Laat hier je recensie achter over de roman Vind Mij.

Daar zijn we altijd blij mee.

71 Reacties

 1. cyril de raad

  dank je wel voor het uitbrengen van deze wijsheden.Bij het lezen van het boek kreeg ik kippenvel.

  Antwoord
  • Marijke Blomme

   Lieve Anne Marie
   Ik heb zojuist je boek vind mij uitgelezen, ik vind het een wijs en leerrijk boek, heb er heel veel uit geleerd en ga ermee aan de slag, ik ben je heel dankbaar om zoveel wijsheid met alle lezers te willen delen, als er nieuwe boeken uitkomen worden deze zeker een bezit voor mij, heb bijna al je boeken in mijn bezit en geeft graag advies aan andere mensen je boek te kopen en je ideeën uit te voeren, heel prachtig Bedankt.

   Antwoord
 2. Kerstin

  Lieve Annemarie,

  Vind mij! Wat een bijzonder boek. Het heeft me gelijk gepakt en het heeft mij precies op het goede moment gevonden. Op een moment dat ik het allemaal even niet meer zo goed wist.
  Eén en al herkenning maar ook bevestiging dat ik goed bezig ben. Hoe bijzonder jouw lieve woordjes “je bent goed op weg!”. Dat is precies wat ik nodig had. Het allermooiste vind ik de magie van het boek, je voelt de energie tijdens het lezen veranderen. Je voelt een omslag in de emoties van de hoofdpersoon. De liefde tussen de regels. Liefde Vind Mij werkt door in mijn leven en geeft mij de kracht om op veel vlakken in mijn leven door te pakken. Dank je, liefs Kerstin

  Vind Mij heeft mij op precies het juiste moment gevonden.

  Antwoord
 3. Bianca

  Lieve Annemarie, zojuist Vind Mij uitgelezen! diep geraakt en met kippenvel all over. Dankbaar dat jij je kennis, wijsheid en liefde met ons deelt. Het geeft zoveel bevestigingen en inzichten. En bovenal liefde! Oneindig veel liefde!
  Heel erg bedankt vanuit de grond van m’n hart.
  Dikke knuffel Keep up the good work lieve Annemarie! Diep respect voor jou!

  Antwoord
 4. Patricia Blankers

  Annemarie weet me steeds weer te raken met haar woorden… je voelt haar geschreven emoties gewoon! Wat een prachtig verhaal weer, vol met levenslessen en inzichten. De karakters komen stuk voor stuk tot leven en nemen je mee in hun groeiproces.
  Vind mij is een echte aanrader!

  Antwoord
 5. Yvonne

  Vind mij , in twee avonden uitgelezen, oke om half drie gaan slapen omdat het uit “ moest”
  En zo een verrassing dat het aansloot op zielskracht welke ik ook
  achter elkaar uitgelezen had.
  Alleen lukte het mij niet via de site te bestellen, maar ik moest en zou hem hebben
  Dus bol.com de oplossing
  Het zou smorgens gebracht worden , maar ivm de sneeuw werd het tegen
  vijf uur .
  S avonds tv uit en helemaal weg duiken in het boek
  Me mee laten voeren met het verhaal,
  Dank je wel lieve Annemarie voor dit mooie boek, de helende lessen en het mogen groeien

  Antwoord
 6. Caroline

  Lieve Annemarie,wat een prachtig boek! Heb het in een weekend uitgelezen…..wat veel herkenbare situaties….. wauw!! Het heeft me al veel goeds gebracht en nog steeds….. heel veel dank voor je mooie en wijze woorden! Je bent een topper

  Antwoord
 7. Lydia van den Barselaar

  Het boek “Vind Mij” heeft ook mij gevonden. Ik had twee weken vakantie genomen om tot mezelf te komen en alles op een rijtje te krijgen. Ik ben begonnen met lezen en met tussenpozen om alles te laten bezinken, kan ik zeggen dat het een prachtig herkenbaar boek is. Soms een behoorlijke eyeopener, heel herkenbaar alsof je zelf de hoofdpersoon bent maar ook een lach en een traan. Prachtig geschreven.
  Nu, zo’n maand later merk ik de veranderingen in mijzelf. Ik kan veel beter bij mezelf blijven, makkelijker naar binnen gaan als ik het even niet meer weet. En alles valt langzaam op zijn plaats. Wow, het boek maakte bij mij veel los en maakte duidelijk dat ik meer naar en om mezelf moest geven i.p.v. altijd naar anderen. Nu, langzaam stap voor stap meer mezelf zijn, belangrijk vinden wat en hoe ik mijzelf voel. Het boek heeft me de inzichten gegeven die ik zo hard nodig had en heb.
  Dank je, Annemarie dat je dit boek met ons hebt willen delen. <3

