid op. 

💎Op een realistische manier gaan we jouw geldstroom versnellen.

 

Kortom, een gouden kans om in het leven te stappen waar je naar verlangt. 
Je krijgt in overleg (kwaliteit moet hoog blijven) toestemming om het trainingsmateriaal te gebruiken voor jouw klanten. 
Je hebt dan een complete jaartraining (uitgezonderd de inspiratiemail) en je komt (in overleg) op deze site te staan als gecertificeerd trainer van zielskrachtcoach.nl. 
Echter, het trainingsmateriaal blijft eigendom van Annemarie Sips.

 

De ervaring is dat je binnen drie tot 5 maanden al hebt bereikt wat je wilde bereiken. Meestal ga je dan in een jaar direct door naar een volgend level.
Je hebt weinig gedoetjes meer, zit niet meer in drama, je stapt in overvloed en je leven wordt fijner en gezonder. Je levensenergie neemt toe en je vrijheid wordt zoveel meer. ( Zie de testimonials hieronder).

 

Prijs: € 5997,00 
Betaling mag in 8 keer.

Voor het Diamond Mastertraject is er eerst een intakegesprek.

 

Er is plaats voor drie personen. Nog één plaats.

Testimonials diamond jaarprogramma 

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Na het volgen van het jaartraject diamand versie, ben ik zo gegroeid, ontspannen, zie het leven vol glamour en glitter, ben tevreden met alles wat zich aandient!!! Kan met de dagelijkse stress om, van ons bedrijf, aanrader voor iedereen!!! Liefs Ellen

Ellen Joris

Eigenaresse , dakren.be

“Iedere keer raak jij precies de kern aan waar het om gaat. En als het ineens wel heel dichtbij je hart komt , ben je er met je eerlijkheid , directheid en liefde. Ik durf dit programma stap voor stap te doorlopen om lanzaam verandering toe te passen in mijn leven.

Je kan met je hoofd bedenken welke kant je op gaat in het leven maar dan verlies je de verbinding met je hart. Ik durf sinds het jaarprogramma mijn levenspartner toe te laten en te gaan samenwonen, veel minder te werken en steeds meer ‘ niets’ moeten.

Je onderbewuste heeft prachtige boodschappen, Annemarie weet deze begrijpelijk te maken en door te laten komen. Ze ziet en voelt het. Het fijne is ook dat er sprake is van overvloed in liefde en op zakelijk gebied. Je leert je hiervoor open te stellen.”

Bionda Bosma

Tja waar moet ik beginnen. Met wat ik “denk”, wat ik “voel” of wat er “gebeurd” of juist niet gebeurd sinds ik jou voor het eerst heb leren kennen. Ik zal beginnen met het moment waarop ik werd uitgenodigd voor je boekpresentatie. Vind mij.

Eenmaal daarbinnen in een grote mensen massa ” moeilijk voor een hsp er voelde ik het gelijk. Het voelde goed heel goed zelfs er gebeurde iets…. Ik was natuurlijk al diamond angels in jou jaarprogramma. Daarna kondigde grote veranderingen zich aan, ik wilde mijn eigen ik terug vinden. En tijdens mijn zoektocht maakte ik ook verkeerde keuzes. Gelukkig wist jij mij hiervan te weerhouden en kreeg ik het advies om na te denken over wat ik wilde en niet wat mijn man of dochter wilde. En zo leerde jij mijn man kennen, die je meteen ook omarmde met jou liefde.

Mijn leven raakte in een soort stroomversnelling. Daar waar je normaal jaren nodig hebt om uit een soort burn out te komen ( niet in je eigen kracht staat en niet leeft in liefde) lukte het mij door jou, dat ik bewuster word van mijn inzichten. Om van hieruit te gaan leren leven in liefde.
Daarna noch een lezing in een intiemere versie, ik heb er alleen maar van genoten. Lieve mensen leren kennen en vriendschappen aan over gehouden.

Lieve Annemarie ik kan nog uren blijven doorgaan, maar..
Ik wil je heel graag het volgende vragen, wil je aub blijven doorgaan met het verspreiden van liefde en kracht. Zodat iedereen een liefde voller bestaan kan krijgen? Zodat mensen van zichzelf gaan houden, en daardoor ook van andere houden. Onvoorwaardelijk neutraal en onpartijdig kunnen kiezen voor hun eigen mooie wereld?

Want dat is wat jij doet, je maakt de wereld die veel te hard, kil en gehaast is tot een vele mooiere wereld voor hen die bereid zijn om te luisteren, te kijken te voelen. Zodat mensen blijven beseffen hoe mooi de wereld kan zijn, als je leeft in liefde

En als kers op de taart krijg ik zojuist een heel mooi compliment van mijn man dat ik de laatste twee maanden veel veranderd ben, GEGROEID en dat in de positieve zin 😍. En dit is nog maar het begin. 😀💫

Carla van Beek

“Toen ik begon aan het jaarprogramma was ik moe, vlak, lusteloos, ontevreden en afwachtend. Heftige ervaringen die kort daarvoor waren gebeurd bleven rondgaan in mijn gedachten en ik voelde me een slachtoffer van alles wat gebeurd was.

Ik was erg naar buiten gericht, op zoek naar bevestiging en liefde. Onrust, afleiding en gebrek aan focus. Ik dacht dat ik nog harder mijn best moest doen en me moest veranderen om wel geluk te kunnen ervaren.

Nu, 7 maanden verder in het volgen van het Diamond traject van Annemarie en haar gezin kan ik niet anders zeggen dan dat ik me oprecht gelukkig voel en in liefde leef. Zij leerden mij al het overbodige te schrappen, te focussen op liefde en op mezelf en de juiste acties daaraan te koppelen.

Ik leerde mezelf te mogen zijn, dat ik precies goed ben als ik en ik voel het ook echt. Alles wat ik nu doe is afgestemd op liefde en ik kies heel bewust wat ik nodig heb. Ik kon thuis komen bij mezelf en dat is echt het grootste geschenk ooit wat ik mezelf gegeven heb.

Wat er verder ook gebeurd nog in dit leven, ik neem mezelf bij de hand en ben mijn eigen beste vriend.

Dit jaarprogramma is voor iedereen een aanrader. Iedereen kan dit, en iedereen verdient het om in liefde te zijn”

Amy van den Tillaart

Door jouw jaarprogramma word ik bewust van de stappen die ik mag maken naar vrijheid. Van afhankelijk naar ontvankelijke vrouw worden. Zo kom ik steeds meer dichter bij Mezelf en mag ik mijn echtheid laten zien in de wereld. Door te leren te doen en niet blijven hangen in patronen die je niet meer dienen kom ik op bestemming waar ik wil zijn.

Melony Harks