Testimonials

Toeval bestaat niet. Annemarie “verscheen” een paar keer in mijn berichtenlijn op facebook en ik besloot haar te volgen. Niet lang daarna kocht ik het boek Zielskracht.
Sinds ik Annemarie ken, volg via haar posts, sinds ik Zielskracht gelezen heb en tijdens haar lezing haar energie mocht ervaren, ben ik me er dagelijks van bewust om in liefde overal naar te kijken, te doen, te handelen.
Ik vind het zo bevrijdend om zo de dag te mogen beginnen. Ik voel me als een klein meisje dat huppelend door het gras gaat en ik kijk enorm uit naar de training in maart, want ik weet dat daarna alleen maar heel mooie dingen gaan gebeuren.
Annemarie is voor mij werkelijk een harte-opener geweest, weer eens iets anders dan een eye opener! Ik ben enorm dankbaar dat zij op mijn pad mocht komen, zodat mijn reis steeds helderder en duidelijker wordt.
Ze raakt ons recht in ons hart.

Marielle Smith-Lommen
Healthy Living Centre

Lieve Annemarie!

Ik heb je leren kennen zo’n half jaar geleden omdat je prachtige stukjes postte op facebook. Dit deed je dagelijks. Ze raakten me tot diep in mijn hart.
Het bijzondere was dat als ik reageerde, jij direct daar weer een reactie op gaf.
En wat nog bijzonderder was, het raakte mij iedere keer tot diep in mijn hart.
Heel apart dat als je iemand totaal niet kent, de reactie van jou was altijd oprecht, liefdevol en eerlijk.

Ik bleef je volgen. We hebben een keer een skypeafspraak met elkaar gehad omdat jij mij erop wees dat ik dat nodig had. En BAM dat was echt een hele fijne “internet” ontmoeting. Je gaf me net dat zetje wat ik nodig had toen. Liefdevol eerlijk en oprecht.

Je schreef zielsplan en signeert alle boeken die mensen bij jou persoonlijk bestellen.
En dat zijn er heeel heeel veeel… jaaa weer die persoonlijke aandacht en een persoonlijke boodschap schrijf je erin., die enorm raak is.

Ik kwam op de lezing zielskracht… zoo bijzonder jij zong voor alle aanwezigen. Vanuit je hart wat iedereen raakte.

Nu volg ik een online training op zielskracht gewicht verliezen bij je.
Weer de enorme liefdevolle eerlijke oprechte aandacht. Jij doet dingen met een gouden randje je merkt dat je het met heeel heeel veel liefde doet echt vanuit je hart.
Je merkt aan jou dat je ECHT mensen wil helpen.
En dat kleurt jou roze met een gouden randje.

Lieve Annemarie ik blijf je volgen je leert me zoveel door te zijn wie je bent en puur te spreken vanuit je hart!!

Liefs Patries Post
www.patriespost.nl

Zelden heb ik zo’n gepassioneerde vrouw gezien als Annenarie. Vol vuur verspreid ze haar passie en laat ze kwartjes vallen. Ze geeft zich hier 1.000 % voor. Je voelt dat alle woorden die ze zegt waar zijn, vaak wist je deze dingen al maar het is heel fijn ze te herinneren of bevestigd te zien / horen…. en een liefdevolle schop onder de kont te krijgen.
Ze heeft me geraakt ❤️

Liefs Denise

Ruim een jaar geleden kwam ik Annemarie Sips tegen op internet. Het eerste wat mij raakte was haar liefdevolle uitstraling nog meer raakte mij haar teksten die ze schreef.

Diep van binnen voelde ik, ik wil deze vrouw zien ontmoeten zij heeft een missie.In juli 2016 heb ik een zielskracht Coach opleiding gedaan. Ook nu weer de liefdevolle en inspirerende boodschap en tools aangereikt in alle eenvoud die Annemarie ons doorgaf was magische. Haar boodschap, en missie is in liefde te leven. Je met de ander verbinden onvoorwaardelijk zonder verwachtingen.

Te leven vanuit jou zielsplan, doen waar je goed in bent, je in liefde te verbinden met de ander. Samen delen is samen spelen .Wijze lessen in alle eenvoud helder, speels en licht. Prachtig te zien dat Annemarie haar missie zijn vruchten gaat afwerpen. Haar boek Zielskracht en Zielsplan gaat vanuit Nederland de wereld over hoe mooi is dat.

Mijn leven is in een andere stroom gekomen, en ik ervaar dat vele mensen die met Annemarie in verbinding zijn een zelfde ervaring hebben. De wereld wordt liefdevoller en mooier door de energie die je doorgeeft aan de mensen om je heen.

Ik ben blij dat ik jou heb mogen leren kennen Heldin, Powervrouw !!!!! Dit is wat er bij mij boven borrelt Robin ik ben dyslectische dus wellicht moet je de tekst bijpunten op fouten of kromme zinnen kijk maar of je het kan gebruiken voor de site. Volgens mij zijn er genoeg mensen die iets te melden hebben .

Fijne groetjes Jeannette

Annemarie heb ik leren kennen als een inspirator, ze weet je als geen ander te enthousiasmeren op een manier die alleen zij in zich heeft!

Een geweldige vrouw met een hart van goud! Ik heb inmiddels al heel wat van haar mogen leren en dat pas ik met liefde dagelijks toe. Ze is op sommige momenten het stemmetje in mijn hoofd dat me nog net dat ene laatste zetje geeft of vraagt ben je dit echt?

Ik ben heel dankbaar voor wat ik van haar heb mogen leren. Ze is kundig en professioneel en laat je bij jezelf te rade gaan over het ontstaan van iets… ik kan nog wel even doorgaan op deze manier.
Annemarie is een op en top coach vanuit hart en ziel. Annemarie is liefde.

Liefs Sylvie ❤

Sinds ik annemarie op fb heb leren kennen is de liefde in mij aangewakkerd.
Liefdevol stond ze iedereen op te wachten voor aanvang van haar lezing.

Tijdens de lezing zijn mijn wangen gaan gloeien en was haar warme energie voelbaar. Dit heeft nog zeker een dag na gegloeid. Sinds die tijd is er een vlammetje aangewakkerd in mij die blijft brandend en groeien.
Annemarie is als een cadeautje, zo fijn….

Groetjes Elisa de Mos

Ik heb Annemarie leren kennen via FB en kwam al over als een inspirerende vrouw.
Een vrouw die haar doelen achterna gaat en andere stimuleert om het zelfde te doen.

Bij het lezen van haar boeken Zielskracht en Zielsplan hoorde je gewoon haar stem die je aanmoedigde om die dingen te doen die jou verder zouden helpen.
Tijdens de Lezing van Zielsplan was dit niet anders alleen nu hoorde ik haar live.
Verwijder de Angst en ga er voor.
Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.
Gebruik de wet van de aantrekkingskracht.

De Boodschap was duidelijk.
The Winner takes it All.
Annemarie straalt liefde uit en is een inspiratie en motivatie bron om de dingen te doen
Waar je hart van gaat zingen.
Dank je wel Annemarie ❤

Groetjes Jeroen
www.glasstattoo.nl