Lichtkracht leiderschapstraject

voor zelfbewuste vrouwen

 

Lichtkracht leiderschapstraject

voor zelfbewuste vrouwen

De mooiste reis die je maakt is door je binnenwereld

Lichter leven, via jouw waarheid en op jouw ritme, zonder gedoetjes en moetjes. Dat is wat je wilt, maar het lijkt te ver weg van je. Misschien zelfs onhaalbaar. Ik krijg veelvuldig te horen: “Anne, het is me te veel. Ik wil gewoon rust in mijn leven. Wat moet ik nu doen? Het lukt om even op te laden, maar het is niet genoeg. Even rust nemen werkt tijdelijk. Zo blijf je ploeteren. Zeker als er ook nog een pijnlijk loslaatproces bij komt. Dan vraag jij je af of het ooit nog wel goedkomt. Ik begrijp je echt!

Maar lieverd, een lichter leven zonder emotionele gedoetjes is dichterbij dan je nu voelt. Soms moet je door iets moeilijks heen om je eigen kracht te herinneren.Wat wil je nou echt met je leven? Wat is voor jou echt belangrijk? Misschien weet je daar het antwoord niet eens op. Soms loopt het leven niet zoals je zou willen. Je voelt je hierdoor onrustig en misschien wel verward.
Je wilt nu echt die doorbraak naar een rustiger en fijner leven zonder al te veel gedoetjes. Misschien is je gezondheid ook niet in balans, terwijl je zo je best doet om je energie te managen. 

Dan is het tijd om een besluit te nemen; je gaat de regie nemen over jouw energie. Als je echt bereid bent, dan ben ik er voor je en breng ik je naar een vredig leven. Ik leer je om beter om te gaan met ongemakkelijke gevoelens. Dat is mijn taak.
Het is jouw taak om meer zelfliefde toe te passen. Zo kan ik jou naar een nieuw level coachen.

Wees zo zacht dat niets je meer kan breken. Door te voelen dat je meer dan goed genoeg bent. Je hoeft alleen maar een manier te vinden om mee te bewegen.

Hoe werkt een traject van 12 weken?

We beginnen bij de basis. We kijken hoe je in het leven staat en waar je wilt zijn. Wat is er gelukt en wat niet. Wat voelt goed en wat niet. Heb je lichamelijke en/of emotionele klachten, dan gaan we hiermee aan de slag.

Samen gaan wij jouw leven upgraden. Een leven naar waar jij gretig naar verlangt. Het is retespannend en soms kan het ook even ingewikkeld zijn, maar met mijn begeleiding lukt het jou. Dat gaan we doen door opnieuw structuur aan te brengen.
Ik leer je aandacht geven aan onzekerheid, verdriet en angsten op een comfortabele manier. Wegdrukken heeft namelijk geen zin.
We gaan oude emotionele pijn helen en kijken naar nieuwe zingeving. We nemen de spiritualiteit mee. En ik zal regelmatig de tarotkaarten gebruiken voor eyeopeners. Het traject start met een audioreading waarin ik beschrijf wie je bent en wat je proces en missie zijn hier op aarde. Het fijne daarvan is dat de energetische kant niet vergeten wordt. Dat werkt ook helend en geeft effectieve helderheid. Ook visualisaties en andere spirituele rituelen kunnen bijdragen om je beter te voelen.

Als je fysieke klachten hebt, kijken we samen hoe we op holistische wijze de klachten kunnen verzachten of verhelpen. Je mag nooit stoppen met medicatie, maar je kunt via de metafysische kant anders naar lichamelijke klachten kijken. Soms kun je ook met voeding iets doen of de stress op een andere wijze aanpakken.

Het belangrijkste aspect van dit traject is dat je emotioneel stabiel raakt. Je leert in dit traject beter met je emoties omgaan en we gaan kijken hoe je evenwicht krijgt in wat je voelt. Soms is er een oude trigger die je steeds uit je balans haalt, terwijl het niet eens meer noodzaak is.

We kijken naar je gehele levensstijl. Hoe is de structuur op alle vlakken?

We kijken naar je voeding, beweging en of je huis een opgeruimd gevoel van thuis is.

Een heel belangrijk punt waar we aandacht aan schenken is om het communiceren met jezelf en anderen aan te pakken op effectieve wijze. Dat je je beter kunt uitdrukken hoe jij je voelt. Ik leer je je gevoel te uiten op een zachte wijze (mede omdat ik auteur ben, weet ik dat zintuiglijk overbrengen heel effectief werkt). Je zintuiglijk uiten geeft direct een fijner resultaat, omdat de ander je intentie kan voelen omdat jij die effectief overbrengt.

Ik leer je sowieso aan om er vaker voor te kiezen ‘om er niks van te vinden’, zodat je emoties in harmonie kunnen zijn.

We kijken naar de balans in jouw leven en naar emotionele rollercoasters. We meten een nieuwe passende structuur aan op een gezondere wijze. Je gaat helen en doorbraken maken op alle facetten. We nemen alles mee, zelfs de kamers van je huis. Een opgeruimd hoofd is een opgeruimd huis. Met alles bedoel ik ook alles, ook financiële berusting. Je leert loslaten wat je niet meer dient. Niet zómaar loslaten, maar het laten gaan van oude tijdslijnen waar je nu niets meer mee kunt. Dit is een diepe zielsduik waar je lichter en vrijer dan ooit uit komt.

