Er gebeurt veel in de wereld en ook het journaal is niet al te positief. Je ziet en voelt dat de druk flink wordt opgevoerd. Je hebt een onrustig gevoel van binnen en het lijkt wel of je niet kunt ontspannen. Je energiesysteem wordt steeds gevoeliger dus je krijgt ook meer impulsen, tegelijkertijd is de druk ook te voelen in je gedachten, je ratio maakt overuren. Het is net of je meer geraakt wordt. Dat klopt ook want we zijn nu eenmaal in een hogere frequentie aangekomen en we zijn bezig met het opnieuw afstemmen.

In deze hogere frequentie zal je meer je eigen ik gaan ontwikkelen. Je intuïtie is feilloos en als je je hart volgt en leeft op het ritme van je hart, zal je weg steeds minder stressvol zijn. Je 6de zintuig opent zich meer en meer. Let op je dromen die laten jou zien in wat voor proces je zit. Het kan zelfs zijn dat je steeds beter energie kunt zien en voelen en dat je zelfs aura’s gaat zien.

Je wilt rust en balans en geen vervelende dingen op je pad zodat je kunt ontspannen en het tegenovergestelde gebeurd dezer dagen. Je agenda zit vol van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Het is wel zo dat je steeds bewuster in het leven staat. Je voelt je lichaam steeds beter en reageert (beter) op de signalen van je lichaam. Vermoeidheid, onrustige ademhaling, gejaagdheid, benauwdheid en druk op de borst zijn nu veel voorkomende klachten.

Er is ook goed nieuws want je bent een weg aan het zoeken om beter te communiceren met de medemens. Je wilt geen strijd meer en geen onrust voelen en soms kies je er zelfs voor om iets niet meer uit teleggen en het gewoon te laten of te zeggen hoe jouw mening hierover is.

Elke strijd tegen een ander, is een strijd die van binnen zit, een innerlijk conflict. Dat conflict wordt gespiegeld in de ander, zo binnen, zo buiten. Het heeft geen zin om ruzie te maken of om te gaan strijden als je verschillend over iets denkt. Vraag de ander wat voor hem/haar de oplossing zou zijn, zo kun je een compromis maken.

Doordat je steeds beter je eigen ritme van je hart kunt voelen, volg je steeds beter je eigen weg. Nieuwe vriendschappen, nieuwe liefdes bloeien op. Het kan zijn dat je radicaal een andere weg inslaat wat betreft je oude leventje en dat er verhuisplannen zijn en dat ander werk wilt. Je zoekt een levensdoel zonder al teveel stress.

De nieuwe ondernemingen werken meer vanuit de spiritualiteit. Er worden steeds meer spirituele praktijken gestart, deze hype heeft te maken dat we in een grote transformatie zitten. Binnen 3 jaar is de grote hype voorbij en zal iedereen elkaar verder helpen omdat ieder mens over deze wijsheid beschikt.

Geef jezelf de ruimte door niet te veel te plannen op een dag en geef jezelf het cadeau om vanuit liefde het leven te zien. Als je onbalans voelt in je lichaam, kies dan voor de minst stressvolle weg. Volg je eigen ritme van jouw hart!
Liefs Annemarie

© A.Sips – 31 augustus 2008


PS als je echt lichamelijke klachten hebt bezoek dan de huisarts.