  Antwoord
 8. Patricia

  Wat een mooi boek
  En er staan dingen in zo herkenbaar
  Soms ff van Oja zo mag ik het ook bekijken
  Heb hem in 1 dag uit gelezen
  Echt een aanrader !,,,,

  Antwoord
 9. Anja Los

  Lieve Annemarie,
  Wat heb ik genoten van je boek, jammer dat het zo gauw uit gelezen is, maar wat een mooie en herkenbare stukjes staan erin, die matrixpoort fascineerde mij enorm, alsof ik zelf door die poort ging…,voel me naar het lezen van jou boek een heel ander mens….voelde me als het ware in het boek gezogen en bevrijd…..jij bent een engel op aarde
  Dank je wel lieverd.
  Liefs Anja ❤️

  Antwoord
 10. Lilian Tolman

  Annemarie ik heb je boek in een dag en in een ruk uitgelezen. Mooi en pakkend. Top boek.Ik zeg bestellen en lezen allemaal. Liefs van Lilian

  Antwoord
 11. Cora de Wit

  Hallo Annemarie,
  Ik heb na een ingeving mijn hart gevolgd en blindelings het boek besteld. Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen. Wat een geweldig boek en zo toepasbaar op je eigen leven, vond ik.
  Ik had me namelijk 2 dagen ziek gemeld en daarbij in acht genomen dat ik dan een bom duiten minder verdien, terwijl ik die toch echt nodig heb momenteel.
  Ik koos de intentie: ik stem me af op de energie frequentie van liefde.
  Intenties zetten kan ik heel goed.!
  Ik heb die 2 dagen echt de tijd gegeven, tussen het lezen door, wat ik moest doen met mijn huidige baan. Blijven of toch opzeggen?
  Ik koos ervoor om al op te zeggen, zonder dat ik daarvoor nog een andere baan had of zelfs maar iets op het oog had. Ik wist wel: als dit de bedoeling is, omdat ik naar die stem in mijn buik luister, dan komt het hier ook goed.
  Blindelings vertrouwen in het universum en mezelf dus.
  De volgende dag deed ik een sollicitatieberichtje naar iemand, in de middag hadden wij daar een kort telefonisch gesprek over en in de avond had ik een mondeling gesprek en werd na anderhalf uur gezellig gekletst te hebben, uiteraard aangenomen.
  Een baan zoals ik me gewenst heb. Toeval? Dat bestaat volgens mij niet. Het heeft zo moeten zijn.
  Ook voor mijn praktijk kreeg in andere inzichten en kon ik de kaartjes die straling afbreken gratis weggeven, wat me uiteindelijk een mooi artikel en meerdere cliënten gegeven heeft. Binnen een dag hoor.
  Ik kan alleen maar zeggen, ook tegen mijn innerlijk kind: Liefde, Vind MIj!

  Antwoord
 12. Esther van der Landen

  Wauw Annemarie wat een verhaal!! Ik type dit nog met tranen in mijn ogen…wat heftig, maar ook zo mooi geschreven !! Dank voor het laatste stukje, geeft veel duidelijkheid!! Dikke roze knuffel❤

  Antwoord
 13. Dinie Lubbers

  Lieve Annemarie
  Zielskracht stond op mijn verlanglijst .Ik kreeg hem van mijn kinderen met een speciale gelegenheid Deze Roman heeft me heel veel inzicht gegeven.Ben heel Dankbaar hiervoor.

  Antwoord
  • jose van swaaij

   yess ik heb Vind MIJ uit
   Annemarie TOP geschreven!!!!
   3 *** michelenn
   het voelt als thuiskomen, mijn ogen lezen, mijn gevoel verteld
   Liefs van deze “herinneling”

   Antwoord
 14. Lindsay

  Lieve Annemarie , ik lees ivm het “drukke” gezinsleven nooit boeken snel uit maar jou boek heb ik in 2 avonden en deze ochtend uitgelezen, het liefste las ik hem in 1 stuk uit maar met zoveel diepgang , inzichten , emoties was het voor mij beter om even pauzes te nemen om helder te blijven voor de volgende inzichten. Wauw niks meer niks minder!! confrontaties , herkenning , verbindingen en het aller mooiste gegeven krijgen dat LIEFDE er zeker mag zijn , ik leek mijn eigen verhaal te lezen “bizar” zo dichtbij, dankzij dit boek weet ik dat ik idd goed op weg ben ( waar ik soms niet van overtuigt ben ) en dat er daardoor zeker nog poorten open zullen gaan wat mij kracht geeft om “toch” door te zetten ook al zijn “andere” daar nog niet klaar voor, voor mijzelf en mijn kleine meiden zal ik door gaan zetten.

