ACTIVEER JE ONDERNEMERSZIEL

Je zakelijk Zielsplantraject

 

ACTIVEER JE ONDERNEMERSZIEL

Je zakelijk Zielsplantraject

Maak van je roeping topprioriteit.

Nieuwe datum: 12 september

KRIJG MEER KLANTEN EN VERDIEN MEER MET WAT JE HET LIEFSTE DOET. 

In 12 weken leer je resultaatgericht werken waardoor je ondernemersziel krachtiger stroomt. Ik help je met mijn zakelijke kennis beter verkopen en energetische marketing toepassen en dat alles op een zachte, resultaatgerichte manier. De opleiding is online te volgen.

Soms wil je verrijking, je voelt dat er iets schuurt wat gepolijst wilt worden. Je komt in een onbekend veld en je weet niet zo goed meer waar je roeping je naartoe brengt en dan gaat je brein met je gevoel aan de haal. Je begint te piekeren en je voelt je onrustig. Dan wordt het tijd om je roeping nog professioneler in te gaan zetten en te gaan upgraden. Zo hou je vertrouwen in je nieuwe zakelijke zielsplan. Kun jij je openstellen om nieuwe inzichten te ontvangen?

Wat als… ik je beter leer om emotioneel stabiel te blijven en je spiritualiteit met je zakelijke frequentie samen te voegen? Dan hoef je niet meer te ploeteren en heb je helder hoe je het moet aanpakken. Je maakt je eigen zielsplan vanuit een zakelijke frequentie, precies op jou afgestemd. Je krijgt weer voldoende tijd om te leven en in overvloed te zijn. Ik leer je plat gezegd meer geld te verdienen met wat je het liefste doet voor werk. Ik geef je opties die je kunt inzetten en samen gaan we daarmee aan de slag. Het is het allerbelangrijkste dat je voelt of iets bij je past. Je creaties moeten je vreugde geven. Dat is de leidraad om te doen wat je graag wilt doen. Als je elke dag een kleine stap zet, krijg je ook het gewenste resultaat. De gulheid van je hart geeft vaak een gevoel van blijdschap. Wees ook gul naar jezelf toe.

Dit traject is voor wie werkt in de spirituele en alternatieve of gezondheidssector of wie efficiënter zijn/haar diensten wil leren verkopen. Ook voor businesscoaches die verdieping zoeken om hun klanten beter te helpen is dit traject een verrijking of als je werkt in de beautybranche.

Als je wilt gaan starten maar nog geen onderneming hebt, dan is een intakegesprek noodzaak. Dan bekijken we of je kunt instromen of dat het beter is om toch niet mee te doen.

Dit traject is voor bestaande ondernemers die toe zijn aan een nieuw level en de verdieping zoeken. Je gaat via dit traject meer mensen bereiken, efficiënter je zakelijke energie neerzetten van wie je wilt bereiken en je leert betere teksten schrijven, zodat je je beleving beter over kunt brengen. Voor wie hoogbewust en hooggevoelig is en liever vanuit het hart en de ziel werkt, is dit traject aangenamer om te volgen. Keiharde marketing lijkt niets voor jou, maar je wilt wel vanuit zielsbeleving verbinden en meer mensen helpen met jouw diensten, simpelweg omdat dat is wat je goed kan en het geeft je energie om anderen de weg te wijzen. Soms moet je toch vanuit een zakelijk oogpunt kijken. Dat zakelijke gedeelte – ja, waar ook marketing bij hoort – is vaak een moeilijk stuk voor wie werkt vanuit het hart. Toch is het mogelijk om met je ondernemersziel te kijken en te voelen. Het werkt het beste als je er een vleugje aardse kennis inmengt. Ik leer je hoe verrijking voelt vanuit je eigen waarheid en waarden en dat allemaal op je eigen manier, omdat dat jou vreugde geeft.

 Je voelt dat je een nieuwe koers gaat varen. Daar horen nieuwe besluiten maken bij. Je wilt trouw blijven aan wie je bent. Er is moed nodig om berusting te vinden in een wereld die maar doordraait. Soms verdrink je in het leven en lijkt het alsof je gevoel is verdwaald. Je hoeft je brein niet meer te belasten als je vanuit je zielsplan werkt. Je hoeft jezelf ook niet in de weg te zitten met moeilijke gedachten in je hoofd. Ik leer je liever de tijd te nemen voor jezelf, voor je roeping en hoe je vanuit je hart vol met wijsheid kan ondernemen. Jij bent hier met een missie. Je mag jezelf niet meer tekortdoen. Je hebt helderheid nodig, zodat je in je roeping ook kunt groeien. Dat is jouw dankbare taak. Als je in vrede bent, is alles in vrede.

Wat gaan we doen?

