Een nieuw leven in elf weken 

10 November starten we. 

Donderdagavond om 19.00 uur

Opleiding Lichtkracht Healer


De overgang naar een nieuwe aarde is in volle gang. Oude verhalen en opgedroogd verdriet houden jouw lichtkracht tegen.

Jij bent NU nodig! Elk vredevol hart straalt in liefde. Daar gaan we heen. Het is tijd voor een nieuwe frisse koers.

Word je eigen therapeut en inspirator. Begin met je hoofd de stilte op te leggen. Dat eeuwige gekakel in je hoofd heeft enorm invloed op je leven.


De nieuwe lichtkracht methode is afgestemd op een vredig hart. Een tevreden hart draagt de stem van het licht. Als je doorhebt hoe simpel dat het werkt, dan kun je ook andere mensen helpen en/of dienen.


Ik nodig je van harte uit om je hart te openen en de innerlijke strijd te laten gaan en de opleiding te gaan volgen. Je krijgt je ingevingen niet per toeval.
Je hart roept…..

Annemarie Sips

Spiritueel mentor

Ze liet alles los. Haar angst. Haar oordelen over zichzelf en de verhalen die in haar hoofd als waarheid werden gezien.
Ze voelde: ‘Doe het maar, volg je hart. En het is goed.’ Ze had nog een beetje houvast nodig zodat ze ook besluiteloosheid en onzekerheden kon omarmen. Ze wilde alle berekeningen over ‘hoe het het beste zou zijn’ laten gaan. Niet meer analyseren maar moeiteloos kunnen besluiten, zonder strijd.

Ze durfde nee te zeggen als het zo voelde. Zonder uitleg. Zonder dat ze zich naar voelde. Haar hart gloeide.

Ze voelde vertrouwen en hoop. Haar intuïtie stond op AAN.

Stel dat ik je leer om oude emoties los te laten zodat je eindelijk berusting voelt in je ziel.
Dan kun je oude verhalen gaan herschrijven. Oud familiekarma doorbreken. En oude invullingen te laten gaan. 

Wie ben jij als oude verhalen oplossen? Misschien is het wel tijd om iets groter en gewoon eenvoudiger te dromen?
Als ik je leer om bewuster te raken van je energetische en emotionele koorden, dan ga je bewuster ervaren dat je de regie zelf in handen hebt. Nooit meer emotionele gedoetjes! Het is mogelijk. Emotioneel stabiel voor de rest van je verdere leven. Zou je dat willen?

Wat je beïnvloed, dat geeft OF ontneemt je energie. Hoe bewuster je ervan raakt hoe eenvoudiger keuzes maken wordt. In hoop kun je vertrouwen, troost en inzicht vinden. Hoop heeft moed nodig. Zonder moed kun je geen innerlijke draken verslaan. Durf je het aan om in een nieuw leven te stappen?

Dat ik je leer om jezelf optimaal met liefde te voeden, ook in barre tijden. Dat geeft ondanks moeilijke periodes toch ook levensvreugde. Je onbestemde drang wil gehoord en geheeld worden.
Zie deze online opleiding als een spirituele Reset! Zet een nieuwe koers in. De weg naar innerlijke berusting na alles wat er heeft gespeeld en nog speelt.

Je ondergaat een afkicktraject van emotionele gedoetjes en verslavingen die je tijd opslokken. Als je een krachtig spiritueel fundament bouwt hervind je jezelf op alle niveaus zoals fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Dat is het begin van moeiteloos in je creatie stappen en ‘het doen’ als levenselixer zien. 

Ik ga je leren spirituele downloads te ontvangen.
Om je zesde zintuig zuiver in te zetten.
Je zelfvertrouwen in jouw gaves en talenten te versterken.
Dat is noodzaak want jouw talenten moeten ingezet worden. De wereld heeft jou nodig.

Het is ECHT tijd….

Ik ga laten inzien hoe de kleine details het verschil maken om je zeker te voelen van jezelf. Ook als je trauma’s of oude hardnekkige overtuigingen hebt. Juist je oude wonden zijn je kracht om nu in te zetten. 

En ik leer je wat je doet met aardse lastigheden? En als je lichaam niet meewerkt omdat je je onveilig of overprikkeld voelt? Dat gaan we helen. 
Verzachten en voorgoed transformeren. 

Ik ben je docente. Aangenaam, ik heet Annemarie Sips en ik ben spiritueel auteur, ziener en mentor in levenskunde. Mijn laatste boeken zijn De moderne monnik en vorig jaar schreef ik Leven in lichtkracht.

Eerder zou zij zich vastklampen aan anderen, erkenning en bevestiging zoeken en twijfels erop losgooien.
Ze zou haar levensgeluk buiten zichzelf plaatsen. 

