We krijgen zin om te ruimen en willen diepliggende problemen aanpakken. De ballast, wat niet meer in de hogere stroming van de Chris-ma energie hoort gooien we overboord.

De ziel op aarde wil ruimte en de chaos aanpakken. Door het enthousiasme wat je nu kunt voelen moet je uitkijken dat je niet teveel tegelijk wilt doen anders geeft dat ook weer stress. 
Oude gevoelens en emoties spelen onderhuids nog door en komen naar boven.
Dat gebeurt niet voor niets, onderhuidse en diepgaande processen komen naar boven om te worden aangepakt. Of je nu wilt of niet, het kriebelt van binnen om “transformatie” door te voeren. Je kunt meegaan met de evolutie of tegen de stroom in blijven zwemmen en dan krijg je het heel zwaar want je kunt niet meer ‘resoneren’ met de hernieuwde energieën. Dat zal ook om je heen gaan gebeuren en je zien zielen afglijden en dat is pijnlijk. Ook voor hen wordt gezorgd en na het nemen van de tijd zullen ook deze zielen deze transformatie reis gaan maken.

Probeer niet in de rondte draaien en teveel hooi op je vork nemen maar pak je proces een voor een aan, liefst met volle intentie. Je zal zien dat er een ongekende kracht naar boven komt die oude patronen zo van tafel veegt. Bij jezelf blijven is nu echt van belang. Alles gebeurt ook in jouw universum en je ziet de resultaten terug in het leven om je heen.

Wat is nu echt van belang voor jou? Balans zoeken, een eigen weg gaan of je gezondheid aan pakken. Doe het! 
Laat het niet meer liggen, pak het aan en let op de tekens die op je pad komen. 
Het universum werkt met engelenintentie. Als je echt, echt iets wilt dan kun je dat door voor elkaar krijgen om met je diepe intentie te wensen wat je wilt. 
Nogmaals vertel ik dat het ‘manifesteren ‘zo snel gaat’ dat je goed moet opletten met welke intentie je wat wenst, voor je het weet is het al gecreëerd.

Door de warrige en rumoerige tijd voelen we ook de collectieve verbinding intenser en zijn we meer begaan met de ellende op de aarde.
De aarde is moe en wil gezuiverd worden, de ziekte van de aarde is voelbaar. 
Soms geeft dat een ongekend verdriet, wat uit het niets lijkt te komen. Je voelt je niet lekker in je vel en er zijn geen verklaarbare redenen. Dit collectief gevoel komt van de vermoeide aarde. Wat je kunt doen is liefde en licht naar de kern van de aarde sturen, dit zal een opgelucht gevoel geven.

Nu nog even over relaties, vele zielen denken nu hun zielsliefde te hebben gevonden. Laat het los, het is niet meer dan eenweerspiegeling van jezelf terugvinden. Je hebt elkaar nodig om dit te kunnen weerspiegelen, in feite is het niet meer dan een verliefd-zijn op jezelf!
Huidige relaties kunnen onstabiel worden doordat een van de twee sneller zijn ‘transformatie’ voltooid dan de ander. Dit kun je oplossen door jezelf aan te passen en samen op weg te gaan.

Er zijn heel wat spirituele coaches die deze weg al zijn voor gegaan en jou kunnen helpen met het in balans brengen, dus schroom niet om ‘hulp en advies’ te vragen.
Tenslotte willen we allemaal vrede, balans en verbinding voelen.


Ik wens je een heel mooi, warm en vredig leven en 
“alles is goed, zoals het is”

Liefs Annemarie