Allereerst, de opleiding is online te volgen.

Je gaat met een kleine Mastermind aan je ondernemersziel werken.

Je gaat een zowel innerlijke als zakelijke reis maken wat diepgaande inzichten maar ook geld oplevert.


Je gaat krachtiger je roeping en efficiënter je resultaat behalen.

Je gaat een nieuwe focus aanbrengen voor wat er echt toe doet.

Herontdekken en veranderen geven groei en nieuwe kansen en je gaat de beste weg belopen.

Je gaat een impactplan maken om anderen te inspireren en te dienen.

Je gaat je angsten onderzoeken of ze nog dienstbaar zijn.

Je gaat je tekorten herkennen en je kiest voor meer overvloed.

Je zet nieuwe stappen die vanuit je ziel bekrachtigd worden.

Je gaat een zowel innerlijke als zakelijke reis maken wat diepgaande inzichten maar ook geld oplevert.

Je leert downloads ontvangen en beter je ingevingen volgen waardoor je zesde zintuig zich meer opent.

Je leert energetisch en aards ondernemen op de wijze die jij leuk vindt.

Je gaat een stevig energetisch zakelijk fundament opzetten waar je voortaan op kunt bouwen. En je krijgt gigantisch veel inzichten en kennis wat je zowel persoonlijk als zakelijk laat groeien.

Voor wie?

Z

Voor wie voelt dat hij/zij een missie uit te dragen heeft en toe is aan verrijking op alle vlakken. Het belangrijkste is innerlijke verrijking en je bereik vergroten, zodat je meer mensen kunt helpen.

Z

Je wilt onbelangrijke zaken en ploeteren loslaten en ruimte maken voor vernieuwing.

Z


Je wilt op werkgebied je kennis en kunde rijkelijk vullen. Je voelt dat je eraan toe bent.

Z

Voor businesscoaches die beter willen werken vanuit een spiritueel oogpunt. Dat wil zeggen: ik leer je ook je zesde zintuig beter in te zetten. Ook als je in de beautybranche werkt kan dit traject jou helpen groeien.

Z

Voor wie ‘verkopen’ nog stroef gaat door angst of onzekerheid.

Z

Voor wie destructieve (zaken)relaties beter wil herkennen, zodat je fijner werkt met de juiste mensen.

Z

Je gaat je gedachten ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘anderen zijn beter dan ik’ helen. Jij bent nodig en wat je komt brengen is namelijk noodzaak.

Z

Voor wie beter met moeilijke situaties wil omgaan en het liefst spanningsvrij wil leven en werken. Dit traject heeft een vleugje zachtheid en laat je ziel weer heerlijk zingen.

Z

Wie zijn/haar ondernemersvaardigheden op een zachte maar wel op efficiënte wijze wil verrijken.

Z

Als je vanuit een verstoord familiesysteem aan het loskomen bent en oude emotionele wonden wilt aanpakken die steeds dwars door je ziel snijden.

Z

Wie oude traumapijnen wil omzetten in lichtkracht, zodat je emotioneel stabiel raakt.

Z

Wie beter wil leren invoelen en meer zelfvertrouwen wil opbouwen.

Herkenbaar?

Je zit misschien wel in een zakelijke emotionele verkramping. Je geest draait overuren en je lichaam protesteert. Je lijkt vast te zitten in je eigen systeem. Je hebt een doorbraak nodig om verder te groeien. Je kunt je ineens krachtig en gretig enthousiast voelen en in een ogenblik kan het veranderen.

Het voelt niet als emotioneel stabiel, maar dat wil je wel zijn. Je wilt soms liever onder die steen blijven, zodat niemand last van jou heeft. Je bent gewoon intens verdrietig op sommige momenten.

Je leeft aan de rand van de samenleving of er liever buiten. Er middenin kost je te veel energie. Het lukt je niet om je af te stemmen op de energie van de samenleving. Je wilt niet meer in het gareel of in de pas van de massa lopen. Je kunt het ook niet meer. 

Soms voel je nog schaamte, omdat je ooit een besluit nam waar niemand iets van begreep. Je bent van de breedte maar ook van de diepte. Je wilt het ook hebben over levenslessen en met elkaar inzichten bespreken.

Je hebt jezelf in het verleden te vaak in de steek gelaten door je maar aan te passen. Je kiest liever voor berusting.

Wat je doet, doe je met bezieling en intense toewijding. En dan is de stroom van geven vaak sterker dan wat men komt brengen.

Wat is je resultaat als je met dit zakelijk zielsplantraject meedoet?

Een sterker fundament neerzetten, zowel zakelijk als persoonlijk.

Je kunt beter intunen op je zakelijke frequentie en dat geeft direct helderheid.