12 weken ben ik je mentor. Jij mag bepalen of je het geheel online wilt volgen of liever deels online en ook face to face. Het kan allemaal. Ik sta tot 22.00 uur elke dag tot je beschikking. Dat betekent dat je naast de sessies altijd contact kunt opnemen.
Hoe fijn is dat! Je hoeft het echt niet alleen te doen.

Voor wie is dit Leiderschapstraject?

Z

Als je niet goed voelt waar je voor leeft of wat je levensdoel is.

Z

Je wordt voortdurend uitgedaagd en je voelt daarbij angst en misschien wel machteloosheid.

Z

Als elke dag te veel moeite kost, terwijl je eigenlijk wilt genieten.

Z

Je cijfert je zelf toch wel vaker weg of je zet anderen vaker op de voorgrond.

Z

Voor vrouwen die een drukker leven hebben dan ze zouden willen.

Z

Je communicatie met de buitenwereld verloopt niet zo lekker. Vaak zijn er ‘terugkomende’ conflicten in relatie/gezin en/of familie.

Z

Je wilt berusting en kalmte in je ziel.

Z

Je voelt steeds dat je toch niet goed genoeg bent.

Z

Als je gezondheidsproblemen hebt, zowel fysiek als mentaal.

Z

Als je midden in het loslaten zit en het gaat zo moeizaam. Het kost je energie.

Z

Je hebt een gebrek aan zelfliefde. Je weet het, maar het lukt je niet om het om te zetten.

Z

Als je te vaak een overprikkeld brein hebt dat je belemmert om je gelukkig te voelen.

Z

Je wilt op spirituele wijze leren je intuïtie in te zetten en je zesde zintuig te gebruiken.

Z

Je leeft in het midden- en hoger segment en je hebt misschien alles wat je zou willen, maar je voelt je niet gelukkig vanbinnen.

Z

Het gaat altijd om wat je voelt. En wat je voedt.

Hoe ga ik te werk met jou?

Ik inspireer je op een spirituele doch relativerende wijze. Ik laat je stoppen met wroeten in het verleden. We kijken het oude hardnekkige aan en we halen de pijnlijke angel uit het onderbewustzijn, maar we blijven niet almaar wroeten om iets te vinden. Ik leer je bewust in het nu te zijn en op een nieuwe wijze met je emoties om te gaan. Deze nieuwe wijze is: Wees zo zacht dat niets je meer kan breken. De moeilijkste weg leid je naar de mooiste bestemming.

Ook gaan we op holistische wijze kijken naar gezondheidskwalen. Dat betekent ook dat we kijken naar wat je eet en wat je doet aan beweging. Kortom, je leven krijgt op zachte wijze een positieve reset.

Mijn belofte aan jou: Met mijn hoogste intenties en beste vaardigheden zal ik je ziel omhelzen en je hart waardig behandelen.
Ik leer je op een professionele, deskundige wijze beter omgaan met jezelf zonder dat ik je uit een comfortzone trek. Ik leer je op zachte wijze herinneren hoe je volledig de regie over je leven kunt nemen. 

Wat levert dit traject jou op?

De toegangsweg tot rust, meer vrijheid en meer vreugde.

Een open hart dat bewuster kan genieten.

Je kunt meer stilstaan bij wat je voelt en naar wat je verlangt.

Je kunt beter je emotionele grens herkennen en dat ook aangeven.

Je hebt inzicht, helderheid en focus op wat je wél wilt.

Je voelt veel meer berusting, wijsheid en kalmte in je ziel.

Je bent bewuster van de ruimte die je nodig hebt en je leert op een fijne betere wijze ontspannen.

Je kunt beter met stress, angst en onzekerheid omgaan.

Als iets pijnlijk en bedreigend gaat worden, weet je hoe je met ongemakkelijke gevoelens kunt omgaan.

Je kunt vanuit bezieling kiezen wat voedend is voor jou, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Nazorg:

Na 12 weken intensieve coaching krijg je nog twee online sessies in de komende 8 weken, zodat je nog enig houvast hebt en de inspiratie behoudt om door te gaan. 

Bij interesse: Als je voelt ‘dit past precies bij mij’, mail mij en ik plan een telefonische intake met je in. 
Prijs op aanvraag. 
Na je telefonische intake krijg je de prijs voor je op maat gemaakt traject. 
Wil je liever eerst een prijsindicatie, die kan kun je per E-mail opvragen.

Voor de intake vraag ik een bijdrage van €225,00. Die betaal je vooraf. In de intake begin ik met een reading en geef je ik al heel veel energetische informatie.
Besluit je het Leiderschapstraject te doen, dan wordt het bedrag van €225,00 in mindering gebracht.

Dit traject is op high-end basis. Mijn klanten, vaak in het hoog segment, bekende Nederlanders of spiritueel bewust, kijken naar het resultaat dat ze kunnen behalen. En dat wil ook zeggen dat ‘Practise what you preach’ van pure toepassing is. Ik sta dicht bij mezelf, leef gelukkig en ik ga vakkundig en op basis van zuiverheid te werk. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring als bewustwordingsdocent. Via mijn unieke spirituele werkwijze zul je op een hoogwaardige wijze gecoacht worden waarin de hoogste frequentie van liefde en vakkundigheid voelbaar is.