  Bedankt voor deze mooie roman vol inzichten, erkenningen , verbindingen en nog zoveel meer

  Sta te poppelen om de andere boeken aan te schaffen en verder aan de slag te gaan, al zo vaak was ik op zoek naar een verbinding om verder te komen , begrepen te worden en dat voel ik nu met jou of jouw boek als engel/lichtgever ( zo ervaar ik het ) het pad te bewandelen.

  Nogmaals bedankt

  Antwoord
  • Annemarie

   Ik wil jou uit het diepste danken, jouw woorden komen aan! bedankt voor de prachtige recensie…

   Liefs x

   Antwoord
 15. Elisa de Mos-Colijn

  Vind mij heeft mij verbinding opgeleverd.
  Verbinding met mijzelf en het universum.
  Tijdens het lezen voelde ik mij regelmatig gloeien, mijn emoties gingen alle kanten op van misselijk, verdrietig naar een gloeiend hart vol liefde. “Als je jezelf vindt, dan hoef je je nooit meer aan te passen” & “Een nieuwe rol kan alleen onstaan door nieuw gedrag”. Waren twee van de vele opmerkingen die mij raakten.
  Daarnaast werd de verbinding met mijn moeder versterkt.
  Door samen te lezen, hebben we veel besproken.
  Bij mijn moeder raakte het boek veel van haar jeugd, waardoor het lezen haar spanningen van vroeger deed herbeleven. We hebben beide genoten van het boek, maar ook de tijd genomen om onze opkomende emoties te verwerken. Heel bijzonder dat een boek zoveel met mensen kan doen. Het waren mooie avonden samen, pratend over het boek en het delen van herinneringen.
  Bedankt annemarie, door je boeken en lezingen heb je mij en mijn moeder al vele mooie magische momenten bezorgd. Dikke knuffel elisa en magda Colijn

  Antwoord
  • Annemarie

   Wat mooi dat jullie de verbinding konden verdiepen… raakt mij enorm. Dat is echt magie! Dank voor het delen X

   Antwoord
 16. Milena Rossato

  Lieve Annemarie,
  Ik heb jouw boek in minder dan 24 uur verslonden!
  Wat een prachtige roman!
  En wat een mooie inzichten!
  Ik heb er alvast een paar nieuwe bij. Geweldig, toch? Ik ga ze meteen in de praktijk omzetten.
  Met deze roman slaag je met verve in je missie om de wereld een beetje mooier te maken door meer liefde- en spirituele kennis te verspreiden.
  Ik lees met heel veel plezier en interesse wat je schrijft in je nieuwsbrieven en op Facebook. Ik voel er vooral jouw liefde voor jezelf en je medemens in. Dankjewel om dit met de wereld te delen.
  Heel veel liefs,
  Milena

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Engel wat een mega-mooie recensie. Een beetje van mij en een beetje van het universum…. maar dat maakt de magie. dank voor je lieve woorden, ze raken! Liefs X

   Antwoord
 17. Lia Weverink-tros

  Lieve Annemarie ,
  Wil jij nooooiiiit meer stoppen met schrijven alsjeblieft.
  Eerst zielskracht gelezen, pffffff herkenning, verwondering, verbazing, alle emoties kwamen wel aan de beurt.
  Moest allemaal even dalen bij mij en een plekje vinden.
  Het brengt mij terug bij “mezelf” bij mijn zielskracht.

  Daarna meteen begonnen aan vind mij.
  Dit boek heeft mij naar binnen doen keren, het heeft me terug gebracht
  Naar iets wat ik al had gevonden, maar kwijt was.
  Oorzaak en gevolg, allemaal eigenlijk zo simpel, maar lastig als je even niet meer weet wie je bent.
  Dit boek geeft de handvatten weer aan.
  Dank je wel dat ik mezelf weer kan lieven, ik heb mezelf “terug” gevonden.
  Veel liefs lia X

  Antwoord
  • Annemarie

   Ahh lieve Lia, je raakt mijn hartje! Ze gloeit van blijdschap… Ik beloof je dat ik eeuwig zal blijven schrijven en delen…
   hihi liefs X

   Antwoord
 18. Irma

  Lieve lieve Annemarie.
  Wat kwam de vakantie goed uit! Dat gaf mij alle tijd om ‘Vind mij’ heel bewust te lezen.
  Zo mooi hoe jij hier de situatie uit verschillende belevingswijze beschrijft. Heel bijzonder en het maakte mij (nog meer) bewust van het feit, dat je alles op verschillende manieren kunt ervaren en dat wat voor de een ‘goed’ is voor de ander heel ‘fout’ kan zijn.

