Wat gaat de tijd toch snel. Het wordt tijd dat we ons aanpassen aan de nieuwe energieën. De Christus en Maria energie zijn in elkaar verstrengeld en werken over het hele universum. Verbondenheid komt overal in terug.

Ook de geest wil verbinden met de ziel en het wordt tijd om alle oude patronen van verwijdering te laten varen.
Aanpassen aan de nieuwe energieën betekend dat we ruimte mogen maken voor de nieuwe denk- en ervaar patronen. Dan mogen we eerst een opruimdienst in werking stellen zodat er ruimte komt.

Stress blokkeert niet alleen maar zorgt er ook voor dat onze gedachtes de baas zijn en zo komt er nooit een rustmoment voor de geest.
Neem niet alleen vakantie in de vakantieperiode maar neem je voor vanaf nu altijd vakantie te hebben. 

Ga op onderzoek wat je missie is, wat wil jouw ziel? Volg jij die leiding of volg je de taal van de (verwarde) gedachtes? 
Wat heb je niet (meer) nodig? 
Wat wil je niet meer meenemen in het nu?
Wie of wat mag uit je aardse leven verdwijnen zonder dat het pijn doet? Zet flink de bezem aan het werk in je leven en omgeving!

Elke vriendschap, situatie, gezondheidsprobleem, persoon heeft jou een uniek proces gebracht waar je van geleerd hebt. Hoe moeilijk ze ook waren, je bent er wijzer en rijker van geworden. Wees er dankbaar voor en laat los wat je niet meer nodig hebt.
Schuldgevoel, onzekerheid, conflicten, haat en woede, ze mogen een plaatsje in de trofeeënkast maar niet meer in je nieuwe leven. Ze zijn niet (meer) nodig.

Nu ga je voor de nieuwe winst die te maken heeft met je engelenintentie die iedereen heeft, ook genoemd “missie”. 
Iedere ziel heeft een engelenintentie bij zich voordat ze besloot geboren te worden op aarde. Doordat de sluier steeds minder wordt kunnen al veel zielen deze engelenintentie herinneren en deze vibraties voelen daardoor voelen zij zich de laatste maanden als herboren.
Zij weten hun doel, missie en kunnen eerlijk naar zichzelf zijn.

Veel zielen zijn (nog) bezig met hun persoonlijke leven en zitten midden in een heftig proces wat met moeilijke keuzes gepaard zal gaan. De nieuwe hoge vibraties zijn al voelbaar in de ziel maar de persoonlijkheid wil niet veranderen maar vasthouden hoe het nu is. Alles wordt dubbel zo moeilijk omdat stress en moeilijke situaties heftiger aanvoelen dan ooit. Het lijkt wel of het niet ophoudt! 
Dat komt doordat twee vibraties met elkaar in conflict zijn: de persoonlijkheid tegen de Chris-ma energie.
Zo is het ook in de maatschappij, daardoor zie je hele snelle, heftige veranderingen in bedrijven en overheid.

Toch ontwaken steeds meer mensen spontaan. In een dag is het leven 180 graden gedraaid. Men wil geluk en vreugde voelen en een lied, woord, boek of een ander persoon raakt letterlijk de engelenvonk waardoor je leven overhoop raakt en gaat met hart & ziel je eigen weg zal kiezen. De universele engelenintentie is liefde en verbondenheid en vooral vrede in het heelal.

Geschreven door Annemarie Sips
© 28 juni 2007