Leadership Traject

Maak jouw spirituele transformatiereis naar innerlijke en financiële rust.

Leadership Traject

Maak jouw spirituele transformatiereis naar
innerlijke en financiële rust.

Startdatum: April 2021
Er is plaats voor vijf personen. 

Als je een druk en succesvol leven hebt, dan vergeet je vaak wat en wie er werkelijk toe doet. Je wordt vaak ingehaald door de snelheid van het leven, er moet zoveel en je wordt dagelijks beïnvloed door andermans meningen, oordeel of zelfs kritiek.

 

Je bent toe aan meer rust, je zoekt naar meer tijd en meer levensenergie. Dan kan het niet anders dan dat je het anders moet gaan doen. Maar hoe? Iedereen om je heen leeft snel, haastig en lijkt gedoe te hebben.

Toch is het tijd om in een nieuw fundament te gaan staan. Je hebt afgelopen jaren uitgezocht wat nog wel en wat niet meer bij je past en je hebt daarmee je transformatie ingezet naar een lichter leven.

 

Deze verschuiving

zorgt ervoor dat je opnieuw je leven kan gaan vormgeven. En ineens opent zich iets nieuws, vanbinnen is het voelbaar maar het is nog niet concreet…
Je zoekt naar een mentor die kennis heeft van de mooie berg waar je uitzicht en mogelijkheden eindeloos zijn.

Het dal waarin de meeste mensen leven is niet meer toereikend voor je. Je bent anders, je bent een wereldverbeteraar. Er moeten mensen zijn die de zon aansteken. En dat kan alleen als je inziet dat jij er een van bent.

 

.

Een rijkelijk en gelukkig leven is haalbaar,
ook zonder gedoetjes.

Ik bied een exclusief business & lifestyle-traject aan voor onderneemsters, leidinggevenden en inspirerende vrouwen met een missie. Zonder zweverig gedoe en Halleluja- en chakrasessies.Ik richt mij op personen die zich inzetten om de wereld mooier en beter te maken met hun producten en/of diensten.

Wereldverbeteraars zijn nodig maar soms wordt het je als mens te veel. Als ervaringsdeskundige en spiritueel mentor help ik jou (en je onderneming/functie) weer in balans te krijgen. Je focus is vertroebeld door allerlei ruis en afleidingen van buitenaf. Maar dat was nog door het oude systeem dat je achter je gaat laten.

De nieuwe orde bestaat uit harmonie, innerlijke wijsheid en het verspreiden van kennis. Je zult offers moeten brengen door alles achter te laten wat niet vanuit liefde stroomt. Als je deze weg kiest, want niet iedere powervrouw wil een lichter leven, dan kan ik je onderwijzen en helpen om je wegwijs te maken in leven en werken zonder het massasysteem. In vrijheid en in overvloed.

Een bijzondere transformatiereis maken.

Jouw reis begint met een keuze om je essentie te ontmoeten.

Dat je weer vanuit je oorsprong gaat leven, je overvolle leven leger wordt en je levensenergie weer volop aanwezig is.
Jouw zielsplan is niet het plan dat je in gedachten had maar een plan dat op zielsniveau voor jou is weggelegd. De afleidingen van je drukke bestaan en je vele doorlopende gedachten ondermijnen je intuïtie en ingevingen, waardoor je niet meer helder je eigen weg kunt zien. Je hebt een leiderschapsfunctie, een missie en daar wijk je vanaf als je niet meer ‘in je element’ je levenswerk kunt voortzetten. Je wordt levensmoe, je bent niet meer alert, je denkt eraan om ermee te stoppen en het enige waar je naar snakt is rust.

Hoe kan het anders? Als je je anders gaat manifesteren en buiten de massa een weg zoekt naar jouw manier van leven, op jouw ritme en volgens jouw regels.

Met wie maak je jouw transformatie?

Ik ben Annemarie Sips, spiritueel businessmentor en auteur van 8 boeken. De boeken zijn gebaseerd op levenskunde en spirituele wijsheid. Ik vertrouw op de wetten van het universum en ik leef en werk vanuit de basis van liefdevolle intenties.
Ik en mijn man leven in vrijheid, buiten de massa vanuit onze eigen regels.
Vanuit de spirituele kennis gecombineerd met praktische ondernemersvaardigheden inspireren we bedrijven en ondernemers met een missie om vanuit balans (synergie) te leven en te werken.

 

 

.

Het ‘Soulful Leadership’-traject

Z

In het traject van drie maanden ga je jouw energie vanuit een spiritueel rijkdomsbewustzijn ontdekken. Rijkdomsbewustzijn is het bewustzijn dat gericht is op hoogbewuste keuzes met waarde. Je hebt je levenswerk voort te zetten en daarmee inspireer en motiveer je anderen om je heen. Je deelt meer dan je zelf ontvangt.