Je angsten en blokkades zijn belicht en nu is het aan jou om daar stappen in te nemen.

Je begrijpt ook waardoor het stagneerde, mede doordat we in de familielijn het een en ander naar boven hebben gehaald. Dat geeft meer ruimte om het vanuit jezelf neer te zetten vanuit jouw visie en waarheid.

Je gaat binnen dit traject jouw investering voor dit traject terugverdienen en verveelvoudigen.

Je begrijpt bewuster de kracht van een besluit. Je begrijpt je eigen brein beter.

Niet onbelangrijk, je doet nieuwe aardse kennis op vanuit de marketingvisie. Je gaat jouw manier hierin ervaren, wat past wel bij je en wat past niet bij je. Je hebt een kosmisch overzicht in wat je komt brengen, maar ook in wat je kunt halen.

Op persoonlijk vlak voedt het traject ook je verlangens.

Je voelt alles weer stromen en je krijgt weer helder zicht op wat je echt graag wilt bereiken.
Het soms alleen voelen en soms zelfs onbegrepen in relaties, familie en vriendschappen gaan veranderen, omdat je weer verbinding gaat voelen met je eigen waarheid.
Onbegrip van de mensheid om je heen wordt een leuke uitdaging zonder dat je er gedoetjes van maakt.
Je kunt op een nog eerlijkere manier naar binnen kijken.
Je hebt weer veel van je oude overtuigingen omgezet in kracht.
Je zult meer innerlijke rust vinden in een wereld die maar doordraait.
Je bent van je twijfel over wat je kunt af. Je weet dat wat je doet meer dan goed genoeg is. Je voelt je voorbestemming diep in je hart.
Je hebt een nieuwe, fijnere innerlijke sfeercreatie ontdekt waar je altijd de vreugde kunt vinden.

Hoe gaan we het doen?

We gaan via een Mastermind werken. Dat is een kleine groep die elke week online bijeenkomt. Dat gaan we 12 weken doen. Er zijn 6 (online) coachingsessies met elk een zakelijk thema.

Er zijn 2 sessies op persoonlijk vlak, zodat je kunt loslaten wat je niet meer dient.
Er zijn 2 sessies die gaan over winst maken, leiderschap en overvloed. (Gastdocent: Arno Damen)

Er zijn 2 visualisatie- en meditatie sessies waar je leert om je zesde zintuig efficiënt in te zetten en downloads te ontvangen.
De laatste bijeenkomst is de evaluatie. We kijken waar je begon en waar je nu staat.

De evaluatie wil ik via een livesamenkomst doen die niet verplicht is, maar wel leuk is om elkaar in het echt te ontmoeten.

Nog even in het kort:

In 12 weken heb je van je dienst een (nieuw) product gemaakt en heb je met nieuwe kennis een sterk fundament staan. Je nieuwe teksten zijn geschreven voor je website en/of social media. Je hebt een zakelijk zielsplan waar je vanuit structuur gaat werken. Je bent op persoonlijk vlak lichter en enorm gegroeid. Je kunt beter met ‘gedoetjes en moetjes’ omgaan.

Alles gaat op jouw tempo en je hoeft niks overhaast te doen. Er is tijd genoeg om veranderingen door te voeren. Met kleine stapjes kun je grootse resultaten behalen.

Je hebt verbinding/vriendschap gemaakt met gelijkgestemde ondernemers. 

Over je businessmentor:

Annemarie is bewustzijnsdocent. Ze is auteur van 12 bewustwordingsboeken. Ze komt uit een zakelijke familie. Ze is een kei in marketing en betrokkenheid creëren, zowel online als offline. Marketing is een vak apart en in de spirituele, alternatieve en gezondheidssector is het belangrijk dat je zowel kennis, wijsheid als emotie kunt overbrengen. De intentie is veel belangrijker dan je denkt.

Annemarie: Ik ben financieel vrij, dus ik doe dit werk omdat het mijns inziens noodzaak is om de mensheid spirituele kennis over te brengen die samenvloeit met het aardse aspect. Wat ik doe, doe ik met de intentie om mijn en andermans ziel te verrijken. Ik leid al meer dan 25 jaar ondernemers op. Ik heb meer dan 23.000 Facebookvolgers op mijn zakelijke pagina en meer dan 55.500 volgers op Instagram. Er zijn meer dan 100.000 boeken naar lezers gegaan. Ik ben een dankbaar en tevreden mens.

Mijn belofte aan jou:

Ik geef jou het allerbeste door naar jou te luisteren en je bij te staan. We gaan samen op pad en ik neem je mee vanuit jouw natuurlijke stroming. Ik combineer in deze training het aardse aspect van marketing en sales met een vleugje spiritualiteit en magische synchroniciteit.