  Prachtig hoe je mij/de lezer tot denken, voelen en herbezien aanzet. Er vindt daadwerkelijk een verschuiving plaats in de beleving en oude patronen en ik ben je heel dankbaar dat je mij middels ‘Vind mij’ dat inzicht hebt gegeven.

  Dank je wel, dat ik mee mocht op de reis van Emma. Ik ‘weet’ dat het ‘klopt’ en wentel me graag verder in deze frequentie van liefde en zijn.
  I choose love, no matter what!.

  Antwoord
  • Annemarie

   De frequentie van liefde die voel ik zo bij jou, doordrenkt in de mooiste kleuren van puurheid! Engelen vinden elkaar altijd… volgens mij heb ik er een gevonden 🙂

   Liefs jou, X

   Antwoord
 19. Anja van Diermen

  Hoi Annemarie,…

  Vanmorgen wakker geworden.
  Je boek leeft bij mij,..
  Wil heel graag nog een aanvulling op mijn recensie plaatsen,…
  Het thuisgevoel bij mij is ook je moeder Annemarie,… Zó bijzonder hoe zij in het hele verhaal aanwezig is geweest!

  Liefs Anja. ❤

  Antwoord
  • Annemarie

   Mijn moeder is er…altijd zoals de liefde er altijd is X

   Antwoord
 20. Anja van Diermen

  Hoi Lieve Annemarie,..

  Na je roman Zielskracht voelde mijn leven al rijker.
  Nu je nieuwe boek Vind Mij,….
  samen met je moeder geschreven,…
  Het verhaal laat zien,…door helder en open te zijn,..in pure liefde,..zonder leugens of geheimen,..dat je iedereen uit kunt nodigen om ook in deze mooie wereld te stappen. Een wereld vól liefde en innerlijke rust,..in vrijheid zonder angst en pijn.

  Het is een bijzonder verhaal Annemarie,….
  Vooral nu bewondering voor jou,.. mede doordat het ook je eigen levenservaringen
  zijn die je met ons deeld.

  En superleuk het hoofstuk met de 2 politieagenten (lol,..hihi)

  Liefs Anja van Diermen❤

  Antwoord
  • Annemarie

   Jij bent zo puur. Je woorden zo echt ja blij met jouw recensie X

   Antwoord
 21. Angela Clavaux

  Lieve Annemarie!
  Dank voor je prachtige boek! Ook je persoonlijk woord raakte me diep!Ik heb Vind Mij in een keer uitgelezen! Wat een heerlijk boek! Het heeft me ontroert, geraakt en geínspireerd! Je schrijft eerlijk, helder en toegankelijk en daarom past Vind Mij op elke boekenplank! In iedere fase van je ontwikkeling kan je instappen en eruit halen wat voor jou op dat moment relevant is! De zielscodes zijn leerzame metaforen die je aan het denken zetten en helpen op weg naar bewustwording! Doordat Vind Mij in romanvorm is geschreven leest het makkelijk weg! Dit pareltje maakt de wereld weer een beetje mooier, het heeft een plek in mijn hoofd, mijn hart en mijn ziel!

  Antwoord
  • Annemarie

   Blij met jouw recensie, heel mooi en rakend!
   Lief jou X

   Antwoord
 22. Jet Oeberius Kapteijn

  “Wat een prachtig boek!!”, dat waren mijn eerste woorden die ik hardop zei, toen ik de laatste bladzij had uitgelezen. Wauw!!

  Lieve Annemarie, dank je wel voor dit hemelse cadeau, geschreven- en gegeven door jou aan ons, aan mij…
  Mijn hart resoneert mee, voelt zoveel herkenning, erkenning, Liefde, vreugde, kracht, standvastigheid en Weten dat dit de weg is naar heling en manifestatie.

  Mijn dank is groot, “Liefde, Vind Mij”.

  Dikke kus voor jou.
  X Jet

  Antwoord
  • Annemarie

   Jij bent liefde! Dat voel ik in alles, doordrenkt met magie!

   Dank voor je recensie X

   Antwoord
 23. Laurence

  Lieve Annemarie,
  Vind mij.

