Webwinkel

Hier vind je de boeken die geschreven zijn door Annemarie Sips. Zielskracht is de debuut roman, gevolgd door Vind Mij (release eind okt) De spirituele romans zijn doordrenkt met prachtige wijsheden die toepasbaar zijn in je eigen leven. Zielsplan is een praktische handleiding om vanuit je hart connectie te maken met jouw zielsmissie.  
Via de online praktijk kun je direct je coaching of consult aanvragen en afrekenen.  Stuur je vragen en eventueel foto naar info@annemariesips.nl en Annemarie mailt je zo spoedig mogelijk terug. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn voor een online sessie met Annemarie Sips.
De online Zielskracht academy heeft hoogwaardige opleidingen op zielsniveau. Mindset versterken werkt niet als je op zielsniveau een hoop bagger meedraagt. De online trainingen zijn gebaseerd om de blauwdruk van je onderbewustzijn te transformeren.
Bestel hier je ticket om je interactieve lezing, training of inspiratieshow bij te wonen van Annemarie Sips. De interactieve lezingen zijn een ware eyeopener en je gaat high van inspiratie naar huis. Je leven is een spirituele ervaring rijker.