Jij bepaalt het tempo. Ik voel met je mee en ik leer je alle kennis en wijsheid die je nodig hebt om je spirituele onderneming te upgraden. Zodra ik zie dat je er echt mee aan de slag gaat, word ik nog enthousiaster en zal ik mij ook nog meer inzetten.

Ik hou van resultaten boeken. Als je iets spannend vindt, dan moedig ik je aan. Ik help je met de mooiste teksten en de beste weg voor je te plaveien, maar stap jij achteruit in onvrede, dan haal ik je er niet uit. Ik beloof jou plechtig dat ik je dan in je proces laat. Je zult zelf de verantwoording moeten dragen voor jouw proces en jouw bedrijf. Ik beloof jou ook geen gouden bergen want het is vooral spannend als je weer in een nieuw level stapt en je moet er meer tijd voor vrijmaken.

Als je dit Zielsplantraject voor je laat werken kun je binnen 6 weken het dubbele aan omzet eruit halen, of zelfs meer. En… je ziel zal gloeien, je hart gaat dansen als je de resultaten haalt waar je eerst alleen maar van kon dromen. En dan zeg je: ‘Is het zo simpel, Anne?’

Traject informatie

Cursusdagen:

Start: 12 september 2023

Op de volgende dagen hebben we een onlinebijeenkomst via Zoom:

12 september aanvang

15-20-22 september
3-10-19-31 oktober
7-14-21 november
28 november is de laatste les en opvolgend de evaluatie.

Live ontmoeting: datum nader te bepalen, Is niet verplicht, wel leuk – wandeling en lunch Mastbos Breda.

De sessies duren ongeveer 1 uur per keer. Soms langer of soms korter. Ze zijn interactief. Via Zoom. Ze zijn in de avond om 19.00 uurAlles wordt opgenomen, dus als je er niet live bij kunt zijn, kun je de sessie later bekijken. Wil je een webinar nog eens zien, dat kan dan ook. Soms werkt het juist beter om een tweede keer dezelfde sessie te bekijken.

Tussen de sessies houden we contact via een WhatsAppgroep (wat ook niet verplicht is). Tussen 7.00 en 8.30 uur in de ochtend zullen we een babbel- en mijmergesprek hebben, elke dag. Dan kun je delen waar je mee bezig bent en wat je die dag gaat doen. Heb je vragen over je ‘huiswerk’, dan kun je dat daar ook delen. De rest van de dag laten we de WhatsAppgroep met rust.

In een Mastermind inspireer je elkaar en leer met je elkaar. Voor hooggevoelige personen is een groepsenergie vaak spannend, maar ga ervan uit dat je gelijkgestemd bent. Dan voelt het juist heel verbonden om met elkaar mooie plannen te gaan uitvoeren. Er ontstaan sowieso mooie vriendschappen op persoonlijk vlak en samenwerkingen op zakelijk vlak.

Inschrijven:

Je schrijft je in per mail: info@annemariesips.nl
Het belangrijkste is dat we beiden een klik voelen.
Als je voelt ‘dit wil ik’, dan stuur ik je een bevestigingsmail.
Wil je mij eerst even horen, stel dan je vragen per e-mail en dan spreek ik met liefde een audio voor je in.

CADEAU ter waarde van €750,00

Als je eerder dan april inschrijft, begin je met een voortraject. Dat is een cadeautje van mij aan jou. Dat betekent dat ik je op 1 september al een vragenlijst stuur en dat je via de e-mail al aan de slag gaat met mij. Dat geeft al heel wat inzichten en je kunt al stappen maken om verandering door te voeren.

Als je voelt dit traject past bij mij, laat het weten en we gaan zorgen dat we de magie mogelijk maken.

Je bijdrage:
Het traject is 12 weken dus het is 3x €1299,00 dus in totaal €3897,00 exclusief btw.

Jouw bijdrage is €1299,00 per 4 weken excl. btw. Je krijgt netjes elke keer een betaallink. Totaal inclusief btw is het bedrag €4715,37.

Binnen 7 dagen nadat je de factuur ontvangt, maak jij de eerste bijdrage van €1299,00 (ex. btw) over. Dan ben je ingeschreven. Daarvan krijg je per email ook een bevestiging.

Tip: kijk niet naar wat het kost maar naar wat het je gaat opleveren.

Er is nog 5 plaats voor een bezielde ondernemer.
Misschien als jij dit leest, dan voelt het dat jij erbij bent.
Er zijn 5 plaatsen waarvan twee plaatsen gereserveerd.
Stuur je mij een email. 

Laten we dan even contact hebben bijvoorbeeld via de beeldbellen of gewoon telefonisch. 

Je krijgt het inschrijfformulier als je JA zegt van mij toegestuurd!