Anne’s Webshop

Favoriete boeken

Patricia ter Schure-Boxum

Je hebt het weer geflikt💪💖

🌟Wat een fantastisch boek!!!
Ik heb hem uit!

Het is weer precies wat ik nodig had om in mijn eigen kracht te gaan staan. 🌟

Wat mooi om te lezen dat het bij jou ook met vallen en opstaan ging. Soms lijkt het zo makkelijk en denk ik ben ik dan de enige die hier zo zit te stuntelen?
Nee ik ben in proces ik mag het leren toepassen om van mijzelf te houden. 💖🌟

Dankjewel weer 😘 ook voor je openheid!

Joke Jaasma

Heb je boek ontvangen, zo blij met je persoonlijke boodschap, sla het boek open op blz 36 en wat staat daar “Pak je leiderschap en ga je proces aan”. Zo treffend.

Het boek roept om gelezen te worden.

Mathy Janssen

Ik vind het zo een helend boek,ik heb het bijna uit en al besloten om het weer te lezen. Wil het helemaal tot mij door laten dringen!!

Betty Lanting

Heb nu zes hoofdstukken gelezen, wat een herkenning en wat een mooie inzichten.
Ze raken me ❤️ De gebeden komen zo binnen en zijn zo prachtig! 🙏

Het boek is echt fantastisch! Het leest gemakkelijk en helpt me verder te groeien, geeft me moed en kracht. Dank je wel hiervoor !

Ingrid Haefkens

Annemarie dank je wel voor het afgelopen jaar. Het uitbrengen van zielskracht waardoor we makkelijker in groen kunnen blijven in ons leven.

Dank je wel ook voor de lichtkrachtdiensten die je geeft en waarin je opheldering geeft over verschillende zaken die spelen en antwoord op onze vragen geeft.
Er is niets meer waard lijkt me dan de vriendschap met God en je eigen hart. Ben nu a benieuwd wat je ons in 2022 mee wil geven.

Hoop in elk geval op af en toe een foto van Karel. Goede afsluiting van 2021 gewenst en dat geldt voor alle mede leden van deze pagina.

Boeken