  Dank je wel,

  Zoveel herkenning.
  Een boek om een stukjes te lezen, soms maar een zin…om door te laten sijpelen..
  de emoties te ervaren.
  En bij de laatste zin voel ik het.
  Liefde vind Mij.
  Zo dankbaar, veel tranen nu, maar andere tranen.

  Antwoord
  • Annemarie

   Je bent gevonden!
   Dank voor je pure woorden X

   Antwoord
 24. Sandra

  Lieve Annemarie,

  Het was weer een geweldig boek! Alleen jammer dat het zo snel uit is 🙁 Bij mij moet het altijd even zakken maar uiteindelijk landt het en valt het allemaal op zijn plek! Ik heb de informatie over de zielscodes gewoon geslurpt, heerlijk! Komt er gauw weer een volgend boek?

  Liefs, Sandra

  Antwoord
  • Annemarie

   Natuurlijk komt er een nieuw boek! Alleen moet nog even geschreven worden hihi X

   Antwoord
 25. Veronique

  Lieve Annemarie Sips,
  dankjewel voor de bijzondere persoonlijke boodschap.

  In eerste kwam deze boodschap nog niet binnen…
  Herinnerling??? Lees ik dat nu goed???
  Wat moet ik me daar bij voorstellen???

  Herinnerling
  Her – innerling…
  Terug naar binnen…
  Terug naar mijn innerlijk…
  Terug naar mijn innerlijke licht…
  Terug in contact met mijn ware zelf…
  Zo zat ik een beetje te mijmeren. Maar voelen deed ik het niet.

  Tot ik jouw boek “vind mij” had gelezen.
  “Jij gaat licht brengen. Jij bent de herinnerling van de nieuwe matrixpoort.”
  “Jullie zetten als herinnerling iemand weer in het licht.”

  Jeetje, wat kwam dat binnen, zeg.
  Ik voelde me zo bijzonder…
  Dat is mijn taak hier op aarde.

  Ook de teksten van Cerca Trova raken iets heel diep in mij…

  Om het echt allemaal goed binnen te laten komen, zal ik dit boek nog wel een aantal keer mogen lezen 😉

  Nogmaals, dankjewel

  -xxx-
  Veronique

  Antwoord
  • Annemarie

   Ja, jij bent liefde! Mooi jouw recensie, heel puur! x

   Antwoord
 26. Myranda

  Annemarie, 1 ding houd mij bezig….. Ik ben de afgelopen dagen ontzettend veel aan het lezen, niet alleen in jouw boeken, en ik blijf denken aan de personage Selena. Waarom is zij niet uitgelicht tot dat wat en wie ze werkelijk is, maar is zij gebleven zoals ze zich gedroeg: een door en door slecht persoon. Terwijl Rumo, die ik minstens net zo slecht vond in zijn gedrag en doen en laten, wel is uitgelicht en ook afgepeld zeg maar.

  Steeds meer zie ik de werkelijkheid, en daar strookt dat stukje niet in……

  Verder vind ik het een echte hartverwarmer (L) Een must-read voor degenen die willen ontdekken en zich herinneren wie ze nu werkelijk zijn 😀 Licht en liefde

  Antwoord
  • Annemarie

   Wat ontzettend fijn jouw woorden, grootse dank X

   Antwoord
 27. Myranda

  Lieve Annemarie, Ik ontvang nog steeds je nieuwsbrief en zo ook deze keer met de vermelding over je nieuwe boek. Mooi vind ik dat! Wijsheden en inzichten verpakt in een mooi liefdevol verhaal, om zo een helder beeld te kunnen krijgen. En oh wat heb ik die weer gekregen!! Ik heb hem net koud uit, sla echt net de laatste blz om, maar MOEST je schrijven 😀 Ik heb je boek afgelopen week al ontvangen maar had teveel drukte om me heen, en ik wist van mezelf: als ik eenmaal begin met lezen MOET het uit hihi. En dat was ook zo, gisterenavond begonnen, en vanmorgen gelijk weer begonnen. Tussendoor een paar wasje gedraaid en hup weer in het zonnetje verder lezen. Wat een pakkend verhaal prachtig! Heel boeiend vond ik het karakter Bruno te lezen, waar dat dan wegkomt…. Dat was voor mij echt heel confronterend….. Verder denk ik (weet ik) dat ik op de goede weg ben, maar dat het nog niet meevalt af te stemmen op mn hart. Mijn hoofd heeft nog te vaak de regie. Maar alles op zn tijd. Je hebt eb en vloed, Yin en Yang, de stormen des levens en stiekem, als ik kijk waar ik weg kom, ben ik zeer zeker op de goede weg!