Z

Loslaten, bezinnen en vernieuwen door dit life change-programma voor de ‘ondernemende en inspirerende’ ondernemer/leider. Het is een mix tussen retraite, jezelf ontmoeten, vernieuwen en je (hernieuwde) visie doeltreffend neerzetten.

Z

Mijn doel is om jou te laten ervaren wat jouw innerlijke overvloed op zielsniveau is. Je maakt een doorbraak van drama, chaos en drukte naar innerlijke rust en leven in harmonie.Het is van essentieel belang dat een leidster een visie heeft met een kristalheldere koers, gecombineerd met bezieling, ingevingen en intuïtie. Je kernkwaliteiten worden door het traject te volgen versterkt. Als je timemanagement en structuur in je dagelijkse routine toepast, ontstaat er een gezonde balans in actief bezig zijn en rust.

Een intensieve, diepgaande coaching wordt ingezet op:

 

– de ‘strategische’ vraagstukken die spelen in je ondernemingen in je persoonlijke leven.
– je kernkwaliteiten maar ook de valkuilen die als een rode draad in je leven lopen.
– de verhouding levensenergie in combinatie met een actief leven.
– persoonlijke issues en natuurlijk zet ik hierop mijn zesde zintuig voor je in.
– verbetering van omgaan met emoties zodat het je innerlijk leiderschap versterkt.
– hoe je de verhouding meer rust en stilte kunt combineren met je werkzaamheden.

 

 

Voor wie is deze transformatiereis bedoeld?

Dit is een exclusief traject voor ondernemers (zowel vrouw als man) met een missie, wereldverbeteraars en leidinggevenden die anderen inspireren en motiveren.
Voor personen die de keuze hebben gemaakt om het oude systeem van beperkingen, vasthouden, chaos, frustratie en drama achter zich te laten.
Als je jouw gezonde balans kwijt bent geraakt of wilt optimaliseren.
Dat je voelt dat niemand je persoonlijke ontwikkeling begrijpt.
Je bent toe aan een nieuw level in je leven met meer liefde en balans.
Als je op zoek bent naar spirituele verdieping en je niemand kunt vinden die zowel spirituele als zakelijke kennis heeft op hoogbewust vlak.
Als het moeilijk is in je leven door een ingrijpende gebeurtenis en je hebt intensieve begeleiding nodig: denk aan rouw, familiedrama, ziekte of aan steeds maar doorgaan, je raakt of bent opgebrand, ook dan is dit traject precies wat je zoekt.

 

.

Wat krijg je:

Tijd, ruimte en aandacht voor jouw problemen en persoonlijke ontwikkeling.

Een op maat gemaakt traject met jouw wensen.

Jij bepaalt je intensiviteit en de tijd.

Wil je het deels online of via telefoon, dan kan dat.

Het volgende gaan we doen:

We starten met twee live dagen met de vijf deelnemers. In een fijne omgeving gaan we twee dagen intensief aan de slag
We houden contact met elke week een Skype-sessie (of wanneer nodig)

Via WhatsApp of mail heb je contact met mij.
Dan zijn er nog twee live middagen, een in maart en een in april waarin we verder werken aan jouw ‘masterplan’.

  

Je hoeft geen tijd in te plannen voor extra huiswerk. Het is aan jou hoe intensief je eraan wil werken. De kunst van ontspanning is net zo belangrijk als de inspanning.
Je hoeft alleen maar te gaan ervaren dat het anders kan. Dat innerlijke en financiële rust bereikbaar is evenals genoeg levensenergie. Dat je ‘in je element’ kunt zijn en regie hebt over je emoties.

Wat is het resultaat?

Meer balans in je leven

Meer balans in werken en leven, meer liefde en meer vertrouwen in jezelf.
Je bent weer zuiver afgestemd op je (goedwerkende) intuïtie en je ingevingen.
Je bent in drie maanden gezonder in je lijf want je nieuwe eet- en beweegpatroon zorgen voor meer levensenergie.


Bewustzijn

Je gaat je bewuster worden van je doel van je ziel.
Je weet beter de regie over je emoties te nemen.
Je kunt overweg met de stilte en je weet hoe je jouw energie kunt managen.


Controle over je leven

Wat ook belangrijk is dat je in drie maanden afleert om je gedachten te (blijven) geloven. Je gedachten maken je verward.
Als je je afstemt op je onderbewustzijn, dan voel je precies wat goed voor jou is.
Je voelt je energiek, geïnspireerd, beter in balans en je hebt meer tijd dan ooit daarvoor.


Hoe kun jij in aanmerking komen om het SoulfulLeadership-traject te volgen?

Er zijn vijf plaatsen waarvan er nu 2 bezet zijn. 
Wil je ook in een kleine Mastermindgroep op een hoogwaardige manier een nieuw leven betreden waarin je direct meer omzet genereert?
We boeken een telefonische kennismaking in. 
Dan kijken we of we samen dit traject aangaan.