Inspire

FLOWDAG voor spirituele ondernemers. 

Maak een merk van je werk.

Arno en ik organiseren 19 mei 2022 een LIVE FLOWDAG voor ONDERNEMERS hoe je vanuit bezieling en hoge frequenties (online) onderneemt.

We werken die dag aan meer bereik en een gezonde omzet door op een efficiëntere wijze te leren werken. Dat begint met een gezonde fundering.
Niet werken voor het gemiddelde, maar voor boven het gemiddelde. En ‘je raamwerk’ goed opzetten. 
Je geeft dan zoveel waarde en kennis dat ze niet om je heen kunnen. Je zet je boodschap/visie/werkwijze HAARSCHERP neer. 

Arno zijn woorden: leer gewoon meer dan nodig, op eerlijke wijze geld verdienen met wat je het allerliefste doet. 

Ik beloof je na de dag dat je weet hoe je het maximale aan resultaten uit je bedrijf haalt. Meer klanten, meer voldoening, en veel meer tijd over. Vooral veel helderheid voor jou als ondernemer. Daar word je toch een partijtje blij van. 

Kijk dus niet alleen naar wat het je kost, maar kijk naar je resultaten wat je gaat omzetten via je bedrijf/praktijk. 

We gaan beginnen om van jouw nieuwe diensten/ coaching een (nieuw) meesterlijk plan te maken.

Een plan werkt wat afgestemd is met wonderlijke intenties. Wonderlijke intenties zijn aards gezegd, wat bij jou past en wat je goed kan maar waar je ook aardse branding & marketing aan moet toevoegen. Dat is echt nodig om je bedrijf op te schalen en te laten groeien.
Bij een goedlopend product hoef je niet te ploeteren om omzet te genereren. Je kan deels online, helemaal online of een deel live aanpakken.

Als je meer klanten wilt of ander soort klanten of je hebt nog niet echt klanten maar je wilt gaan starten, laat je inspireren door ons.
We zijn vanaf internet bestaat al ondernemers en we weten precies wat wel en niet werkt in deze sector.

Arno en ik gaan je de structuur geven wat er achter de schermen moet gebeuren zodat je marketing beter loopt of goed kunt opzetten.
Je kan een dienst niet verkopen als je er geen product van maakt. Wat belangrijk is, is dat je ondernemersgeest ook krachtiger gaat werken zodat je weet wat je aanbied.
In deze branche is genoeg werk maar degene die boven het maaiveld uitkomen worden gezien. Er is een groot verschil tussen professioneel en hobbymatig.

(Annemarie: Ik zie/voel direct wat en niet energetisch matcht. En ik help je met mijn bovenaardse ideeën generator. De ingevingen werken altijd)
We gaan echt ervoor zorgen dat je echt goed in je vakgebied uit de verf komt. Reken maar dat je blij bent als je eenmaal weet welke richting je uit wilt. En natuurlijk kijken we ook naar de waarde wat jouw dienst gaat opleveren.

In dit voortraject gaat de meeste tijd en weerstand zitten. Dat vertel ik je alvast. 😅

Op de dag zelf gaan we je plan vormgeven. Afgestemd. Je krijgt veel nieuwe inzichten. Je zal versteld staan wat je allemaal laat liggen. We helpen je met woorden en zinnen aan je product geven via een raamwerk. We bespreken de branding. En hoe je het gaat presenteren.
Als je geen website hebt, kun je sociale media inzetten. We koppelen er fijne details aan zodat het helemaal gericht is aan jouw doelgroep.
Je voert direct de plannen door. Je teksten krijgen pakkende zinnen. Misschien zal je thuis je teksten en vormgeving nog iets verfijnen, maar de grote lijnen staan.

We leggen je ook precies uit hoe je je ‘energetische marketing’ inzet. Nee, je hoeft niet elke dag blogs te schrijven. Sterker nog, daar haal je weinig tot geen omzet uit.(Note: Ik hou van schrijven en dat is mijn gift aan de mensheid. Uit liefde. Dat hoef je echt niet te doen. )
Wat je niet ziet, achter de schermen, daar zit de winst. Arno is de master hierin.

Ik kijk ook gelijk in mijn glazen bol of het idee matcht met je roeping.
Wat we niet gaan doen die dag is eindeloos praten over drempels die angst oproepen.

We leggen de focus op wat WEL gaat werken. Jezelf bang maken voor wat je niet durft is simpel weg onnodig bij een goed plan. Ook als je je druk erover maakt, dan genereert het gewoon door. 

Na die dag heb je een concreet GOED plan. Je hebt van je dienst een product gemaakt. Niemand koopt van jou ‘gebakken lucht’ en in deze branche hebben weinig coaches kaas gegeten van branding & marketing. Ik zie te vaak gebakken lucht verhalen voorbij komen.

Er gaat een nieuwe wereld voor je open. Je zal inzien dat het veel makkelijker is dan dat je voor ogen had.

Na die dag is je marketingtekst ver klaar en is online alles in de startblokken gezet.

**Je zal heel blij worden van een kleine mastermindgroep.

Elkaar omhoog tillen, inspireren, aanvullen en met elkaar zijn. De vreugde is voelbaar en werkt vol kracht op je levensenergie.

 

Liefs

Arno & Annemarie

Voor wie?

Voor spirituele ondernemers die meer klanten willen aantrekken.
En voor starters met een plan voor ogen. Maar steeds uitstellen om door te pakken.
Maar ook als je naar een nieuw level wilt. Misschien wil je van 1 op 1 ook naar groepen.

Wat ga je leren?

Eerst gaan we kijken wat jouw plan is. Van te voren vraag ik je wat je wilt gaan doen en hoe jij het voor je ziet. Dat vraag ik om naar mij te mailen. Ik zal wat vragen kunnen stellen zodat ik je al na laat denken over je aankomende plan. Daar ga je al verbeteringen aanbrengen. Het voortraject met mij en Arno is een belangrijke fase om je fundering te versterken. Dit is ook gelijk het moeilijkste gedeelte.

Je weet, we zijn eerlijk dus het kan soms even zuchten zijn.

  Adres:

  Bij Villa Heidetuin in Bergen op Zoom
  Maximaal deelnemers is 6.

  Adres: aan de rand van het bos in Bergen op Zoom.

  De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.00 uur

  Inclusief heerlijke lunch. 

  Aanmelden kan via de knop!