  Jouw nieuwe cursus, je levensverhaal opschrijven is eigenlijk wel wat voor mij. Ik hoop eigenlijk alleen al voor mijn dochter de weg iets makkelijker te kunnen maken door haar een aantal wijsheden mee te kunnen geven, dan is alles meer als waard geweest (L)

  Doe waar je hart van over stroomt, de rest zal volgen.

  Dank je wel. Liefs Myranda

  Antwoord
  • Annemarie

   Je laat mijn hart gloeien met jouw reactie! Dank lieverd, dank X

   Antwoord
 28. Irma Suijkerbuijk

  Lieve Annemarie,

  Wat een fantastische roman heb jij in verbinding met het Universum geschreven.
  De kracht en de magie van het grotere geheel is duidelijk voelbaar door het boek heen.
  Aangrijpende en pittige drama’s van het leven omgezet in pure liefde.
  Krachtige spirituele lessen en inzichten door het hele verhaal heen.

  Ik heb het niet in 1x uitgelezen. Steeds even weggelegd om het op me in te laten werken.
  Ik voelde positieve uitwerkingen in mijn lichaam en lichtlichaam waar ik geen woorden aan kan geven.

  De manier waarop het geschreven is raakt je oorsprong.

  Liefs, Irma.

  Antwoord
  • Annemarie

   Precies wat je zegt puur en vanuit de oorsprong. Angst is niet nodig waardoor je juist anderen kwetst. Liefs en het gaat je goed X

   Antwoord
 29. Ann

  Lieve Annemarie, wat een boek! Vanaf de eerste moment had het verhaal mij mee, een spiegel naar mezelf eigenijk, zo herkenbaar, zo dichtbij en tegelijk zo warm en Liefdevol. Dankjewel, tijdens het lezen heb ik mezelf beetje bij beetje hervonden. Hartelijk dank! Veel liefs, Ann

  Antwoord
  • Annemarie

   Wat een lieve en heerlijke reactie. Blij met jouw recensie,
   Liefs X

   Antwoord
 30. Heleen

  Het is net of ik het heiligen der heiligen in stap en de “ark des verbond” open! Echt super

  Antwoord
  • Annemarie

   Mijn grote dank, misschien zijn de teksten allemaal geïnspireerd op het Ene, liefs X

   Antwoord
 31. Monique.

  Mooi boek met wat inzichten over oorzaak en gevolg van de kwetsuren, trauma,s en blokkades die men in het leven kan oplopen.
  Prachtig neergezet deze best pittige roman.
  Waarin in te lezen is hoe de hoofdpersoon Emma je op haar eigen unieke manier, stap voor stap je mee neemt op haar pad naar heling. Terug komend in het pure zijn, de liefde, de kracht en met veel moed!
  Vast besloten vind ze haar weg, zowel aards als spiritueel.
  Ik persoonlijk zeg; Lees, laat je verassen , verwarren, leer en geloof!!

  Antwoord
  • Annemarie

   Rakend maar vooral lievend en puur!
   dank X

   Antwoord
 32. Mieke van Dommelen

  Een paar weken geleden heb ik zielskracht gelezen,t vorige boek van Annemarie Sips. Dat boek heeft mij zo geraakt dat ik Vind mij ook wilde lezen. Ik was één van de eerste gelukkigen die t boek mocht ontvangen. De volgende dag ben ik gaan lezen en ook dit boek had mij meteen te pakken. Zo mooi als het geschreven is. De personages uit zielskracht zaten ook in Vind mij. Zo mooi dat hun levensverhaal ook nog verder ging. De ontmoetingen van Emma met Mirthe en Lucas zijn zo ongelooflijk mooi beschreven dat je t in gedachten voor je ziet. Heel mooi om dat op deze manier toch een beetje mee te mogen maken. Een mooi verhaal die je lessen geeft waar je echt wat mee wil doen. Meer liefde in jezelf en in de wereld.
  Annemarie bedankt voor je mooie verhaal dat jij op deze manier met ons hebt gedeeld.

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Mieke, supermooi jouw woorden. Rakend! Dank x

   Antwoord
 33. Natasja

  Vind mij! Een aangrijpend verhaal dat je meeneemt op de hobbels en kuilen die een levenspad kan hebben.
  Daarnaast ook spirituele wijsheden die de mens laat helen, laat kiezen om te leven in liefde. Het is niet een verhaal dat je zomaar leest, maar het is een boek dat contact maakt met jouw innerlijke ziel, die je laat voelen en die je laat weten waar je vandaan komt. Ik begeef mij al lang op het pad van de liefde. Wat heb je zonder liefde? Precies. Ik zou je aanraden om het boek te lezen niet als fictie maar als lessen die je meeneemt je toekomt in.
  Liefde, vind mij!

