Met hart & ziel heb ik voor dit leven gekozen, net als jij!

Met hart & ziel kan ik (over)leven net als jij!
Met hart & ziel maak ik mijn leven hemels net als jij!
Heb, kan en maak dat zijn werkwoorden waar je ook echt iets mee kunt bereiken.
Wat je hebt, is een gereedschapskist voor materiaal om te sleutelen aan je leven.
Je kunt keuzes maken uit liefde of uit angst en je spirituele gereedschap aan de gang te laten gaan.
Je maakt, door te bouwen en je creëert jouw feestje op aarde.

Elke dag is een feestje of een tragedie, dat is aan jou. Iedereen maakt elke dag weer de keuze om te bouwen maar je kunt methebben, kunnen en maken ook je tragedie maken op aarde, door voor angst te kiezen. Je hebt je spirituele gereedschapskist en kunt (de keuze) angst nemen en je maakt je aardse leven, een hel.
Is dat nu niet geweldig dat je zelf kunt kiezen en dat doe je door te wensen. Je gedachten worden energie scheppers en waar je aan denkt dat wordt aan je gegeven door het universum, in onvoorwaardelijke staat!

Er is een maar; waar je aan denkt maar wat je liever niet wilt in je leven dat krijg je ook want het Universum kan niet onderscheiden. Dat kan energie niet, dus wil je echt een hemel op aarde zal jij zelf het filtertje ertussen mogen zetten.

Denk je elke dag aan je ziekte, dan hou je het in stand. Denk elke dag dat je het leven niet aankunt, hou je dat in stand. Denk je dat mensen je niet aardig vinden en doe je er moeite voor, dan hou je dat in stand. 
Verzet jij je tegen geld door gedachtes dat je te weinig hebt, dan hou je dat in stand!
Probeer eens de volgende mogelijkheid: door niet te denken aan wat je niet wilt hebben. 
Wil je die ziekte niet meer in je leven, negeer die gedachtes en doe alsof je in goede vorm bent. Je zal perplex staan van de resultaten. 
Geniet van het leven in plaats er van tegen op te zien en je zal zien de zon gaat schijnen in je hart. Vind je dat jij ook op deze aardbol waardevol bent dan bruis je tussen de mensen. Wil je alles kunnen doen op materieel vlak, hou dan die geldstroom niet tegen door te denken dat je het te weinig hebt maar voel de overvloed!

Met hart & ziel wens ik hou het allerbeste en allermooiste op aarde en ik maak gebruik van mijn diepste intenties … 
Waardevolle, liefdevolle wezens, laten we elkaar het beste gunnen en dan delen we allemaal mee in vreugde! Doe elke dag wat met de volle intentie voor een ander en gun de ander in liefde wat je zelf ó zo graag wilt!

Met hart & ziel, 
Annemarie

© 2007 14 augustus