Ze deed het dit keer anders. Ze koos voor lichtkracht en spiritueel leiderschap. Ze bleef trouw aan haar eigen hart. Ze koos waardig en vanuit zuiverheid. Ondanks dat haar grote angst aanwezig was want ze wist niet wat goed of fout was. Ze liet haar keuzes het licht ontmoeten. Waardoor ze zich ontketende van ‘moeten’. De keuze vond haar, in alle facetten. 

Ze hoefde alleen maar te ontvangen. En ze verwelkomde het licht. ‘Neem mij mee naar de vrede’, vroeg ze. 

‘Voed mij zo dat ik de aarde als een altaar zie met mogelijkheden. Zodat ik mijn zachte intenties in beweging kan zetten. Een toekomstvisioen, een boodschap van God of een kijkje in je glazen bol zal je intuïtie weer versterken.’

‘In ‘de downloads die ik voor deze opleiding heb ontvangen mag ik je leren herinneren aan hoe nodig je bent. Dat je gezien wordt, in alle facetten.
En ik reik je nieuwe spirituele kennis aan die je mag voelen en daarna mee kan verspreiden. 
Wat ga jij enorm veel vreugde en berusting voelen als je heilige ontmoetingen hebt met je ziel. Je zal anderen een handreiking kunnen doen. je kan ze laten ervaren hoe het is om in liefde en kalmte te leven. 

Deze online opleiding gaat ook over je fysieke en mentale gezondheid. Aards gezien heb je ook weerstand als er veranderingen gaan plaatsvinden. Het is noodzaak dat je een mega vertrouwen opbouwt met jezelf. Dat je voelt dat je over superkracht beschikt; namelijk zelfbeschikking. En dat maakt dat je nog beter gaat luisteren naar je eigen wijsheid. Durf zuiver te reflecteren zodat je je weerstand kan omarmen. Zo ga je in hoge frequenties leven en maak je je leven zachter, beter en lichter.

Wat je in de opleiding leert is gestructureerd aan je levensdoel werken. Met jou in de hoofdrol.

Je leven vormgeven. Zonder alles te plannen. In vertrouwen.
Ook op financieel gebied. Het gaat niet meer om wat het kost maar wat voor resultaat iets oplevert. Dat is de allerbelangrijkste waarde. De voeding voor je ziel.

We gaan het anders doen, op een nieuwe manier. 

Je leert bidden op een nieuwe wijze. Schrik niet. Bidden is niet meer dan bewust je intenties uitzetten.
Familiestukken worden geheeld (niet met opstellingen of meditatie maar door innerlijke kalmte)
Je bent afgestemd op je weten en gebruikt vaker je zesde zintuig.
Je weet hoe je spirituele informatie kan ontvangen.
Je onbestemde gevoelens zijn gehoord.
Je weet hoe je vanuit structuur met een herziene visie een raamwerk opzet voor je verdere leven.
Je raakt emotioneel stabieler en je voelt vaker de vreugde door je aderen. 


Ergens tussen niets en iets ligt jouw nieuwe begin te wachten op een betoverende TOVERVONK.

Kus jij haar wakker?

Voor wie is deze opleiding?

Voor iedere ziel die voelt; dit gaat helend voor mij zijn. Ik geloof dat jij er bij mag zijn. Je ziel roept.

Voor wie zoekt naar het helen van haar ziel. Ook voor oud cursisten, die mij volgen of edelstenen bij mij bestellen. Zij zijn afgestemd op het licht en willen in liefde en vrijheid leven.

Voor wie coach, trainer of therapeut is en lichtkracht therapie wilt inzetten. Eerst zelf ervaren en dan in je sessies intrigeren.

Voor wie zijn/haar zesde zintuig meer wil gaan gebruiken, zonder ruis. Je leert om spirituele downloads ontvangen.

Voor wie zich anders voelt en misschien zelfs vreemd in deze wereld. Er zitten in deze opleiding allemaal engelen die graag weer willen verbinden.

Voor iedereen die regie over haar gevoel en emoties wil hebben. Als je wilt leren communiceren met je ziel dan is dit de opleiding die je nodig hebt.

Voor wie zoekt naar innerlijke vrede en berusting.

Voor wie spirituele groei door kennis zoekt en zijn/haar intuïtie wil versterken.

Voor wie het helen van een oud trauma te traag gaat. Je wilt van ' je gedoe' af.

Voor wie in het verleden haar hart (meermaals) lijkt gebroken.

Voor wie door wil maar niet goed weet welke koers hij/zij kan varen. Je voelt je zielsmissie (nog) niet.

Wat is het resultaat na het volgen van opleiding?

Z

Een flinke energetische oppepper. Veel inzichten. Je voelt de liefde weer stromen. Blijheid. Heling. Je voelt weer levensvreugde. Gewoon gelukkig zijn is een zegen. Je voelt je verbonden met het nieuwe. Vol vertrouwen ga je nu op weg. Buiten de massa, uit de ratrace en met je eigen waarheid neem je de regie over jouw leven. Jij maakt jouw keuzes, zonder te twijfelen of het goed is. Je weet wat goed is voor jou.