  Antwoord
  • Annemarie

   Wauw Natasja, kippenvel!!!
   Je raakt de essentie…..

   Liefde heeft jou gevonden.

   Lief jou,
   x

   Antwoord
 34. Adriana

  Lieve Annemarie, Het boek Vind mij… maakt contact met mij… Respect voor jouw openheid en puurheid in het boek. Bedankt voor je liefde, zielskracht en spirituele wijsheden. VIND MIJ… maakt verbinding❤️ Dankjewel ❤️ Adriana

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Adriana, je oortjes klapperden misschien bij sommige passages maar geloof mij, het was het allemaal waard.

   Lief jou,
   Annemarie

   Antwoord
 35. Anita van der Schriek

  Net als je vorige boek in 1x uitgelezen. Grappig, het speelt zich zo lekker dichtbij mijn woonplaats af (Oosterhout, bij Breda). Als ik nu door het Mastbos loop, kijk er toch anders naar haha. Ook dit is een topboek Annemarie

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Anita, dank voor je lieve reactie. Een topboek is rakend.
   Lief jou,
   Annemarie

   Antwoord
 36. Meta Folmer

  Lieve Annemarie,

  Een boek met een persoonlijke boodschap en met een prachtig verhaal, heb ik afgelopen
  zaterdag ontvangen!
  Makkelijk leesbaar en voor mij erg herkenbaar; met een lach en een traan las ik jouw roman.
  Een verhaal van kil en onbegrip naar warmte en liefdevolle energie.
  Liefde blijven voelen blijft, voor mij nu nog, in conflict situaties een moeilijk iets.
  Dit boek is een prettig steuntje in de rug.
  Dank je wel voor dit bijzondere cadeau.
  Lieve Annemarie, ik lief jou.

  Liefs & warme groet,
  Meta

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Meta, stil van jou recensie… zo voelbaar echt!

   The universe got your back!

   Lief jou,
   Annemarie

   Antwoord
 37. Anke

  Het was een fantastisch cadeautje in de brievenbus. Ik ben er meteen aan begonnen en wilde het meteen uitlezen. Het boek is zo prachtig en puur geschreven. Ik kon de emotie voelen. Het boek geeft me veel om na te denken en te kijken naar mijn eigen leven. Het boek opent de liefde naar alles om me heen.
  Annemarie je schrijft zo mooi, wanneer komt je volgende boek?

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Anke, wat een lieve woorden en inderdaad, het is ook kwetsbaar geschreven en bij sommige passages zal men wel even schrikken. Maar toch….
   Komt volgend jaar denk ik…. Ben al begonnen hihi.
   Lief jou,
   x

   Antwoord
 38. Tosca

  “Vind mij” van blz1 tot aan de laatste blz geboeid gelezen. Dankjewel dat je dit moois hebt geschreven.net zoals je eerste roman zal ik dit boek nog wel enkele keren opnieuw lezen….en elke keer met evenveel plezier.

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Tosca, wat ben je toch (h)eerlijk. Als het boek bij jou raakt, dan weet ik dat het velen gaat raken.
   Lief jou,
   Annemarie

   Antwoord
 39. Mayke

  Lieve Annemarie,

  Wauw wat heb jij een prachtig boek geschreven, waarbij ik van het begin tot het eind geboeid was. Jij inspireert mij om mijn liefde en licht te laten stromen en schijnen. Een mooier kado is er niet. Dank je wel ❤️ Liefs Mayke

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Mayke, ik lees je intentie, voelbaar!
   Lief jou,
   Annemarie

   Antwoord
 40. Brenda Loerakker

  Wauw, wat kun jij pakkend schrijven…ik kon hem niet in 1 keer uitlezen, moest af en toe even bijkomen van sommige hoofdstukken. vieuwwww… Wat spannend ook, de hele wereld om mij heen was even verdwenen. Ik legde het boek weer weg, deed snel wat in huis, liep de hond en daar lag ie weer. Ja nog even lezen…en weer erin….wat geweldig verwoord wat ik zelf al wist en voelde…maar ik zou het nooit zo op papier kunnen zetten. Dus jaaaaa je bent echt een Auteur….met een grote A….De boodschap is binnen….dikke kus voor jou vanuit mijn hart ❤

