IMG_8125

JOUW LEVENSVERHAAL IS GOUD WAARD!
Als je jouw levensverhaal open, oprecht en transparant deelt dan is het inspiratie voor anderen.

Ik ga jou helpen met jouw verhaal te delen ter inspiratie. Dat is wat ik het liefste doe, met jou!
Als je als Coach, therapeut, trainer jouw verhaal in een methode of inspiratie om wil zetten in boekvorm, een lezing of training inclusief je marketing.

Wist je al dat jij van al jouw geworpen stenen een brug kunt bouwen naar het leven waar je echt naar verlangt? Als business mentor heb ik duizenden mensen geholpen om hun dromen in heldere doelen om te zetten. Ik heb zalen vol en op social media heb ik meer dan 12K volgers.
Ik heb meer dan 50.000 boeken verkocht.
Ik weet hoe je van jouw verhaal een succes kan maken!

Met wat je het liefste doet, is altijd genoeg geld te genereren.
Vind jouw pure stem, je zielskracht en ga staan voor wie jij bent! 
Je dromen worden doelen die inspirerend zijn voor anderen en jij,  jij gaat dansen in Zielskracht, omdat het jou  is gelukt om je vrijheid te omarmen.

Het leven lieft jou! Lief het terug.

 annemarie-sips-neem-regie-over-je-eigen-energie

Stap in je DROOMLEVEN en geef je onderneming met passie een flinke boost!

Als mentor/coach/auteur kan ik mijn kennis, liefde en spiritueel erfgoed delen!
Ik weet hoe het is om te moeten ploeteren voor een stukje geluk in je leven, maar….het kan echt, geluk en overvloed aantrekken. Daarom heb ik het Soul impact Intensive traject voor jou!
Ik ben van mening dat eerst je levensenergie omhoog moet, eer je echt mega energie hebt om je doelen te verwezenlijken.


Denk groots maar blijf dicht bij jouw zielsafstemming!

Ik ben 10 jaar geleden echt in liefde gestapt. Zo is onze onderneming flink gegroeid en verkopen de boeken heel goed! Ik heb alles bereikt wat ik wil bereiken en schrijven maakt mij persoonlijk gelukkig. Daarom wil ik jouw boekcoach zijn als jij denkt aan een boek.
Of wil ik jou meehelpen een geweldige lezing en/of training neer te zetten.
Vanaf 1 september 2017 ga ik jou helpen om jouw boodschap te versterken via een nieuw traject en via coaching. Kun je niet wachten omdat je boek al geschreven wil worden, mail mij maar gauw!

Ik wil ook voor jou, dat al jouw dromen uitkomen, ook financieel!
De weg naar rijkdom heb ik afgelegd. Wij wonen nu 9 jaar in ons droomhuis aan de weilanden en hebben we nog twee huizen en vanaf 1 september een luxe vakantiestudio voor retreat om je lekker terug te trekken en je boek, training of ondernemersplan te schrijven.

Als je hart blijft vonken, dan kun je heel veel geluk en liefde delen.

Spirituele roman over liefde, zingeving en leiderschap!

Een boek waarin je de liefde vindt!
Zielskracht is een verhaal met inzichten.

De prachtige recensies lees je via de link!
Laat je raken door het verhaal van Sara.

bestel-hier

Zielsplan is een praktische en energetische handleiding om
vanuit je hart connectie te maken met jouw zielsmissie.
Lees hier de eerste recensie van Zielsplan

Je kunt op Zielskracht alles bereiken wat jij maar wilt.
bestel-hier

Testimonials

“Sinds ik annemarie op fb heb leren kennen is de liefde in mij aangewakkerd.
Liefdevol stond ze iedereen op te wachten voor aanvang van haar lezing. Tijdens de lezing zijn mijn wangen gaan gloeien en was haar warme energie voelbaar. Dit heeft nog zeker een dag na gegloeid. Sinds die tijd is er een vlammetje aangewakkerd in mij die blijft brandend en groeien.
Annemarie is als een cadeautje, zo fijn….”

Elisa de Mos-Colijn

15073421_934331220043811_7920586677769116830_n

In 2015 heb ik de opleiding lifecoach gevolgd bij annemarie. Wat een power, liefde, en humor straalt ze uit. Ze weet mensen te motiveren, net dat ene stapje verder te doen dan je eigenlijk zou durven. Annemarie heeft me veel nieuwe inzichten laten zien en met haar fijne energie die ze weet over te brengen was het echt een cadeautje. Ik heb de opleiding met een lach en een traan gedaan, omdat ik zo ontzettend dankbaar was daar aanwezig te mogen zijn.

Karin Lepelaars,  Puur Vertrouwd

12234856_1040709165973902_6852758936953360212_n

Zelden heb ik zo’n gepassioneerde vrouw gezien als Annenarie. Vol vuur verspreid ze haar passie en laat ze kwartjes vallen. Ze geeft zich hier 1.000 % voor. Je voelt dat alle woorden die ze zegt waar zijn, vaak wist je deze dingen al maar het is heel fijn ze te herinneren of bevestigd te zien / horen…. en een liefdevolle schop onder de kont te krijgen.
Ze heeft me geraakt ❤️

Liefs Denise

 

denLees meer testimonials >>

Inspiratie  Blogs & Nieuws
[pt_view id=”53634472xt”]

favicon-annemarie-sipsAnnemarie geeft zielskrachtlezingen en spreekt op events en bedrijven.
Ze is te boeken voor zowel events als in het zakenleven.
De lezingen zijn inspirerend, motiverend, humoristisch en energie verhogend.

Ze spreekt over:

  • Levensenergie, dat is de motor om je focus te behouden en de richting-gever om je doelen te behalen.
  • Zielskracht, hoe vind je dat?
  • Hoe je in een gezond (financieel) leven stapt op alle vlakken.
  • Hoe zet je dromen om in haalbare doelen.

    Voor meer informatie klik hier.

spreken1

Mijn boodschap naar jou: Scoor wonderen en maak jezelf SPECIAAL door jezelf te zijn!

✨✨✨Spread the MAGIC✨✨✨

Over LIEFDE, ONDERNEMEN, ZIELSKRACHT en zoveel meer… op het laatst hoor je het mooiste!

♥ VOEL en laat je raken!