Z

Je kunt na je eigen doorbraaksessies je klanten helpen om zich te bevrijden van oude trauma's of oude overtuigingen die emotioneel pijn (blijven) doen. De methode is simpel en ook als startend coach is deze methode te gebruiken om je als coach te profileren. De methode is vrij te gebruiken. Er is indien je wilt een licentie. En je kunt kosteloos een certificaat aanvragen na de opleiding.

Z

Er is een aparte FB groep met gelijkgestemden. Zo vind je een zielemaatje. Er komen vriendschappen voor het leven uit. Dat is toch leuk om je zielsmaatjes te ontmoeten. Geen ontmoeting is per toeval.

Z

Elke week krijg je een energetische en concrete opdracht. Concreet betekent opschrijven en uitvoeren. Dat geeft een enorme opheldering. Zeer waarschijnlijk geeft het een doorbraak in je leven waardoor je weer met volle moed volledige focus hebt op waar je naar toe wilt.

Z

En een raamwerk om je droomleven stap voor stap op te bouwen, op alle vlakken.

 

Hoe gaan we het doen? 

De opleiding gaat via Zoom. Je krijgt online les.
Er zijn vijf interactieve webinars met Annemarie. 

• 10 november van 19.00 tot 20.30 uur.
• 12 november van 10 tot 11:30 uur.
• 3 december van 10 tot 11:30 uur.
• 10 december van 10 tot 11:30 uur.
• 22 december van 19.00 tot 20.30 uur.

Webinars kun je altijd terugkijken. Sterker nog, kun je er niet bij zijn, dan kun je op je eigen tijd de lessen volgen.

*Je krijgt een studieboekje en er is een FB groep (is niet persé nodig om de opleiding te volgen) waar je met elkaar ‘het huiswerk’ kunt bespreken en sessies met elkaar kan beoefenen.
De tijd die je aan de opleiding besteed kun je zelf bepalen.
Je kunt ook alleen de webinars volgen.
Of later oefenen en je studieboekje invullen. 

Wij heten je van HARTE welkom. Klik op de link om je deelname te bevestigen. Binnen drie dagen krijg je van mij een fijne persoonlijke bevestigingsmail.

Je hoeft niet persé iemand uit te nodigen om mee te doen. Doe wat goed voelt. Je geeft 7 dagen voor de eerste webinar de naam door en het e-mailadres van die persoon.
Je doet de opleiding altijd voor jezelf en misschien om je coachvaardigheden te versterken.

De Fb-groep gaat 15 April van start. Deelname is vrijblijvend. Zonder Fb-groep is de opleiding ook te volgen. De bevestiging van deelname is pas rond na je eerste betaling. Wij verheugen ons al.
Liefs Arno en Annemarie

Ellen Ten Hoedt

Hi lieve Annemarie,

de opleiding geeft mij bevestiging dat ik al in de juiste richting zit, ik kan het nog veel meer gaan uitdiepen zodat het nog beter aan gaat voelen. Ik voel ook dat ik voor veel meer licht kan zorgen in mijn omgeving dat vind ik zo mooi.

Dat je veel meer kunt sturen dan je denkt. De cursus is zo krachtig dat ik soms een paar dagen later denk van huh, zei ik dat nu net of deed ik dat echt? De transformatie gaat zo snel.

Ik ben blij dat ik door deze opleiding ook anderen verlichting kan geven doordat ik zelf steeds lichter word. Ik kan het eigenlijk geen cursus noemen, het is een soort van afpeiling van allerlei lagen lijkt het wel.

Heel blij dat ik erbij ben. Dank Annemarie

Marion Huijskes

De opleiding geeft alleen maar wow gevoel.

Ik ben aan het opruimen geslagen, wat niet meer dient, naar de kringloop gebracht.
Kleding weggegeven.

Maakt ruimte in huis en in mijn hoofd.
Stilte en rust regelmatig uitgevoerd.
Heerlijk de niets momenten.

Reading gegeven aan een vriendin, die er heel blij mee was, en nu echt opzoek gaat naar een andere werkgever.

Annemarie dank je wel voor deze mooie opleiding, waar de liefde voelbaar is .

Gerdina Noor

Deze opleiding brengt nog meer rust en zelfvertrouwen.
Zo mooi ook hoe de antwoorden binnenkomen.
Mag nog meer oefenen.

Dankbaar en blij dat ik deze opleiding mag doen.

Annie Tielen

Deze opleiding laat me nog meer zien dat ontladen en opladen nodig is. Versterkt mijn motivatie om nog beter voor mezelf te zorgen

Genieten van het NU

Dankbaar voor deze opleiding

Lief De Meester

Deze opleiding vormt voor mij een ontbrekend stuk, dat wat ik nog miste,
waarnaar ik op zoek was.