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Brenda, Oeiii rode oortjes van het lezen van jouw recensie. Mag ik je hartelijk danken voor jouw prachtige woorden. Lief jou, Annemarie

   Antwoord
 41. Patricia

  Lieve Annemarie,

  Een recensie schrijven hoe doe je dat ? Is het eerste wat in me opkomt. Kun je überhaupt de woorden vinden om dit te beschrijven? Annemarie Sips, auteur van oa Zielskracht, Zielsplan en als laatst geschreven boek Vind Mij (stiekem hoop ik dat er nog meer komen ) vraagt mij een recensie te schrijven over het boek Vind Mij, en wat het met me doet.De hele dag heeft het mij onbewust bezig gehouden. Gisteren kwam Vind Mij met de post door mijn brievenbus, vol verwachting pakte ik het boek uit.Nieuwsgierig en blij als een klein kind wat Annemarie voor boodschap erin heeft geschreven :Lieve Patricia, lief jezelf tot aan de maan en terug is haar boodschap aan mij. En op de sticker staat: Volg je hart, Beauty! Kus, Annemarie.

  Vanaf de eerste bladzijde tot aan de laatste bladzijde zat ik helemaal in het verhaal. Herinneringen aan mijn eigen levenspad kwamen naar boven, zowel de nare als mooie momenten die ook in dit boek beschreven worden. Ik voelde ieder woord intens. De woorden vind je niet, nee ik voel en beleef het woord voor woord. Heb het boek dan ook in een paar uur uitgelezen. Het gesprek met haar moeder, jeetje dat heeft me het meest geraakt. De opoffering, alles voor en door liefde.

  Ja, ik ben liefde…. altijd al geweest. Dankjewel voor het helpen herinneren. Ik lief jou Annemarie en bekijk alles vanuit liefde. Dat je vele mensen hiermee kan helpen weer liefde te voelen….stap voor stap

  Dankjewel voor je mooie cadeau
  Liefs Patricia

  Antwoord
  • Annemarie

   Lieve Patricia, wat een fijne reactie. Je was de eerste die een recensie schreef! Moedig en open! Lief jou!
   liefs Annemarie

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jacqueline Moleman
9 oktober 2017 om 09:03

Annemarie is een bijzondere vrouw, ze heeft me geleerd intuïtief te coachen, waardoor ik meer durfde te vertrouwen op wat ik ‘wist’ en dat ook kon doorgeven aan mijn klanten.

Haar leven op aarde verbaasde me, ik zag haar worsteling en kon me deze niet voorstellen in combinatie met haar gaven en haar helderheid. Na het lezen van haar spirituele roman Vind Mij is dat anders.

Hoe kan ik het onzegbare toch beschrijven? Hoe kan ik nieuwe lezers vertellen dat dit boek levens-veranderend is? Mijn eerste neiging is om mijn ‘ gewone ‘ recensie te schrijven, zoals ik het gewend ben:
Na haar spirituele roman Zielskracht overtreft Annemarie zichzelf opnieuw in Vind Mij. Een ongelooflijk verhaal vol ontberingen en hervonden levenskracht. Een nieuw genre spirituele romans is ontstaan, waarin levens-veranderende zielsboodschappen door haar worden ontsloten voor een groot publiek.

Verpakt in een spannend verhaal dat boeit van begin tot eind, neemt Annemarie haar lezers mee in een avontuur van ontworsteling aan oude patronen, naar nieuwe levensvreugde. Lees en herlees het, laat het ook jouw leven aanraken, het laat je niet meer los!

En dan mijn meer persoonlijke wens voor jou, Annemarie
Dan heb ik de eer om bijna de eerste lezer te zijn. Ik voel jou en je worsteling als auteur om dit op papier te zetten. En dan lief ik jou, want weet je wat knap is? Je hebt een ‘ moeilijke’ boodschap zo verpakt, dat de lezer deze ‘in laagjes’ tot zich kan nemen. Ik lees je plezier en toch ook je levensopdracht in het vertellen van jouw verhaal. Ik lees de essentie in elke zin, want echt: elke zin is raak! Ik lees je vreugde om jouw ziels-boodschappen door te geven. Ik lees hoe moeilijk het voor je is geweest. Ik lees hoe je een vervelende strijd hebt omgebogen ter inspiratie voor anderen.

Petje af en geniet van de weg die voor je ligt. Loop alle rode lopers van het aardse leven. Het is zover.

Lief jou en weet jou, in samenzicht,
Jacqueline

Facebook reacties